-
Πήγα στην αντιπροσωπεία της Audi στην Γλυφάδα. A4 Avant δεν υπήρχε καθόλου. Μου είπαν δείτε το sedan έχουν τους ίδιους χώρους. Τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για Turbo Quattro και θέλω ένα καλό test drive και μου απάντησαν ότι για test drive υπάρχει μόνο Α4 1,6 (πλάκα δεν έχει.) Όταν ζήτησα prospectus μου είπαν ότι τελείωσαν και μου έδωσαν μόνο ένα χαρτί με την τιμή του οχήματος και την τιμή των extras. Όλα καλά ως εδώ. Όταν τους είπα ότι προτίθεμαι να τους δώσω αυτοκίνητο για ανταλλαγή μου είπαν να πάω στην έκθεση μεταχειρισμένων στην Αργυρούπολη (άντε πάλι πίσω).
Τελικά πάω την άλλη μέρα, Πωλητής εκεί τύπος με style «τι θέλεις ρε φτωχέ?» (Πάω στοίχημα ότι ο τύπος οδηγάει το Lupo που του δανείζει η εταιρεία για να μην πηγαίνει με το λεωφορείο. 'χωρίς να μου φταιει σε τίποτα το αμαξάκι'). Θέλω να πάρω Audi και θέλω να ξέρω τι μου δίνετε για Golf IV Gti 99 μοντ. (9,200,000 δρχ. καινούργιο) 60,000 χλμ. Ατρακάριστο, σε garage, Pioneer + 6άρι cd player (200,000 δρχ.), δερμάτινο σαλόνι (400,000 δρχ.) γνήσιες σχάρες οροφής VW (100,000 δρχ.), καινούργια λάστιχα. Σύνολο 9,900,000 δρχ.
Μου απαντάει ο τύπος είναι μοντ. 99 δεν έχει ESP σου δίνω 5,400,000 δρχ.
Δηλαδή σε τρία χρόνια του λεω χάνω το 45% της αξία του αυτοκινήτου.
Μέσα στην έκθεση υπήρχε ένα μεταχειρισμένο Allroad 2,7Τ (ωραίο αυτοκίνητο όντως) μοντέλο του 00 ή 01 (δεν θυμάμαι καλά) (με υποψία ότι μπορεί να έχει κάνει όλα τα test drive στα περιοδικά 'πολλά χώματα στους θόλους') και τον ρωτώ σε τι τιμή το δίνετε?
Μου απαντά ο τύπος έχει 20,000 χλμ. κάνει καινούργιο 29,000,000 δρχ. και το δίνουμε στα 22,000,000 δρχ.
Δηλαδή του λέω 25% φθηνότερα ένα αυτοκίνητο με τεκμήριο 15 εκ. το χρόνο (καιει και 18λτ/ 100 χλμ.) που δεν πουλιέται εύκολα και μου ζητάς να σου δώσω 45% κάτω ένα (μέτριο ως καλό) αμάξι χωρίς τεκμήριο. Μου απαντά ΝΑΙ με style «άμα θέλεις». Εκεί πήγα να του ρίξω μπουνιά του τύπου. Πριν τον αποχαιρετήσω φεύγοντας του λεω πες στο αφεντικό σου αν θέλει το VW για 6,300,000 δρχ. (-35%) και δίνει το Allroad 18,500,000 (-36%) να με πάρει τηλέφωνο.
ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!! ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ Μ.....Σ?
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ... -
Πήγα στην αντιπροσωπεία της Audi στην Γλυφάδα. A4 Avant δεν υπήρχε καθόλου. Μου είπαν δείτε το sedan έχουν τους ίδιους χώρους. Τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για Turbo Quattro και θέλω ένα καλό test drive και μου απάντησαν ότι για test drive υπάρχει μόνο Α4 1,6 (πλάκα δεν έχει.) Όταν ζήτησα prospectus μου είπαν ότι τελείωσαν και μου έδωσαν μόνο ένα χαρτί με την τιμή του οχήματος και την τιμή των extras. Όλα καλά ως εδώ. Όταν τους είπα ότι προτίθεμαι να τους δώσω αυτοκίνητο για ανταλλαγή μου είπαν να πάω στην έκθεση μεταχειρισμένων στην Αργυρούπολη (άντε πάλι πίσω).
