-
Απλά θέλω να δω τι πιστεύετε οι περισσότεροι και αν τελικά ο Μοντόγια είναι κάπως υπερτιμημένος (το ταλέντο του δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση)
-
Απλά θέλω να δω τι πιστεύετε οι περισσότεροι και αν τελικά ο Μοντόγια είναι κάπως υπερτιμημένος (το ταλέντο του δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση)
-
-
Ο χρήστης Antonis έγραψε:
Απλά θέλω να δω τι πιστεύετε οι περισσότεροι και αν τελικά ο Μοντόγια είναι κάπως υπερτιμημένος (το ταλέντο του δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση)ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Κι εγώ πιστεύω πως και οι δυο έχουν τα φόντα να γίνουν Π.Π. Αρκεί να έχουν και την ευκαιρία!
-
Συμφωνώ με τους 2 προλαλήσαντες αν και αν αναφέρεσαι χρονικα, πονταρω στο να το πάρει πρώτος ο Μοντογια.
-
malon gia montoya to kovo.Exei ayto to kati...
-
Ο χρήστης Antonis έγραψε:
Απλά θέλω να δω τι πιστεύετε οι περισσότεροι και αν τελικά ο Μοντόγια είναι κάπως υπερτιμημένος (το ταλέντο του δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση)Ο Montoya υπερεκτιμημένος???????????:o
Ερε τι άλλο θα ακούσουμε.... Αν κάποιος είναι υπερεκτιμημένος και μάλιστα πολύ αυτός είναι σίγουρα ο Raikkonen. Του νεαρού δεν του λείπουν οι οδηγικές ικανότητες γιατί και καλή φυσική κατάσταση έχει και απο μικρός οδηγεί, αλλά του λείπει η εμπειρία και η οριμώτητα. Κάτι το οποίο φροντίζει να μας αποδεικνύει συνεχώς με τα 'δικά του' στις κατατακτήριες δοκιμές. Όσο για τον Montoya, άκουσες κανείς να αναφέρει ότι οι περισσότερες εγκαταλήτου δεν οφείλονταν σε δικό του λάθος? Για τον Raikkonen όμως συνεχώς το ακούμε αφού ψεις ο κ. Πουρναράκης φροντίζει να μας το υπενθιμίζει και να το 'τονίζει' σε κάθε εγκαταλειψή του. Εγώ πάντως δεν ξαναπαντάω σε τέτοια ηλίθια topic που υποστιρίζουν τον Raikkonen. Time will tell...... -
Στο ερώτημα του μελλοντικού πρωταθλητή δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση.Εγώ προσωπικά παρατηρώ στη Williams μια πτώση στους τελευταίους αγώνες.Έτσι δε νομίζω οτι αυτή θα είναι η νέα πρωταθλήτρια στη μετά Φερράρι εποχή.
Και μην ξεχνάτε και τον Ρ.Μπαρικέλο.
Αν φύγει ο Σουμάχερ το 2004 και έρθει ένας νέος οδηγός στη θέση του ο Μπαρικέλο μπορεί άνετα να πάρει ένα πρωτάθλημα αν η Φερράρι είναι ακόμη τόσο καλή.
Πάντως ανάμεσα στους Μοντόγια Ραικόνεν μου αρέσει πιο πολύ ο δεύτερος. -
Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ FERRARI ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΤΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΡΕΧΕΜΕ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004. Ο RAIKONEN ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ 'ΘΑΦΤΕΙ' ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
-
ΚΑΝΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΗΝ Φ1
-
Δεν ψήφισα γιατί κανένας οδηγός δεν θα είναι σαν τον Schumi. Απλά γιατί είναι μοναδικός, όπως όλοι....
