-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τροχονόμοι σε μοτοσυκλέτες την είχαν στήσει στην πλατεία Κολωνακίου και σταματούσαν μηχανάκια (κράνος κλπ).Ένας από αυτούς ζοχαδιασμένος έψελνε σ'έναν πιτσιρικά:
'Σ' έχω σταματήσει για έλεγχο, δεν φοράς κράνος, μιλάς στο κινητό και με γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τόση ώρα που σου ζητάω άδεια και δίπλωμα; Πως την έχεις δει, ΜΟΥ ΛΕΣ;;;;'
Εδώ όμως ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!
Κανονικά θέλει καμια σφαλιάρα το καλόπαιδο να συνέλθει!!!Ή για να μην γινόμαστε παράτυποι, μια βραδιά στο τμήμα.
Με κάτι τέτοια καλόπαιδα τρελλείνονται και οι σωστοί, και την πληρώνουμε εμείς μετά...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τροχονόμοι σε μοτοσυκλέτες την είχαν στήσει στην πλατεία Κολωνακίου και σταματούσαν μηχανάκια (κράνος κλπ).
Ένας από αυτούς ζοχαδιασμένος έψελνε σ'έναν πιτσιρικά:
'Σ' έχω σταματήσει για έλεγχο, δεν φοράς κράνος, μιλάς στο κινητό και με γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τόση ώρα που σου ζητάω άδεια και δίπλωμα; Πως την έχεις δει, ΜΟΥ ΛΕΣ;;;;'
Εδώ όμως ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!
Κανονικά θέλει καμια σφαλιάρα το καλόπαιδο να συνέλθει!!!Ή για να μην γινόμαστε παράτυποι, μια βραδιά στο τμήμα.
Με κάτι τέτοια καλόπαιδα τρελλείνονται και οι σωστοί, και την πληρώνουμε εμείς μετά...
Σωστά.
-
Δεν εννόησα ότι είχε άδικο ο τροχονόμος (ίσα-ίσα), αλλά μου φάνηκε πολύ αστεία η όλη φάση.
-
Για δειτε αυτο...
Το βραδυ της υπερειδικης του Ακροπολις, φιλος μου ξεκινα το βραδακι απο Αθηνα να ανεβει για τον αγωνα. Λιγο μετα την εξοδο για Θηβα χτυπα εναν μεγαλοσωμο σκυλο και το αυτοκινητο του ακινητοποιειται με αρκετα σοβαρες ζημιες. Μου τηλεφωνει και πηγαινω απο Χαλκιδα στο σημειο. Το λαθος του φιλου μου (ηταν λιγο υπερβολικος κατ εμε) ηταν να καλεσει την τροχαια, επειδη στο σημειο που εγινε το ατυχημα (μια πολυ μεγαλη ευθεια) ο φωτισμος δεν ειχε ενεργοποιηθει και ηθελε να σημειωθει απο την αστυνομια. Ηταν βραδυ (γυρω στις 12 με 1) και φυσαγε ενας αερας που του εριχνε συνεχως κατω το τριγωνο που ειχε τοποθετησει. Καποια στιγμη φτανουν τα καμαρια μας και περνουν πανω απο το τριγωνο (το οποιο ειχε πεσει κατω). Βγαινουν εξω 2 βλαχοτροχομπατσοι οι οποιοι ενοχληθηκαν προφανως που καποιος τους χαλασε την ησυχια για τοσο ασημαντη αφορμη. Λενε λοιπον στον φιλο μου πως κανονικα θα πρεπει να του κοψουν κληση για 'ελλειπη σημανση σε σημειο τροχαιου ατυχηματος'. Ε η μια κουβεντα εφερε την αλλη και ξαφνου ο ενας απο αυτους γυρναει με εντονο υφος και μου λεει:
-Εσυ γιατι εχεις τα χερια στις τσεπες;
- Γιατι κρυωνω
-Βγαλτα ρε, που μου περπατας εδω περα πανω-κατω - Εσυ γιατι τα εχεις στις δικες σου; Βγαλτα εσυ πρωτα
-Ακουσες τι σου ειπα;
+Οχι
Ο διαλογος διεκοπη γιατι τοτε ο φιλος μου ειδοποιησε τα 'παιδια' πως εργαζεται σε μεγαλο καναλι και εβγαλε μια ωραιοτατη καμερουλα που τραβηξε ενα μεγαλο μερος του θεατρου του παραλογου. Μετα ηρθε και ενας αξιωματικος (που τον καλεσαν αυτοι), ειδε την τραγελαφικη κατασταση και τους πηρε και εφυγαν χωρις να κοπει βεβαια κληση. Περιττο να σας πω πως λειτουργησε το γεγονος οτι ο φιλος μου δουλεει για την TV...
