-
Θέλω να σπουδάσω σχεδιασμό αυτοκινήτου και η μόνη χώρα που μπορώ να σπουδάσω(για οικονομικούς λόγους) είναι η Γερμανία. Διάβασα στο ένθετο των 4τροχών πως στο Pforzheim υπάρχει μια αξιόλογη σχολή σχεδιασμού αποκλιστηκά αυτοκινήτου.
Έχω κάποια ερωτήματα για την σχολή.
1ον: Η γλώσσα που χρισημοποιείτε στα μαθήματα είναι η γερμανική ή και η αγγλική? Και αν είναι μόνο η γερμανική, ποιό πτυχίο χρειάζετε να κατέχει κάποιος. Ή χρειάζετε να δώσει εξετάσεις που θα βάλει το πανεπιστήμιο.
2ον: Τα μαθήματα κοστίζουν? Και αν ναι πόσο.
3ον: Υπάρχει φοιτιτική εστία?
4ον: Πως μπορεί κάποιος(αν γίνετε), να πάρει υποτροφία.
Αυτά προς το παρών. Ότι ξέρετε ευχαρίστηση... -
Θέλω να σπουδάσω σχεδιασμό αυτοκινήτου και η μόνη χώρα που μπορώ να σπουδάσω(για οικονομικούς λόγους) είναι η Γερμανία. Διάβασα στο ένθετο των 4τροχών πως στο Pforzheim υπάρχει μια αξιόλογη σχολή σχεδιασμού αποκλιστηκά αυτοκινήτου.
1ον: Η γλώσσα που χρισημοποιείτε στα μαθήματα είναι η γερμανική ή και η αγγλική? Και αν είναι μόνο η γερμανική, ποιό πτυχίο χρειάζετε να κατέχει κάποιος. Ή χρειάζετε να δώσει εξετάσεις που θα βάλει το πανεπιστήμιο.
Το πιο απλο πιστευω που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα site τους και να επικοινωνησεις μαζι τους μεσο e-mail. Αν ειναι μεγαλη σχολη θα εχουν site δεν μπορει! Αν και το θεμα της γλωσας ειναι μαλλον γερμανικα, πολυ δυσκολο το βλεπω να ειναι αγγλικα!
Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
-
Δεν ξέρω την συγκεκριμένη σχολή, αλλά αρκετές σχολές της Γερμανίας και Ελβετίας κάνουν μαθήματα στα Αγγλικά - κυρίως για μεταπτυχιακούς. Συμφωνώ με τον Thodwris, ψάξε στο ίντερνετ, μάλλον θα βρεις αυτά που ζητάς.
-
Έψαξα στο internet, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί καλύτερα να στα λέει κάποιος δικός σου στα ελληνικά, παρά να μεταφράζω τα γερμανικά mail. Ευχαριστώ πάντος!!!
Σχολή σχεδίασης αυτοκινήτου Pforzheim.