-
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ users.in.gr/tsardaklis ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ users.in.gr/tsardaklis ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!
-
-
Ωραίος!!!!!!
-
WE ALL THANK YOU!!!
Otan leme omos 'xomatodromos' ennooume xoma h kotrones???
-
MILAME GIA METRIO XWMATODROMO POY PERNAS ME 2a ARGA 30-40 XLM. PANTWS OSO MATHENETAI KALO EINAI NA ORGANOTHOYME KAI NA MAZEYOMASTE OLOI MAZI NA TREXOYME. PERIMENW HMERA KAI ORA.
-
ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ?
Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ?ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ?
Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ?ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?Ξαναδοκίμασε, δουλεύει. Εμένα μου δούλεψε με την 4η, 5η προσπάθεια, αλλά δεν έχει πρόβλημα.
-
Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ:
http://users.in.gr/tsardaklis/page_GREEK_2.htm
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ.
ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΦΥΡΑ....ΚΛΕΦΤΙΚΑ -
Προσοχή σε όλους...
Η τελευταία παρατεταμένη αριστερή που βγάζει στην ευθεία ...δαγκώνει! Έχει πολλά χώματα και κλείνει απότομα στο τέλος. Αν Δεν ξέρεις τι κάνεις και είσαι στα ντουζένια σου μπορεί να την πάθεις!ΥΣ Την έχω πατήσει, δεν μιλάω στον αέρα...
-
χεχεχε και γω στράβωσα ψαλίδι από civic vti στο τελευταίο κερμπ πριν την ευθεία, εκεί που λες! Πέταξε κώλο στην παρατεταμένη και το ανάποδο έφερε τη μούρη λίιιιγο πιο μέσα, καβαλώντας ο ΕΑ τροχός το κερμπ, το οποίο όμως από τη.. μέσα μεριά του δεν είχε χώμα και ήταν σαν πεζοδρόμιο, οπότε bye-bye ζαντα & ψαλίδι... Το πέρασα με τη μια το σημείο, αλλά το κάμπερ έγινε 15 μοίρες
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
χεχεχε και γω στράβωσα ψαλίδι από civic vti στο τελευταίο κερμπ πριν την ευθεία, εκεί που λες! Πέταξε κώλο στην παρατεταμένη και το ανάποδο έφερε τη μούρη λίιιιγο πιο μέσα, καβαλώντας ο ΕΑ τροχός το κερμπ, το οποίο όμως από τη.. μέσα μεριά του δεν είχε χώμα και ήταν σαν πεζοδρόμιο, οπότε bye-bye ζαντα & ψαλίδι... Το πέρασα με τη μια το σημείο, αλλά το κάμπερ έγινε 15 μοίρεςEgw aplws... toumpara.!
Hmoun sunodhgws se ena Reno 5ari palio kai kaname volta. Mpikame me polla sthn teleutaia, to autokinhto htan stis duo rodes, ypostrefe senexeia, vghkame sthn dexia pleura ths pistas, to aytokinhto glistrhse kai enw oi duo rodes htnan sto odostroma ferame mia toumpa eftuxws anodhnh gia emas. (Oxi gia to autokinhto...) -
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
Egw aplws... toumpara.!
Hmoun sunodhgws se ena Reno 5ari palio kai kaname volta. Mpikame me polla sthn teleutaia, to autokinhto htan stis duo rodes, ypostrefe senexeia, vghkame sthn dexia pleura ths pistas, to aytokinhto glistrhse kai enw oi duo rodes htnan sto odostroma ferame mia toumpa eftuxws anodhnh gia emas. (Oxi gia to autokinhto...)Σε αυτήν την στροφή δεν είχε κάνει το Auto Motor und Sport το 1994 παρουσίαση του Punto GT (χρυσαφί και ήταν στο εξώφυλλο, πρέπει να ήταν Αύγουστος 1994) εναντίον μιας 400άρας μηχανής και ήταν στις 2 ρόδες;
Αν έχω δίκιο (κυρίως ως προς το τεύχος) πείτε μου! Τον τελευταίο καιρό είμαι τόσο αφηρημένος και νιώθω πως γερνάω πρόωρα! Την Κυριακή το Βράδυ έχασα το κοντρόλ του γκαράζ στο δωμάτιό μου μέσα, και δεν μπορώ να πάρω το αυτοκίνητό μου!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν έχω δίκιο (κυρίως ως προς το τεύχος) πείτε μου! Τον τελευταίο καιρό είμαι τόσο αφηρημένος και νιώθω πως γερνάω πρόωρα! Την Κυριακή το Βράδυ έχασα το κοντρόλ του γκαράζ στο δωμάτιό μου μέσα, και δεν μπορώ να πάρω το αυτοκίνητό μου!!!