Τελικά πάω την άλλη μέρα, Πωλητής εκεί τύπος με style «τι θέλεις ρε φτωχέ?» (Πάω στοίχημα ότι ο τύπος οδηγάει το Lupo που του δανείζει η εταιρεία για να μην πηγαίνει με το λεωφορείο. 'χωρίς να μου φταιει σε τίποτα το αμαξάκι'). Θέλω να πάρω Audi και θέλω να ξέρω τι μου δίνετε για Golf IV Gti 99 μοντ. (9,200,000 δρχ. καινούργιο) 60,000 χλμ. Ατρακάριστο, σε garage, Pioneer + 6άρι cd player (200,000 δρχ.), δερμάτινο σαλόνι (400,000 δρχ.) γνήσιες σχάρες οροφής VW (100,000 δρχ.), καινούργια λάστιχα. Σύνολο 9,900,000 δρχ.
Μέσα στην έκθεση υπήρχε ένα μεταχειρισμένο Allroad 2,7Τ (ωραίο αυτοκίνητο όντως) μοντέλο του 00 ή 01 (δεν θυμάμαι καλά) (με υποψία ότι μπορεί να έχει κάνει όλα τα test drive στα περιοδικά 'πολλά χώματα στους θόλους') και τον ρωτώ σε τι τιμή το δίνετε?
Μου απαντά ο τύπος έχει 20,000 χλμ. κάνει καινούργιο 29,000,000 δρχ. και το δίνουμε στα 22,000,000 δρχ.
Δηλαδή του λέω 25% φθηνότερα ένα αυτοκίνητο με τεκμήριο 15 εκ. το χρόνο (καιει και 18λτ/ 100 χλμ.) που δεν πουλιέται εύκολα και μου ζητάς να σου δώσω 45% κάτω ένα (μέτριο ως καλό) αμάξι χωρίς τεκμήριο. Μου απαντά ΝΑΙ με style «άμα θέλεις». Εκεί πήγα να του ρίξω μπουνιά του τύπου. Πριν τον αποχαιρετήσω φεύγοντας του λεω πες στο αφεντικό σου αν θέλει το VW για 6,300,000 δρχ. (-35%) και δίνει το Allroad 18,500,000 (-36%) να με πάρει τηλέφωνο.
Αφού ούτε είδες το Α4 Avant TQ, ούτε το οδήγησες δεν μας δίνεις τις τιμές που σου έδωσαν (και τα εξτρα) να μην πηγαίνουμε καθόλου, μια και με ενδιαφέρει το μοντέλο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...Exeis apolyto dikio. Psaxnw gia aytokinito kai exw paei se pollew#s antiproswpeies kai i katastasi einai aforiti, to mono poy kanoyn einai 'katse na soy grapsw tis times'.
Dineis 35k euro gia aytokinito kai den mporeis na to odigiseis na deis an soy aresei.
Profanws katalabaineis oti sto Toronto den einai ka8oloy etsi. Piga na odigisw ena 323 palia, kai moy to edwse na to odigisw monos moy 'se empisteyomai', eipe. To idio me to Lexus IS300. Sta trade in pane na se gdysoyne kai ekei opote 8elei prosoxi.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αφού ούτε είδες το Α4 Avant TQ, ούτε το οδήγησες δεν μας δίνεις τις τιμές που σου έδωσαν (και τα εξτρα) να μην πηγαίνουμε καθόλου, μια και με ενδιαφέρει το μοντέλο.An 8eleis dwse moy to fax soy na soy ta kanw fax. Ta exw parei apo 2 toylaxiston antiproswpeies.
To mono poy 3eroyne na kanoyne einai na soy dinoyn tis times.
-
Μαλλον ηρθε η ωρα να καταλαβουν οτι δεν ειμασται χαζοι και οτι απο εμας ζουν.
Μηπως ειναι ωρα για ενα μποικοταζ στην αγορα αυτοκινητου
Το AUDI TQ ειναι εξαισιο αυτοκινητο. -
Ρε παιδιά είναι πολύ άδικο να δουλεύεις μέρα νύχτα να δίνεις τα ωραία σου λεφτά και να σου συμπεριφέρονται έτσι κάτι βλάκες για να μην πώ τίποτα πιο hard core, λες και είσαι ζητιάνος. Εν το μεταξύ σου λένε και κάτι μαλακίες του style το οδήγησα και είναι εκπληκτικό, δεν καίει, δεν συγκρίνεται και τέτοια. Δηλάδή πόσες ώρες το οδήγησες? (1η - 2α από τον γερανό στην έκθεση ή πάνω κάτω δυο φανάρια στην Βουλιαγμένης) Μήπως πλήρωσες την βενζίνη από τσέπη σου και καταλαβαίνεις τι θα πει κατανάλωση? μήπως το συγκρίνεις με τον κουβά που οδηγάς στο σπίτι σου για τον οποίου σου κρατάνε τον μισό μισθό και νοιώθεις υπόχρεος. Μερικοί έχουν και περιοδικά αυτοκινήτων με test και σου λένε ΝΑ τα λένε και οι ειδικοί.
