-
Τι σχέση έχουμε με τους αγώνες?
Απλοί θεατές?
Αγωνιζόμενοι?
Κριτές?
Τεχνικοί Έφοροι?
Άλλο?Ας δούμε τι είναι ο καθένας για να καταλάβουμε και γιατί λέμε ότι λέμε.
Ας εξηγήσει ο καθένας τον ρόλο του αν είναι γενικός. -
Απλοί θεατές?
Αγωνιζόμενοι?
Κριτές?
Τεχνικοί Έφοροι?
Απλοί θεατές?
Αγωνιζόμενοι?
Κριτές?
Τεχνικοί Έφοροι?
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τι σχέση έχουμε με τους αγώνες?Απλοί θεατές?
Αγωνιζόμενοι?
Κριτές?
Τεχνικοί Έφοροι?
Άλλο?Ας δούμε τι είναι ο καθένας για να καταλάβουμε και γιατί λέμε ότι λέμΑ
ς εξηγήσει ο καθένας τον ρόλο του αν είναι γενικός.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ .........
-
Αλλά όχι ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ η ΚΕΡΑ...ΚΛΗΣ
-
To 50/50 metraei?
An oxi Tha parw th gnwmh tou koinou.
Telos pantwn ligo ap' ola.
thnx -
Φρακίσκο ....... πάρε ότι θές.
Εσένα θα σε δώ που είσαι σε ένα μήνα !
-
Φοιτητής, ερασιτέχνης μηχανικός, θεατής και μελλοντικά (αν όλα πάνε καλά) αγωνιζόμενος.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Φοιτητής, ερασιτέχνης μηχανικός, θεατής και μελλοντικά (αν όλα πάνε καλά) αγωνιζόμενος.μια από τα ίδια. αλλά εγώ σε 15 μέρες θα έχω και τον εξοπλισμό
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
μια από τα ίδια. αλλά εγώ σε 15 μέρες θα έχω και τον εξοπλισμό
Πες μας αν θες λεπτομέρειες να μας ανοίξεις την όρεξη Τι εξοπλισμός και πόσο κόστισε?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
μια από τα ίδια. αλλά εγώ σε 15 μέρες θα έχω και τον εξοπλισμόΣε ζηλεύω Νικόλα!!! Χαιρετισμούς στον όμορφο Βορρά!!!
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Πες μας αν θες λεπτομέρειες να μας ανοίξεις την όρεξη Τι εξοπλισμός και πόσο κόστισε?
Επειδή δε θέλω να το γκεντεμιάσω και γενικά δεν πολυμιλαώ γι'αυτο, θα στο αναλύσω όταν τα παραλάβω με το καλό. Ακόμα και στον takinen τα βασικά του είπα. Eνδεικτικά: κράνος sparco rally pro με 150 χιλιάδες... (κάτι λιγότερα μου ζητούσαν για το pro jet...)
btw, alman συναντηθήκαμε εμείς ? εσύ πρέπει να βρέθηκες με τον takinen.
-
Se ena mhna ksereis pou tha eimai Alekoooooo?
OXI?????
Tha katatagw sthn astynomia tou nottingham me ta impreza sti. Na trexw k me to nomo. -
Ο χρήστης fragki έγραψε:
Se ena mhna ksereis pou tha eimai Alekoooooo?
OXI?????
Tha katatagw sthn astynomia tou nottingham me ta impreza sti. Na trexw k me to nomo.Με περιπολικό θα τρέξουμε? Βρε τρελαμμένε !!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
btw, alman συναντηθήκαμε εμείς ? εσύ πρέπει να βρέθηκες με τον takinen.
Πιάσαμε κουβέντα στο τέλος της δεύτερης ημέρας, όταν σε ρώτησα τι αλλαγές έχεις κάνει στο Rallye. Μετά λέγαμε για το Αιγίνιο, τα λάστιχα που άφησες το μεγαλύτερο μέρος τους εκεί, και τις αναρτήσεις (είμαι αυτός που έχω ένα κίτρινο, αλλά είχα έρθει με ένα Xantia - πράσινη ομάδα).
Με τον takinen πιθανόν να μιλήσαμε, αλλά χωρίς να το ξέρουμε.. (btw, takinen με τι αμάξι είχες έρθει?)
-
Με τον takinen πιθανόν να μιλήσαμε, αλλά χωρίς να το ξέρουμε.. (btw, takinen με τι αμάξι είχες έρθει?)
Nissan Primera ασημί.(2η μέρα, φορούσα μπλε μπλούζα μισελέν)
Άσπρη ομάδα. Ο τέταρτος forumίστας ποιός είναι; Κακώς, πάντως, πέραν της κατά τύχην γνωριμίας μου με glf, που δεν έπεσε σήμα εκεί, ωστε να γνωριστούμε καλύτερα. -
Πιάσαμε κουβέντα στο τέλος της δεύτερης ημέρας, όταν σε ρώτησα τι αλλαγές έχεις κάνει στο Rallye. Μετά λέγαμε για το Αιγίνιο, τα λάστιχα που άφησες το μεγαλύτερο μέρος τους εκεί, και τις αναρτήσεις (είμαι αυτός που έχω ένα κίτρινο, αλλά είχα έρθει με ένα Xantia - πράσινη ομάδα).
Γιατί δεν μου είπες ότι είσαι και στο forum?
Αυτές τις μέρες εξασκούμαι στην υδρολίσθηση με τα λάστιχα που είδες. χεχεχε κρίμα όμως που έβρεξε και δεν κατάφερα να τα φάω στην πίστα πριν τα αλλάξω. θα τα κρατήσω όμως για τις τοπικές δεξιοτεχνίες. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Γιατί δεν μου είπες ότι είσαι και στο forum?
Αυτές τις μέρες εξασκούμαι στην υδρολίσθηση με τα λάστιχα που είδες. χεχεχε κρίμα όμως που έβρεξε και δεν κατάφερα να τα φάω στην πίστα πριν τα αλλάξω. θα τα κρατήσω όμως για τις τοπικές δεξιοτεχνίες.Δεν πρόλαβα! Αύριο θα βάλω το κίτρινο στο συνεργείο για μια ψιλή φανοποιία (έπεσε μια σκαλωσιά στο πίσω μέρος!!), και θα προσπαθήσω αν μπορέσω να ρυθμίσω τα αμορτισέρ εμπρός γιατί κοπανάνε υπερβολικά [έγινε μάλλον γκάφα στην τοποθέτηση ]
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Nissan Primera ασημί.(2η μέρα, φορούσα μπλε μπλούζα μισελέν)
Άσπρη ομάδα. Ο τέταρτος forumίστας ποιός είναι; Κακώς, πάντως, πέραν της κατά τύχην γνωριμίας μου με glf, που δεν έπεσε σήμα εκεί, ωστε να γνωριστούμε καλύτερα.Οντως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε, θα μπορούσαμε να το έχουμε ρωτήσει από πριν στο forum ποιοι θα συμμετάσχουμε. Δεν πειράζει όμως, η συνοδήγηση στην πίστα του Λάμπη είναι κοντά
Τον τέταρτο forumista δεν τον συντήσαμε καθώς συμμετείχε στο επόμενο διήμερο.
Τι είμαστε???