-
Παιδια ειμαι καινουργιος στο forum,οποτε sorry αν υπηρχε τετοιο topic.
Κανω συχνα ταξιδακια,ιδιαιτερα προς Πατρα και ετσι εχω μια εμπειρια πανω στο θεμα των ρανταρ(Εχω και 1 δικαστηριο που εκκρεμει... ) και νομιζω οτι θα ηταν καλο να αναφερουμε ολοι μας που υπαρχουν καμερες ελεγχου ταχυτητας,μηπως και γλιτωσουμε κανενα προστιμο.Ετσι-->
Αττικη οδος.Ωραιοτατος δρομος θα μου πειτε.4 λωριδες +βοηθητικη τρομερο οδοστρωμα κτλ.κτλ. 32 καμερες και ρανταρ νυχτας σε ΚΑΘΕ κατευθυνση!!!!
Λ.Συγγρου. 3 καμερες εναεριες οι οποιες μου φαινεται ομως οτι δεν ειναι ακομα σε λειτουργια.Αρκετα συχνα ομως τη στηνουν στο υψος του Ωνασειου με ρανταρ χειρος.
Λ.Ποσειδωνος εχει πολυ συχνα μπλοκα με ρανταρ χειρος στο Σταδιο ειρηνης και φιλιας στο ρευμα προς Πειραια,στη καντινα στο παλιο αεροδρομιο(συνηθως στη πλευρα του αεροδρομιου,εχω δει ομως και στην αντιθετη κατευθυνση.) Στην ευθεια μετα το φαναρι της Βουλας αρκετα συχνα μπλοκο με ρανταρ.Στα λιμανακια ιδιαιτερα τα βραδια.
Στην εθνικη οδο Αθηνων-Κορινθου-Πατρας χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε καθε εξοδο της εθνικης.Τα συνηθεστερα μπλοκα ειναι κατω απο γεφυρες(Πρεπει να εχουν σκια τα στρουμφακια) Πολλες φορες τη στηνουν πανω στις γεφυρες και σημαδευουν την εθνικη!!!!Στην εξοδο για Κορινθο λιγο μετα τον Ισθμο(εχει ωραιο δρομο και σε πιανουν με παρα πολλα.....)Στα McDonalds στο υψος του Κιατου.Στο Ξυλοκαστρο,στο Δερβενι,στο Διακοφτο(στη στροφη μετα τη κατηφορικη ευθεια) και γενικα σε καθε εξοδο θελει προσοχη.....
Μου εχουν πει για αυτοκινητα συμβατικα Xsara ασπρα(βεβαιως βεβαιως) που κινουνται κατα μηκος της Αθηνων-Λαμιας και μετρανε τη ταχυτητα αλλα δεν πηγαινω συχνα απο εκει και ετσι δε ξερω αν αυτο αληθευει.
Το ξερω οτι σας κουρασα και συγγνωμη για αυτο αλλα ειναι ενα θεμα που μας καιει ολους και παρακαλω οποιον εχει δει κατι αλλο να το αναφερει προς γνωση και συμμορφωση -
Κανω συχνα ταξιδακια,ιδιαιτερα προς Πατρα και ετσι εχω μια εμπειρια πανω στο θεμα των ρανταρ(Εχω και 1 δικαστηριο που εκκρεμει... ) και νομιζω οτι θα ηταν καλο να αναφερουμε ολοι μας που υπαρχουν καμερες ελεγχου ταχυτητας,μηπως και γλιτωσουμε κανενα προστιμο.Ετσι-->
Αττικη οδος.Ωραιοτατος δρομος θα μου πειτε.4 λωριδες +βοηθητικη τρομερο οδοστρωμα κτλ.κτλ. 32 καμερες και ρανταρ νυχτας σε ΚΑΘΕ κατευθυνση!!!!
Λ.Συγγρου. 3 καμερες εναεριες οι οποιες μου φαινεται ομως οτι δεν ειναι ακομα σε λειτουργια.Αρκετα συχνα ομως τη στηνουν στο υψος του Ωνασειου με ρανταρ χειρος.
Λ.Ποσειδωνος εχει πολυ συχνα μπλοκα με ρανταρ χειρος στο Σταδιο ειρηνης και φιλιας στο ρευμα προς Πειραια,στη καντινα στο παλιο αεροδρομιο(συνηθως στη πλευρα του αεροδρομιου,εχω δει ομως και στην αντιθετη κατευθυνση.) Στην ευθεια μετα το φαναρι της Βουλας αρκετα συχνα μπλοκο με ρανταρ.Στα λιμανακια ιδιαιτερα τα βραδια.