Θα μου πεις marketing έχει τύχει κανείς σας να πάρει καινούργιο αμάξι απο αντιπροσωπεία και να του πούν το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο έτσι για ΔΩΡΟ. Έχει τύχει να σας πούν βγάλαμε προσεκτικά τα κεριά από τις πόρτες?
Ως Πότε?Αμ το άλλο.
Θα το πώ γιατί θα σκάσω
Έχετε δει τώρα τελευταία την διαφήμιση του Allroad στην τηλεόραση όπου το Audi τραβάει μια νταλίκα.
Κύριοι της Αudi καλά είστε σοβαροί? Πείτε μας πόσο σας στοίχισε to spot? Ας πούμε 10 εκ. δρχ.
Πόσα Allroad πουλάτε κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Πέντε το πολύ.
Αυτοί που παίρνουν Allroad δεν το ξέρουν και περιμένουν την διαφήμιση στην TV για να το μάθουν. Γιατί λοιπόν δεν μοιράζετε το ποσό των 10 εκ. σε 10 αυτοκίνητα Allroad για τα οποία θα κάνετε δώρο extra εξοπλισμό 1 εκ. δρχ. Μυαλό δεν υπάρχει? Καλά θα μου πείτε εδώ είναι Ελλάδα στα κεντρικά στην Γερμανία τι γίνεται? -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
An 8eleis dwse moy to fax soy na soy ta kanw fax. Ta exw parei apo 2 toylaxiston antiproswpeies.
Άγη, στείλε ένα e-mail και σου επιστρέψω με το φαξ. Σε ηλεκτρονική μορφή δεν τα έχεις, έτσι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
An 8eleis dwse moy to fax soy na soy ta kanw fax. Ta exw parei apo 2 toylaxiston antiproswpeies.
Άγη, στείλε ένα e-mail και σου επιστρέψω με το φαξ. Σε ηλεκτρονική μορφή δεν τα έχεις, έτσι?
einai hard copy kai den exw scaner.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Δεν πειράζει περιμένω το mail σου και θα σου στείλω το νούμερο του φαξ.
-
Paromoia fasi eixa otan piga ston pazaropoulo pou endiaferomoun gia to S3...Bgike enas politis kai epidi foraga forma adidas me poly akriva athlitika papoutsia me ypotimise para poly..Otan de koitaksa to audi tt cabrio mou eipe ayto den einai gia esena.....Afou tsantistika zitisa ton proistameno poliseon kai tou ta eipa ena xeraki......
Den leo mono gia tin sygkekrimeni antiprosopeia...paromoia mou exoun tyxei kai se bmw,mercedes,saab klp...Aparadekti katastasi....etsi kai ego den psonisa apo ekei kai ss..i oikonomiki mou katastasi mporei na einai kai kalyteri kai apo tou manager tis ekei antiprosopeias...
Otan de tous rotaga gia xrimatodotisi,extra klp ekanan san na tous evaza se tromero kopo...I kolonia kolonia omos kai oi gravates...APARADEKTOI......
NEway as einai kala o scooby mou kai i Sub.Hellas gia tin filikotita pou mou edeiksan afou me ksekokalisan.....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα μου πεις marketing έχει τύχει κανείς σας να πάρει καινούργιο αμάξι απο αντιπροσωπεία και να του πούν το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο έτσι για ΔΩΡΟ. Έχει τύχει να σας πούν βγάλαμε προσεκτικά τα κεριά από τις πόρτες?
Ως Πότε?Από 3/1/1990 που μπορώ και θυμάμαι τις αγορές των νέων μας αυτοκινήτων έχουμε αγοράσει καινούρια 9 αυτοκίνητα. Σε κανένα δεν επαρκούσε η βενζίνη για να το φουλάρουμε στον βενζινά έξω από το σπίτι μας. Πρέπει να είχαν 1-2 λίτρα. Στο Γκολφ μάλιστα στην διαδρομή Καρέντα σπίτι μου (Άουντι Καρέντα, οδός Παραδείσου και Κηφισίας, κοντά στο Καρφούρ, μέχρι πριν το δάσος Συγγρού) το αυτοκίνητο άρχισε να κομπιάζει από έλλειψη βενζίνης... Τελικά έμεινα (ευτυχώς) μέσα στο βενζινάδικο και τα παιδιά το έσπρωξαν γελώντας μέχρι τις αντλίες!
Το γεμάτο ρεζερβουάρ εκτός από 30 ευρώ είναι και δώρο που μπορεί να σε σώσει...