Καλά κοίτα χαλάρωσε, έχεις και αγώνα στο πρόγραμμα. Άντε, πάλι με βλέπω να κατεβαίνω στο Μπράλο.... Με έχουν φάει τα χιλιόμετρα λέμε..
Για το τεύχος που λες ιδέα δεν έχω. Φίλε σανίδα, τι να πώ, τουμπάρισμα ακόμα δεν έχω ζήσει... Τουλάχιστο το έφαγες ανώδυνα στην πίστα..
Με αυτά και με αυτά δεν μπορώ να πάω και στο Αιγίνιο! Αφού κάθε Κυριακή κάπου έχει αγώνα!! -
Μια και δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, πήγα μια βόλτα στο Αιγίνιο σήμερα. Η πίστα είναι σε κακά χάλια με πολλά νερά (έχει κανονικές λιμνούλες δίπλα από την άσφαλτο) και αρκετο χώμα-χαλικάκι στις στροφές. Πολλά εσωτερικά κερμπ είναι απλησίαστα από νερολακκούβες..
Οπότε αν το σκέφτεστε για βόλτα, καλύτερα να είστε ενήμεροι για το τι θα βρείτε και να μην απογοητευτείτε.
-
Me vlepo na phgaino pros ta pano se 3 vdomades kairo... an einai kanonizoume synanthsh ekei.
Tha pao omos eksoplismenos!!! Me skoupa k mia tetrada lastoixa!!!
-
Μαζί με τις σκούπες να προβλέψουμε και 2-3 ποτιστικές αντλίες, μπας και κατεβάσουμε τα νερά, γιατί αν φύγεις από το δρόμο μπορεί και να πνιγείς ! χεχεχε Άσε που το νερό σε κόβει απότομα.
Επρεπε να είχα μια ψηφιακή φωτογραφική για να δεις τι ενοό. Δίπλα από το δρόμο (συχνά και από τις δύο μεριές΄) είχε τόσο νερό που 'έγλειφε' την άσφαλτο, ενώ το αεράκι δημιουργούσε και ελαφριά κυματάκια !
Άλλο πράμα σου λέω..Πάντως είχαν σκάσει μύτη και 10 πιτσιρικάδες με τα παπακια τους και τους δίναμε θέαμα. χεχεχε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Καλά κοίτα χαλάρωσε, έχεις και αγώνα στο πρόγραμμα. Άντε, πάλι με βλέπω να κατεβαίνω στο Μπράλο.... Με έχουν φάει τα χιλιόμετρα λέμε..
Για το τεύχος που λες ιδέα δεν έχω. Φίλε σανίδα, τι να πώ, τουμπάρισμα ακόμα δεν έχω ζήσει... Τουλάχιστο το έφαγες ανώδυνα στην πίστα..
Με αυτά και με αυτά δεν μπορώ να πάω και στο Αιγίνιο! Αφού κάθε Κυριακή κάπου έχει αγώνα!!To τουμπάρισμα το έφαγα ανώδυνα σε ειδική, όχι πίστα
Το κοντρόλ το έχασα γυρνώντας από τις εκλογές (δούλεψα γραμματεία για να μαζέψω λεφτά για Λαμίας). Μετά από 20 ώρες γραμματεία ούτε κατάλαβα τι το έκανα... Το χειρότερο ήταν που το έχασα αφού έκλεισα το αμάξι μέσα!!
Θα χαρώ να σε δω την άλλη εβδομάδα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
To τουμπάρισμα το έφαγα ανώδυνα σε ειδική, όχι πίστα
Το κοντρόλ το έχασα γυρνώντας από τις εκλογές (δούλεψα γραμματεία για να μαζέψω λεφτά για Λαμίας). Μετά από 20 ώρες γραμματεία ούτε κατάλαβα τι το έκανα... Το χειρότερο ήταν που το έχασα αφού έκλεισα το αμάξι μέσα!!
Θα χαρώ να σε δω την άλλη εβδομάδα!!!
Γιώργο δεν καταλαβαίνω τι λες. Έγινε κάτι με το αυτοκίνητό σου;
ΠΙΣΤΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