Στην εθνικη οδο Αθηνων-Κορινθου-Πατρας χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε καθε εξοδο της εθνικης.Τα συνηθεστερα μπλοκα ειναι κατω απο γεφυρες(Πρεπει να εχουν σκια τα στρουμφακια) Πολλες φορες τη στηνουν πανω στις γεφυρες και σημαδευουν την εθνικη!!!!Στην εξοδο για Κορινθο λιγο μετα τον Ισθμο(εχει ωραιο δρομο και σε πιανουν με παρα πολλα.....)Στα McDonalds στο υψος του Κιατου.Στο Ξυλοκαστρο,στο Δερβενι,στο Διακοφτο(στη στροφη μετα τη κατηφορικη ευθεια) και γενικα σε καθε εξοδο θελει προσοχη.....
Μου εχουν πει για αυτοκινητα συμβατικα Xsara ασπρα(βεβαιως βεβαιως) που κινουνται κατα μηκος της Αθηνων-Λαμιας και μετρανε τη ταχυτητα αλλα δεν πηγαινω συχνα απο εκει και ετσι δε ξερω αν αυτο αληθευει.
Το ξερω οτι σας κουρασα και συγγνωμη για αυτο αλλα ειναι ενα θεμα που μας καιει ολους και παρακαλω οποιον εχει δει κατι αλλο να το αναφερει προς γνωση και συμμορφωση -
ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ?
ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝ ΑΝΤΙ-ΛΕΙΖΕΡ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝ ΑΝΤΙ-ΛΕΙΖΕΡΜηπως εχεις να προτεινεις κατι δοκιμασμενο και συγκεκριμενο και απο συγκεκριμενο μαγαζι? (Εστω και με email)
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝ ΑΝΤΙ-ΛΕΙΖΕΡΜηπως εχεις να προτεινεις κατι δοκιμασμενο και συγκεκριμενο και απο συγκεκριμενο μαγαζι? (Εστω και με email)
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΠΡΙΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΥΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΩΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.(ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΟ(ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕ 80ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ 130)ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝ ΤΗ Κα/Κ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ(ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ,ΕΝΟΕΙΤΑΙ).ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Α,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΡΑΝΤΑΡ(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ). -
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Hunter.
-
Ρε παιδια,για τις συσκευες αντιρανταρ εχω ακουσει διαφορα πραγματα,μεχρι οτι αν σε πιασουν μπορουν να σου κατασχεσουν το αυτοκινητο.Γενικα παντως δεν υπαρχει νομικο πλαισιο για τις συσκευες αυτες.Η τροχαια τις θεωρει παρανομες(Υπαρχει ρεπορταζ στο τευχος του Drive με το αφιερωμα στην Enzo).Που μπορουμε να μαθουμε τι γινεται και αν ειναι νομιμες???
-
Έχω την εντύπωση ότι οι συσκευές παρεμβολής radar είναι παράνομες. Για τις άλλες (που 'σκούζουν' όταν εντοπίσουν radar σε κάποια ακτίνα) δε νομίζω οτί υπάρχει νομικό πλαίσιο.
-
Ο χρήστης HellOnWheels έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι οι συσκευές παρεμβολής radar είναι παράνομες. Για τις άλλες (που 'σκούζουν' όταν εντοπίσουν radar σε κάποια ακτίνα) δε νομίζω οτί υπάρχει νομικό πλαίσιο.Αυτό είναι σωστό. Τα αντιραντάρ είναι απλώς δέκτες, δεν είναι παράμονο. Τα Jammer κάνουν και εκπομπή και αυτό είναι παράνομο.
Παλαιότερα υπήρχε πάλι θέμα περί αντιραντάρ. Δεστε το http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=299&start=0 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι οι συσκευές παρεμβολής radar είναι παράνομες. Για τις άλλες (που 'σκούζουν' όταν εντοπίσουν radar σε κάποια ακτίνα) δε νομίζω οτί υπάρχει νομικό πλαίσιο.
Αυτό είναι σωστό. Τα αντιραντάρ είναι απλώς δέκτες, δεν είναι παράμονο. Τα Jammer κάνουν και εκπομπή και αυτό είναι παράνομο.
Παλαιότερα υπήρχε πάλι θέμα περί αντιραντάρ. Δεστε το http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=299&start=0ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ....ΚΡΥΨ'ΤΗΝ.
-
ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ CLIO (ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Ε?), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 10000 ΣΕ ΔΡΧ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ (ΕΧΩ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 135 ΧΛΜ. ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ 120 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ)....
-
Δεν θα πω τιποτα καινουργιο παρα οτι εχει καμερες στις εισοδους της σηραγγας του Αρτεμησιου. Υπαρχουν βεβαια προεδοποιητικες πινακιδες, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχουν οι καμερες, αφου μπαινοντας στη σηραγγα εχεις ηδη κοψει απο την ανηφορα και απο το επερχομενο στενεμα των δυο σε μια λωριδα. Γιατι δεν δινουν τα λεφτα να φτιαξουν και την διπλανη σηραγγα ωστε να μην υπαρχει στενεμα και αντιθετο ρευμα που προκαλει και τρομερο μποτιλιαρισμα στις επιστροφες των εκδρομεων τις γιορτες και τριημερα?