Τα κεριά από τις πόρτες μάλλον χάρη μου έκαναν και τα έβγαλαν, έχασαν όμως το κύριο κλειδί του αυτοκινήτου, με την μήτρα του κλειδιού και τον κωδικό του ιμομπιλάιζερ. Αργότερα (1 μήνα) που έβγαλα αντίγραφο του κλειδιού που ποτέ δεν μου παρέδοσαν το χρυσοπλήρωσα ως έξτρα εξοπλισμό...
Αυτά είναι προς γνώση μου και συμμόρφωσή μου...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παιδιά είναι πολύ άδικο να δουλεύεις μέρα νύχτα να δίνεις τα ωραία σου λεφτά και να σου συμπεριφέρονται έτσι κάτι βλάκες για να μην πώ τίποτα πιο hard core, λες και είσαι ζητιάνος. Εν το μεταξύ σου λένε και κάτι μαλακίες του style το οδήγησα και είναι εκπληκτικό, δεν καίει, δεν συγκρίνεται και τέτοια. Δηλάδή πόσες ώρες το οδήγησες? (1η - 2α από τον γερανό στην έκθεση ή πάνω κάτω δυο φανάρια στην Βουλιαγμένης) Μήπως πλήρωσες την βενζίνη από τσέπη σου και καταλαβαίνεις τι θα πει κατανάλωση? μήπως το συγκρίνεις με τον κουβά που οδηγάς στο σπίτι σου για τον οποίου σου κρατάνε τον μισό μισθό και νοιώθεις υπόχρεος. Μερικοί έχουν και περιοδικά αυτοκινήτων με test και σου λένε ΝΑ τα λένε και οι ειδικοί.
Ως Πότε?Αμ το άλλο.
Θα το πώ γιατί θα σκάσω
Έχετε δει τώρα τελευταία την διαφήμιση του Allroad στην τηλεόραση όπου το Audi τραβάει μια νταλίκα.
Κύριοι της Αudi καλά είστε σοβαροί? Πείτε μας πόσο σας στοίχισε to spot? Ας πούμε 10 εκ. δρχ.
Αυτοί που παίρνουν Allroad δεν το ξέρουν και περιμένουν την διαφήμιση στην TV για να το μάθουν. Γιατί λοιπόν δεν μοιράζετε το ποσό των 10 εκ. σε 10 αυτοκίνητα Allroad για τα οποία θα κάνετε δώρο extra εξοπλισμό 1 εκ. δρχ. Μυαλό δεν υπάρχει? Καλά θα μου πείτε εδώ είναι Ελλάδα στα κεντρικά στην Γερμανία τι γίνεται?H (όντως εκπληκτική διαφήμιση) δεν νομίζω ότι παίζεται στην Ελλάδα για να προσελκύσει αγοραστές του Allroad, αλλά απλώς για να συνδέσουμε την ομορφιά της αλλά και τη δύναμη του κινητήρα με την Audi γενικά. Άλλωστε η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν κόστισε τίποτα στην εδώ αντιπροσωπεία!
Κατα τ' άλλα έχεις απόλυτο δίκιο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν πειράζει περιμένω το mail σου και θα σου στείλω το νούμερο του φαξ.
poio einai to email soy?
diko moy:
agisd@yahoo.com -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ως Πότε?Αμ το άλλο.
Θα το πώ γιατί θα σκάσω
Αυτοί που παίρνουν Allroad δεν το ξέρουν και περιμένουν την διαφήμιση στην TV για να το μάθουν. Γιατί λοιπόν δεν μοιράζετε το ποσό των 10 εκ. σε 10 αυτοκίνητα Allroad για τα οποία θα κάνετε δώρο extra εξοπλισμό 1 εκ. δρχ. Μυαλό δεν υπάρχει? Καλά θα μου πείτε εδώ είναι Ελλάδα στα κεντρικά στην Γερμανία τι γίνεται?H (όντως εκπληκτική διαφήμιση) δεν νομίζω ότι παίζεται στην Ελλάδα για να προσελκύσει αγοραστές του Allroad, αλλά απλώς για να συνδέσουμε την ομορφιά της αλλά και τη δύναμη του κινητήρα με την Audi γενικά. Άλλωστε η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν κόστισε τίποτα στην εδώ αντιπροσωπεία!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟ SPOT ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΚΑ ΕΚ. ΔΡΧ.
