-
Η αυλαία του ΠΠΡ πέφτει με το Ράλι Μαύρο Ρόδο. Η μάχη στην Α5 κορυφώνεται!
Ποιος πιστεύεται ότι θα είναι ο τελικός νικητής στην Α5;
ΨΗΦΙΣΤΕ: -
Τάκ, πως μπορώ να ψηφίσω κουμπάρο και κουνιάδα δέκα φορές να πάρουμε διαφορά σε σχέση με τον Παντελή...;;;;;
Κάνε κάτι!
ΣΧ(εύγε δημόσια για προσπάθειά σου όπως και Σωκ-Κατ μέσα στο πσκ... Καμαρώνω, χεχε)
-
Διαβάζοντας τις στατιστικές ο Ν.Τ. έχει μηδενικές εγκαταλήψεις (Μαλλιώρας αφανής ήρωας) . Αν κρατηθεί και πάλι το πήρε ο 'ivanosaurulis'.
Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε τίποτε τον αγώνα των υπολοίπων που μας χαρίζουν θέαμα μέχρι την τελευταία ε.δ. του πρωταθλήματος.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Διαβάζοντας τις στατιστικές ο Ν.Τ. έχει μηδενικές εγκαταλήψεις (Μαλλιώρας αφανής ήρωας) . Αν κρατηθεί και πάλι το πήρε ο 'ivanosaurulis'.Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε τίποτε τον αγώνα των υπολοίπων που μας χαρίζουν θέαμα μέχρι την τελευταία ε.δ. του πρωταθλήματος.
Ωραία φωτό castor!!
Όσο για την ψηφοφορία: Για να κερδίσεις πρέπει να τερματίσεις! Άρα;
Καμία εγκατάλειψη!!
Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μάλλον θα γείρει την πλάστιγγα πιστεύω. Άλλωστε κι οι δύο τους έχουν διαπιστευμένη ταχύτητα! -
Μαλλον, ο Τοψης θα είναι ο νικητής.Αν δεν εχει, εγκατάληψη ο Τσάδαρης δεν του χρωστάει μία????(βαση πιθανοτήτων).Θα δούμε.
-
Eυχαριστώ τους 10 που με εμπιστεύτηκαν!...
Aγαπητέ Koulis1 η εγκατάλειψη δεν είναι συνήθως αποτέλεσμα ατυχίας, αλλά ελλιπούς προετοιμασίας και εντοπισμού του ορίου κάθε συνδυασμού.
Στην προετοιμασία οι Mαλιωραίοι είναι αποδεδειγμένα κορυφαίοι, ενώ όσον αφορά το safe & fast κάτι ξέρω και εγώ μετά από 25 χρόνια.
Mε όλα αυτά θέλω να σου επισημάνω ότι: δεν «χρωστούσα» καμμιά εγκατάλειψη σε κανένα.
Xαίρε -
Μπράβο ivan! Άξιος!!!
Οι 10 που σε εμπιστεύτηκαν είναι 11, αλλά είμαι τόσο χύμα που έγραψα που πιστεύω πως θα γείρει η πλάστιγγα, αλλά ξέχασα να ψηφίσω (το μυαλό μου και μια λίρα... Πρέπει να το πάω βουλκανιζατέρ να μπαλωθεί να μην χάνει...).
Τώρα όμως ψήφισα (αλήθεια, ποιος έβαλε την ωηφοφορία; Έπρεπε να βάλει μια ημερομηνία λήξης!! )
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Eυχαριστώ τους 10 που με εμπιστεύτηκαν!...
Aγαπητέ Koulis1 η εγκατάλειψη δεν είναι συνήθως αποτέλεσμα ατυχίας, αλλά ελλιπούς προετοιμασίας και εντοπισμού του ορίου κάθε συνδυασμού.
Στην προετοιμασία οι Mαλιωραίοι είναι αποδεδειγμένα κορυφαίοι, ενώ όσον αφορά το safe & fast κάτι ξέρω και εγώ μετά από 25 χρόνια.
Mε όλα αυτά θέλω να σου επισημάνω ότι: δεν «χρωστούσα» καμμιά εγκατάλειψη σε κανένα.
XαίρεΓιατι το παίρνεις 'στραβά'??.Δεν εγραψα οτι θέλω να εγκαταλείψεις,εγραψα οτι *βαση πιθανοτήτων *υπάρχει τέτοια πιθανότητα(μην μου πεις οτι εσυ δεν το σκεφτεσαι-εχεις σκεφτεί ποτέ???).Η εγκατάλειψη ειναι και θέμα ατυχίας αν εσένα δεν σου εχει τύχει μπράβο!!!!!
Τελος,τα θερμά μου συγχαρητήρια για το κύπελο και τη νίκη σου η οποια ηταν αξιότατη!!!!!.
ΝΙΚΗΤΗΣ Α5;