-
Σε όλη την Ευρώπη (κυρίως Ελβετία) εκεί που υπάρχουν τούνελ είναι γεμάτα με κάμερες. Τα μεσαίου μήκους (σαν του Αρτεμισίου) έχουν στην είσοδο και την έξοδο, ενώ τα μεγαλύτερα έχουν και μέσα στο τούνελ. Τα ραντάρ αυτά είναι ΜΟΝΟΝ για λόγους ασφαλέιας΄, πχ μεθυσμένος οδηγός στο τούνελ, αυτοκίνητο ακινητοποιημένο από τρακάρισμα ή βλάβη στο τούνελ (εκεί τα τούνελ έχουν και στροφές) κλπ. Φυσικά αν σε δούν να πηγαίνεις άνεμο θα ανάψουν τις σειρήνες κινδύνου, αλλά εκεί τελειώνουν όλα (εκτός αν τύχει να υπάρχει περιπολικό κοντά). Έτυχε να είμαι σε μια Ferrari 456 ( )σε τούνελ (ενώνει Ascona και Brissago στο Ticino της Ελβετίας) που είναι ευθεία και έχει κάμερες. Κινηθήκαμε με διαρκή επιτάχυνση μέχρι πάνω από 250 (εκεί έπαψα να κοιτάω το κοντέρ, ο δρόμος έδειχνε ΠΟΛΥ στενός!) και δεν έγινε τίποτα. Ο γνωστός αυτός (ο οποίος αργότερα την σαβούριασε και πήρε καινούρια ο εγκληματίας ) μου είπε πως παλιότερα πέρασε με 300 παρά και του ανάψαν τις σειρήνες. Πάντως κλήση δεν πήρε.
Στο Αρτεμίσιο μάλλον κάτι αντίστοιχο συμβαίνει. Όμως είναι καθαρή αλητεία να έχουν όριο 100 χαώ σε όλες τις στροφές του δρόμου με μία λωρίδα ΧΩΡΙΣ διαχωριστική μπαριέρα, και εκεί που γίνονται δύο, ευθεία και ΤΟΙΧΟΣ ενδιάμεσα να βάζουν όριο 80 χαώ και καλά επειδή έχει έξοδο στην εθνική ( )και να σε γράφουν με 100... Και ο ένας μετά με ασφάλεια (όσον αφορά τα ραντάρ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) κάνει τον Ταρζάν στις στροφές εισπράττοντας μούτζες από τους υπολοίπους, αλλά κλήση θα φάει ο άλλος που δεν προσπέρασε στην τυφλή στροφή, αλλά περίμενε να προσπεράσει το φορτηγό στην ευθεία που είχε το όριο των 80! (ο εγκληματίας!!)
-
Οι καμερες στο αρτεμησιο δυστηχως λειτουργουν και το ανακαλυψα οταν ηρθε ειδοποιηση απο το αστ.τμημα της περιοχης μου για να παραλαβω εγγραφο απο την τροχαια αργους στις 19/8.
Το πασχα που περναγα απο εκει πριν το τουνελ ειχα πιασει την κουβεντα με την γυναικα μου και ξεχαστηκα,γιατι παντα κοβω εκει λογω καμερας,και με εγραψε με 126χλμ με οριο 60χλμ.
Βεβαια εχω καποιες αμφιβολιες για το αν ειχα πραγματι αυτην την ταχυτητα γιατι το μονο που θυμαμαι μετα απο 4 μηνες ειναι οτι πηγαινα πολυ χαλαρα και επειδη γκρινιαζει και λιγο η κυρα στα στροφιλικια μαλλον κατι δεν μου καθεται καλα με τα 126 αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Η φωτογραφια ηταν ασπρομαυρη και πολλη κακη λογω πιθανον της ωρας,6 παρα 5 το πρωι,αν ειχε λιγη βρωμα ο αριθμος ισως να μην φαινοταν καλα και να την γλυτωνα.