-
H (όντως εκπληκτική διαφήμιση) δεν νομίζω ότι παίζεται στην Ελλάδα για να προσελκύσει αγοραστές του Allroad, αλλά απλώς για να συνδέσουμε την ομορφιά της αλλά και τη δύναμη του κινητήρα με την Audi γενικά. Άλλωστε η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν κόστισε τίποτα στην εδώ αντιπροσωπεία!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟ SPOT ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΚΑ ΕΚ. ΔΡΧ.
Γενικά υπάρχει πολύ διαφήμιση στην Ελλάδα. Ένα μήνα εδώ πέρα έχω δει όση διαφήμιση θα έβλεπα σε 2 χρόνια στον Καναδά.
Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι ασφάλειες έχουν ακριβείνει πολύ (είναι κοντά στις τιμές Τορόντο) αλλά οι αποδοχές όχι.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Από 3/1/1990 που μπορώ και θυμάμαι τις αγορές των νέων μας αυτοκινήτων έχουμε αγοράσει καινούρια 9 αυτοκίνητα. Σε κανένα δεν επαρκούσε η βενζίνη για να το φουλάρουμε στον βενζινά έξω από το σπίτι μας. Πρέπει να είχαν 1-2 λίτρα. Στο Γκολφ μάλιστα στην διαδρομή Καρέντα σπίτι μου (Άουντι Καρέντα, οδός Παραδείσου και Κηφισίας, κοντά στο Καρφούρ, μέχρι πριν το δάσος Συγγρού) το αυτοκίνητο άρχισε να κομπιάζει από έλλειψη βενζίνης... Τελικά έμεινα (ευτυχώς) μέσα στο βενζινάδικο και τα παιδιά το έσπρωξαν γελώντας μέχρι τις αντλίες!Το γεμάτο ρεζερβουάρ εκτός από 30 ευρώ είναι και δώρο που μπορεί να σε σώσει...
Φίλος μου αγόρασε το χειμώνα το Golf από την Καρεντα στη Συγγρού.Πάει να το παραλάβει και ρωτάει αν έχει μέσα αρκετή βενζίνη.Ο πωλητής του λέει ότι έχει αρκετή και μάλιστα του έχει βάλει και παραπάνω.Τελικά,μέχρι να φτάσει στο Σύνταγμα του είχε ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
paromoia mou exoun tyxei kai se bmw,mercedes,saab klp...Aparadekti katastasi....Πάντως εγώ όταν έψαχνα για μεταχειρισμένο Saab, και μου φέρθηκαν ευγενικά στην έκθεση στην Αργυρούπολη (κι ας ήμουν αξύριστος και μετά από τη δουλειά) και μου έδειξαν τα αυτοκίνητα και μου τηλεφώνησαν όταν τους ήρθε ένα όπως το ήθελα.
Ρόλο στην προτεραιότητα βέβαια έχει τι θέλεις να αγοράσεις. Όπως έλεγε ένας σε ένα άλλο forum 'το ίδιο το αφεντικό κατέβηκε για να μου δείξει την Z8'. Εμ, βέβαια, αφού αν το αγοράσεις βγάζει τα έξοδα του μαγαζιού για μήνες...Όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο στις αντιπροσωπίες των αυτοκινήτων. Έχετε δει πόσο 'ευγενικές' είναι οι περισσότερες πωλήτριες στα μαγαζιά ρούχων;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
H (όντως εκπληκτική διαφήμιση) δεν νομίζω ότι παίζεται στην Ελλάδα για να προσελκύσει αγοραστές του Allroad, αλλά απλώς για να συνδέσουμε την ομορφιά της αλλά και τη δύναμη του κινητήρα με την Audi γενικά. Άλλωστε η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν κόστισε τίποτα στην εδώ αντιπροσωπεία!
Γενικά υπάρχει πολύ διαφήμιση στην Ελλάδα. Ένα μήνα εδώ πέρα έχω δει όση διαφήμιση θα έβλεπα σε 2 χρόνια στον Καναδά.
Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι ασφάλειες έχουν ακριβείνει πολύ (είναι κοντά στις τιμές Τορόντο) αλλά οι αποδοχές όχι.
Α, εδώ έτσι είναι. Όλα εναρμονίζονται με τις τιμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτοκίνητα, Ασφάλιστρα, εισητήρια, σπίτια, θέατρα, σινεμά, φως, νερό, τηλέφωνο κλπ. Μόνο όσον αφορά τί ξοδεύεις.
Στο τι έχει λαμβάνειν όμως?
Όλοι ξαφνικά κουφαίνονται, κοιτάνε τον ουρανό κλπ.
Να δω ως πότε θα αντέξουμε. Πότε θα τα πάρει κανείς στο κρανίο (όπως στις ΗΠΑ) και θα αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως...
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ AUDI