-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
ISC-North One Television για αλλα 10 χρονια! Ο Wilson μετοχες εχει εκει μεσα και χαιρεται τοσο πολυ?http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=wrc-news-article&article_id=15904&race_id=0
http://www.autosport.com/news/report.php/id/73046Η ταφόπλακα που λέγαμε δεν ήταν η κάλυψη του Monte...
Αυτή είναι η ταφόπλακα..._
-
-
MIΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ PHILL (MILLS) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ 75 ΧΛΜ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤESTING ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΕΝ'ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. 'ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΤΟ SUBARU ? Ε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!' ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ CITROEN ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ XSARA.
ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ PROTON ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ XSARA,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ PROTON.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
επιτελους ο πετερ μετα απο τοσα χρονια θα οδηγησει ενα αλλο αυτοκινητο.εχω αγωνια να δω τι μπορει να κανει με την xsara.πιστευω οτι θα παει πολυ καλα!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
επιτελους ο πετερ μετα απο τοσα χρονια θα οδηγησει ενα αλλο αυτοκινητο.εχω αγωνια να δω τι μπορει να κανει με την xsara.πιστευω οτι θα παει πολυ καλα!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ,(ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ).
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
επιτελους ο πετερ μετα απο τοσα χρονια θα οδηγησει ενα αλλο αυτοκινητο.εχω αγωνια να δω τι μπορει να κανει με την xsara.πιστευω οτι θα παει πολυ καλα!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ,(ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ).
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μακάρι...
-
Εν τέλη ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ καλά τα κατάφερε, και δημιούργησε την δική του ομάδα , η οποία σαφώς δεν θα παίρνει άνωθεν εντολές, από κανέναν.Και μην παραξενευτούμε αν τον δούμε σε ορισμένους αγώνες ακόμα και στο Βάθρο..Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα η Xsara υπό προϋποθέσεις μπορεί να κάνει πολλά..
-
φυσικα και θα κανει πολλα.το xsara ειναι τερας αξιοπιστιας-ταχυτητας.απλα το μονο που μενει ειναι να προσαρμοστει καλα ο πετρος.ακομα και ο λεμπ να οδηγουσε τωτα το xsara ο6 παλι θα εκανε νικες για πλακα.
-
Συγνώμη βρε παιδιά,αλλά εμένα μου μοιάζει 'ξεπεσμός' αυτή η κίνηση του Σόμλπεργκ.
-
γιατι ρε συ tazio?το xsara ειναι ενα πολυ καλο και γρηγορο!καλυτερα να τον δουμε τι θα κανει με την xsara παρα να καθετε με σταυρωμενα χερια!
-
Νομιζω οτι δεν ειναι και ξεπεσμος αλλα και δεν θα ειναι και πρωταγωνιστης στο WRC.
Μαλλον ανταγωνιστη της Stobart τον βλεπω. -
-
Τα πράγματα στην περίπτωση Solberg είναι απλά!! Σαφώς και θα ήθελε ένα καλύτερο και πιο σύγχρονο WRC, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 2 υπάρχοντες κατασκευαστές δεν διαθέτει κάτι κορυφαίο σε ιδιώτες.Από την άλλη ο Πετερ με κανένα τρόπο δεν ήθελε να εισχωρήσει στης 2ες ομάδες γιατί δεν ήθελε να υπακούει σε άνωθεν εντολές.Οπότε 2 επιλογές είχε, ΕΙΤΕ να πάρει ένα Focus 05/06, είτε μια Xsara.Ev τέλει και ύστερα από δοκιμές κατέληξε στην Xsara,την οποία και χαρακτήρισε σαφώς καλύτερη από τα Focus!!!
Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες από τα ξένα Forums αναφέρουν ότι εκτός από το ότι είναι spec 06, θα έχει και ομολογκαρισμένα parts από 07, σε ότι έχει να κάνει με κινητήρα αναρτήσεις και μετάδοση( ίσως και κινητήρα από C4 /07).Οπότε σαφώς και δεν θα είναι εύκολη λεία, ενώ σε ορισμένους αγώνες ίσως χτυπήσει και βάθρο!! -
Έχω την αίσθηση ότι θα πάει καλύτερα σε σχέση με πέρσι
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι θα πάει καλύτερα σε σχέση με πέρσιΚαι εγώ έτσι νομίζω.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
γιατι ρε συ tazio?το xsara ειναι ενα πολυ καλο και γρηγορο!καλυτερα να τον δουμε τι θα κανει με την xsara παρα να καθετε με σταυρωμενα χερια!Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα κάνει.
Γιατί, το τι θέλει να κάνει και θεωρεί ότι μπορεί, είναι άλλο έργο. -
κρίμα που θα κάνε τον πρώτο αγώνα στη Νορβηγία και δε θα έχει με το καλημέρα την πλήρη εξοικείωση με το αυτοκίνητο. αν είχε κάνει πχ την Ιρλανδία για να δέσει με την xsara θα μπορούσε να μπει full attack στην πατρίδα του και να έχει περισσότερες πιθανότητες για την έκπληξη που λέτε.
-
Παντως με ενα αμαξι να βγαλει ολοκληρο πρωταθλημα , με βαζει σε σκεψεις!
Αυτο σημαινει οτι θα παιρνει λιγοτερα ρισκα ο Σολμπεργκ -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16008
Όπως πάντα ο Λοεμπ ειναι κατά του θεάματος και της περιπετειας.
Και για να δειτε για τι φαση μιλαμε τα WRC στην ασφαλτο με χωματινα ελαστικα δειτε το παρακατω βιντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=f1J_wopV ... neus-terre -
εμ βεβαια εχει μαθει να μπαινει τοσο ισια παντου,που πλεον αυτο το setup θα του φαινετε εξωπραγματικο!
Διάφορα Νέα από το WRC