Μηπως εχει καποιος υποψιν του για τα spray που κυκλοφορουν στο ιnternet αν κανουν τιποτα και πως τα προμηθευεται καποιος γιατι σε email που εστειλα σε αμερικανικη εταιρεια μου ειπαν οτι δεν στελνουν στην ελλαδα γιατι κατασχωνται στο τελωνειο. -
Re paidia sobarologite tora? Cameres? Edo sto Canada kai Amerikh to dokimasane auto kai mesa se ena mhna ta katebasane giati oi kaloi dikigoroi mas taxa me to epixhrhma ths parembashs an8ropinon dikaiomaton ktl. Re gia koitaxte pou eftase h ellada. 7 xronia loipo kai akouo trela. Poso alaksan ta pragmata.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Οι καμερες στο αρτεμησιο δυστηχως λειτουργουν και το ανακαλυψα οταν ηρθε ειδοποιηση απο το αστ.τμημα της περιοχης μου για να παραλαβω εγγραφο απο την τροχαια αργους στις 19/8.Μάλιστα. Αυτό αποδεικνύει πως ΚΑΙ εδώ ενδιαφέρονται για τα λεφτά μας και όχι την ασφάλειά μας. Αν πίστευαν πως είσαι επικίνδυνος έπρεπε να σε σταματήσουν, όχι να σε ειδοποιήσουν 1 μήνα μετά να πληρώσεις. Άλλο λεωφορειόδρομος, άλλο εθνική.
Edo sto Canada kai Amerikh to dokimasane auto kai mesa se ena mhna ta katebasane giati oi kaloi dikigoroi mas taxa me to epixhrhma ths parembashs an8ropinon dikaiomaton ktl.
Εδώ στην Ελλάδα για τον λόγο αυτόν βάλανε τις κάμερες απλώς να σε φωτογραφίζουν από πίσω, για προστασία του απορρήτου και μπούρδες. Μπούρδες που σημαίνουν πως αν δηλαδή αν πάω το αμάξι μου στο συνεργείο και κάνουν ένα παράνομο Test Drive από τον λεωφορειόδρομο για να δουν αν το φτιάξανε την πάτησα!!! Έγινε σε φίλη μου στην Ελβετία (γράψανε τον υπεύθυνο του συνεργείου με 60 μέσα σε χωριό με όριο 50), του πήγε την φωτογραφία με την φάτσα του, κι αυτός την πλήρωσε. Σιγά μην δεχτεί ο Έλληνας συνεργειάς το ίδιο, την στιγμή που δεν φαίνεται κιόλας ποιος οδηγεί! Τότε όλοι θα τα ρίχναν στον συνεργειά!
-
σε μερικες περιπτωσεις καλυτερα η καμερα γιατι
1.Γλυτωνεις το αυτοφωρο και επι τοπου αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας και διπλωμα εαν σε μπλοκο σε πιασουν πανω απο 60 χλμ απο το οριο ταχυτητας.Σου στελνουν κληση για δικαστηριο που γινεται συνηθως μετα απο 2-3 χρονια και εκει μπορει να πεις καποια καλη δικαιολογια και να πεσεις στα μαλακα.
2.Εχεις την δυνατοτητα να κανεις υπευθυνη δηλωση οτι οδηγουσε αλλος το αυτοκινητο και να μην εχεις βαθμους ποινης εαν εισαι ηδη φορτωμενος.
Παντως στην αμερικη που ημουν το 99 και πηγαινα up state new york για toronto μολις μετα απο μια ανηφορα εσκασε μυτη ο trooper με το radar στο τζαμι με βεντουζες ο φιλος μου που οδηγουσε επαθε ταραχη και του φυγανε τα τσισα,γιατι αραγε? -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Παντως στην αμερικη που ημουν το 99 και πηγαινα up state new york για toronto μολις μετα απο μια ανηφορα εσκασε μυτη ο trooper με το radar στο τζαμι με βεντουζες ο φιλος μου που οδηγουσε επαθε ταραχη και του φυγανε τα τσισα,γιατι αραγε?haha nai edo otan blephs ton trooper xesta. Alla na sou po thn alh8eia me exh petixh enas pou den sugxorouse kai me katasparakse sths klushs kai enas allos pou me epiase me +100km/hr pano apo to orio kai oxi mono klish den efaga ala trela8ike o an8ropos me to autokinito mou kai paraligo na mou to zhtish na to odigish. Telika aplh an8ropoi einai kai autoi.
-
συμφωνω απλοι ανθρωποι ειναι και σε εμενα εχει τυχει να με σταματησουν και ενω πηγαινα με 120 με οριο 50 να με γραψει για 90 και γλυτωσα ετσι το δικαστηριο η μια αλλη φορα στο σχηματαρι με οριο 120 με σταματησαν με 150 και με εγραψαν για 119 ,παλι γλυτωσα το δικαστηριο ομως οι περισσοτεροι ειναι κομπλεξικοι και επειδη ειναι στην πεινα με τους μισθους ξεφτιλας που παιρνουν βγαζουν τα απωθημενα τους οπου βρουν και ειδικα σε γρηγορα και φτιαγμενα αυτοκινητα.
Radars+Gatso cameras