-
Απο τη στιγμη που καποιοι νομιζουν οτι ο Montoya μπορει να γινει πρωταθλητης μονο και μονο επειδη εριξε μια φοβερη προσπερασει στον Schumi τοτε υπερεκτιμημενος ειναι.Μεγαλες δυνατοτητες ως οδηγος, δεν αμφισβητειτε αλλα μεχρι εκει. Αν αποκτησει και αυτο το κατι που του λειπει, να γινει λιγο αποτελεσματικος τοτε γιατι οχι?
Ο Κιμμι εχει χρονο ακομα μπροστα του. Πισω απο αυτους ειναι και ο Ralf... -
Εγώ πιστεύω οτι ο Raikkonen είναι φυσικό ταλέντο, μιας και έλαμψε από την αρχή κιόλας της παρουσίας του στη Formula 1. Θυμηθείτε μόνο τον Σούμι πόσο ξεχώρισε απο τον πρώτο κιόλας αγώνα! Τα αστέρια λάμπουν πάντα άλλωστε! Επίσης η ωριμότητα που επιδυκνύει συγκρίνεται μόνο με 28χρονου οδηγού, απίστευτος! Όσο για τον Μοντόγια δεν έχω πολλά να πω. Συγκρινόμενος με τον Κίμι δεν μου γεμίζει το μάτι, διότι δεν οδηγεί με το μυαλό και όταν ένας οδηγός δεν οδηγεί με το μυαλό παρα μόνο με την καρδιά, τότε από τους 17 αγώνες στους 3 θα σαρώσει και στους υπόλοιπους θα καταποντιστεί. Δηλώνω απερίφραστα πως αναρωτιέμαι ακόμη αν ο Μοντόγια διαθέτει καν ταλέντο. (Κίμι ζούμε στα κόκκιννα σε δούμε!!!)
-
O Raikkonen τερμάτισε πίσω από τον Montoya στη κατάταξη, και επίσης βρέθηκε τις περισσότερες φορές πίσω από τον Montoya στα επίσημα δοκιμαστικά.
Τόσο ο Kimi όσο και ο Montoya δεν έχουν team mates πρωταθλητές. Μέχρι στιγμής Ο Kimi όμως έχει νικήσει τον Coulthard στα επίσημα δοκιμαστικά (όπως και ο Hakkinen) ενώ σιγά σιγά θα πάρει κεφάλι και στον αγώνα. Οπότε μπορεί κάποιος να πει ότι ο Kimi βρίσκεται στα χνάρια του Hakkinen. Δεν λέω με τίποτα ότι ο Kimi είναι καλύτερος του Hakkinen! Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ο Kimi βρεθεί σε ανάλογο μονοθέσιο όπως αυτό της Mclaren το 98, τότε έχει ανάλογες πιθανότητες να πάρει τον 1ο του παγκόσμιο τίτλο. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Kimi δε μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα πρωτάθλημα από τον Schumi με ισάξιο μονοθέσιο. Αμφιβολίες έχω, αν μπορεί να το πάρει ακόμα και με μονοθέσιο ανάλογο της Mclaren του 98 (πάντα σε σύγκριση με τον Schumi και όχι με τον Montoya). Αυτό το πιστεύω διότι ο Kimi δεν μπορεί να «φοβίσει» κάποιο αντίπαλο όπως ο Schumi, o Senna… κτλ. Θυμηθείτε τους αγώνες του 95, 97 που τόσο ο Hill όσο και ο Villeneuve δήλωναν ότι ο Schumi οδηγεί επικίνδυνα αλλά πάντα μέσα στα όρια των κανονισμών. Ενώ όσες φορές έκανε κάτι αντικανονικό δεχόταν ποινή (όπως Jerez 97, και οι ποινές που είχε δεχτεί για ανυπακοή σε μαύρη σημαία)