Ηθικο διδαγμα: ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!
- Γιατι κρυωνω
-
χαχαχαχαχαχαχα
οι μπατσοι της επαρχιας ειναι μερικες φορες ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
.....
οι μπατσοι της επαρχιας ειναι μερικες φορες ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!!!Οι επονομαζομενοι και ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ!!Το οτι μερικοι δεν εχουν καν διπλωμα οδηγησης πιστευω το γνωριζετε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....
οι μπατσοι της επαρχιας ειναι μερικες φορες ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!!!Οι επονομαζομενοι και ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ!!Το οτι μερικοι δεν εχουν καν διπλωμα οδηγησης πιστευω το γνωριζετε
Στα μέρη μου αν τους πείς χωροφύλακες αντί για αστυφύλακες βγάζουν αφρούς...
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
.....
Στα μέρη μου αν τους πείς χωροφύλακες αντί για αστυφύλακες βγάζουν αφρούς...
ε, αυτός είναι λόγος να τους αποκαλείς ΜΟΝΟ χωροφύλακες!
-
Μερικούς πρέπει να τους λες αγροφύλακες.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ηθικο διδαγμα: ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!Εγώ το ήξερα 'έξω από τα σκεπάσματα' αλλά μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο αστυνομικούς σήμερα στο Βύρωνα οι οποιοι ανάγκασαν με ευγενικό τροόπο οδηγό Suzuki Swift προηγούμενης γενιάς να κάνει αναστροφή κα ι να γυρίσει απο εκεί που ήρθε διότι έιχε μπει ανάποδα σε μονόδορμο γι να μην κάνει το 'Π' του τετραγώνου.
Ο εν λόγω δρόμος έχει και έντονη κατηφορική κλίση με γλιστερό οδοόστρωμα οπότε γίνονται και αρκετά ατυχήματα.Και άλλους τέτοιυς θα ήθελα να βλέπω...
-
Κι εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο αστυφύλαξ που με σταμάτησε για έλεγχο και ήταν ευγενικός (παρά το ότι είχα κάνει μια κουτσουκελίτσα).
Ευγενικός, αυτός, ευγενικός και τυπικά εντάξει εγώ, πήξαμε στα σορόπια και αποχωρήσαμε χωρίς στενοχώριες. -
σε ελεγχο της αστυνομιας στην ναυαρινου στη θεσνικη,ο αστυνομικος ειπε σ'ενα παιδι που ηθελε να ελεγξει λιγο πιο μπροστα απο μενα 'φιλε,ελα δω'....γιναμε και φιλοι φυσικα το παιδι δεν ειπε τιποτα....
-
Να σας ενημέρωσω ότι ταρίφας συνελήφθη με 210 στην ΑΟ του ξηλώθηκαν όλα.. και το δίπλωμα για 9 μηνές αντί για 6 επειδή ήταν επαγγελματίας.......
Τώρα κλαίγεται γιατί έχει γραμμάτια για το ταξί και δεν μπορεί να δουλέψει...Η αστυνομία έκανε την δουλειά της!!!!!
-
Προχθές δύο βανάκια της τροχαίας σταματούσαν ΜΟΝΟ ταξί για έλεγχο καυσαερίων. Μπράβο τους και καιρός ήταν.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να σας ενημέρωσω ότι ταρίφας συνελήφθη με 210 στην ΑΟ του ξηλώθηκαν όλα.. και το δίπλωμα για 9 μηνές αντί για 6 επειδή ήταν επαγγελματίας.......