Ο Montoya, πιστεύω έχει μέλλον αλλά δε θα μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα από τον Schumi. Ενώ με τον Raikkonen έχει τις ίδιες πιθανότητες να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Αν αυτοί οι 2 οδηγοί βρεθούν σε ισοδύναμα μονοθέσια κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Ο Montoya δε μπορεί να συγκριθεί με τον Schumi αλλά ούτε καν να χαρακτηριστεί ο νέος Schumacher ή Senna. Οι λόγοι είναι απλοί. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να νικήσει με άνεση τον Ralf. Τα 2 χρόνια που τρέχουν μαζί ο Ralf έχει περισσότερες νίκες αλλά έχει βρεθεί και περισσότερες φορές πιο μπροστά στα επίσημα δοκιμαστικά από τον Montoya. O Ralf είναι χειρότερος οδηγός του Schumi. Επίσης ο Ralf δεν είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Απλά λοιπόν μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως ξεκίνησε τη καριέρα του ο Schumi το 91 δηλαδή και να ρίξει μια ματιά τι έκανε με τον Piquet ως team mate αλλά και τον Senna ως αντίπαλο για να καταλάβει κανείς ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση…
Στη Formula1 αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Michael Schumacher….. ένα σκαλί ποιο πάνω από οποιανδήποτε τωρινό οδηγό. Δεν χρειάζεσαι 2 ή 3 χρόνια για να δεις πόσο καλός είναι κάποιος οδηγός. Τόσο ο Schumi όσο και ο Senna αλλά και άλλοι μεγάλοι πρωταθλητές έλαμψαν από το 1ο τους πάτημα στη F1.To μέλλον πάντως ανήκει στους Kimi – Montoya ή Montoya – Kimi
-
εγώ πήρα μεταγραφή και είμαι με τη Ρενώ μετά τη Μακλάρεν του Μίκα(Αυρτον γαρ)...ο Μοντόγια είναι μεγάλος κωλοπαιδαράς και ΄μ'αρέσει...ο Κίμι πειθαρχημένος και μ'αρέσει ακόμα περισσότερο...ο Μοντόγια θα πάρει πρώτος πρωτάθλημα λόγω και δυναμικότητας των BMW αλλά ο μικρός είναι ο επόμενος μεγάλος στη Μακλάρεν και στην Φ1
-
Λοιπόν, όπως θα δείτε και παραπάνω ή έχετε ήδη δει, κι εγώ πίστευα ότι ο Raikkonen θα είναι ο επόμενος Π.Π, μετά το Schumacher, ακολουθούμενος από το J.P. Πιστεύω ότι και οι δύο είναι κορυφαίοι πιλότοι, ο Montoya είναι απείθαρχος (το κωλοπαιδαράς ίσως είναι υπερβολικό) και φυσικά ο Κίμι είναι η προσωποποίηση του αυτοέλεγχου και της πειθαρχίας. Όμως ρε παιδιά, έχω πραγματικά την περιέργεια να δω τι θα γίνει τώρα με τα λιγότερο 'αυτόματα' μονοθέσια... Ελπίζω και εύχομαι να αποδειχθεί ο μικρός Φινλανδός αντάξιος των προσδοκιών μας! Αλλά φοβάμαι ταυτόχρονα λίγο! Για να δούμε...
Mc Laren with Kimi Rules!!!
-
Ψήφησα τον Κίμι, λόγω της πιό ισορροπημένης του οδήγησης, στυλ που ευνοεί τις νίκες και την κατάκτηση πρωταθλημάτων τις σημερινές εποχές.
-
Mc Laren with Kimi Rules!!!
-
Ψήφισα τον Montoya, όχι γιατί θεωρώ ότι θα είναι ο επόμενος Schumacher, αλλά γιατί πιστεύω ότι λόγω εμπειρίας είναι πιο κοντά στο στόχο από τον Raikkonen.
Eάν η Williams πάει καλύτερα εφέτος και καταφέρει να συναγωνιστεί επάξια τη Ferrari, αλλά και τη McLaren που δείχνει να έχει ανέβει αισθητά (απ' ότι βλέπουμε μέχρι τώρα στις δοκιμές) τότε πιστεύω ότι θα δούμε καλές μάχες!!!
RAIKONEN Vs MONTOYA