Τώρα κλαίγεται γιατί έχει γραμμάτια για το ταξί και δεν μπορεί να δουλέψει...Η αστυνομία έκανε την δουλειά της!!!!!
Η οικονομικη καταστροφη ενος συνανθρωπου μας για ενα λαθος, και ξερουμε οτι υπαρχουν σημεια της Αττικη οδου οπου καθε Γερμανος θα πηγαινε και με 250, νομιζω δεν δειχνει τιποτα για την αστυνομια.
Εαν η αστυνομια θελει να κανει κατι, ας ελεγχει τα ταξι, εαν ειναι νομιμα, και εαν κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει.
Τα ποινικα δικαστηρια ειναι αρμοδια για τις ποινες και οχι ο μπατσος με το πιστολη ρανταρ στην ακρη του δρομου.
Η οικονομικη καταστροφη ενος ανθρωπου δεν θα επρεπε να ειναι θεμα της Αστυνομιας. Που μπορει ,λεμε, να ειναι και λαθος μετρηση. Η αστυνομια μπορει να κανει μηνυση οχι να εκδικασει!!!
-
Η Ελληνική αστυνομία Νίκο μου,άς αρχίσει να κάνει τή δουλειά της καί στίς υποθέσεις τών εγκλημάτων,καί βλέπουμε.
Η εικόνα τών εκατό καί βάλε αστυνομικών κάτω από τό μπαλκόνι του Ρωχάμη (που είχε δραπετεύσει καί ήταν ένοπλος) να βγάζουν τό κεφάλι τους (μόνο τό ένα μάτι) καταϊδρωμένοι καί κατατρομαγμένοι,καί μόλις ακούγανε 'κουμπουριά' να σέρνονται στό δρόμο σκούζωντας σάν κορίτσια,θα μου μείνει αξέχαστη γιά όσο ζώ. -
Δεν δίκασε η αστυνομία, το νόμο εφάρμοσε. Ο οδηγός θα περάσει οπωσδήποτε από δικαστήριο για να επικυρωθεί η ποινή, ενώ η αφαίρεση επί τόπου των πινακίδων προβλέπεται από το νόμο και ισχύει μέχρι να γίνει το δικαστήριο, οπότε και θα επιβληθεί επιπλέον το σχετικό πρόστιμο.
210 χλμ είναι 90 χλμ πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο στην Α.Ο. όριο και ο ΚΟΚ λέει ότι οι πινακίδες αφαιρούνται στα +40 χλμ μόλις.
Και δεν κατάλαβα: εμένα θα με κρέμαγαν, αλλά τον ταξιτζή πρέπει να τον αφήσουν 'επειδή είναι επαγγελματίας'; Αυτό είναι το βασικό 'επιχείρημα' κάτι νταλικέρηδων που οδηγούν χάρους. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η Ελληνική αστυνομία Νίκο μου,άς αρχίσει να κάνει τή δουλειά της καί στίς υποθέσεις τών εγκλημάτων,καί βλέπουμε.
Η εικόνα τών εκατό καί βάλε αστυνομικών κάτω από τό μπαλκόνι του Ρωχάμη (που είχε δραπετεύσει καί ήταν ένοπλος) να βγάζουν τό κεφάλι τους (μόνο τό ένα μάτι) καταϊδρωμένοι καί κατατρομαγμένοι,καί μόλις ακούγανε 'κουμπουριά' να σέρνονται στό δρόμο σκούζωντας σάν κορίτσια,θα μου μείνει αξέχαστη γιά όσο ζώ.Έτσι, έτσι. Χειρότερη φάρα δεν υπάρχει. Πιο εμετική ακόμα και από τους στρατιωτικούς. Γίνεται; Κι όμως, γίνεται
-
Ας το σκεφτοταν πριν δοκιμασει αν το ταξι του πιανει την τελικη ταχυτητα που λεει η εταιρια του .
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα