-
Σχόλια;
-
Σχόλια;
-
Σχόλια;
-
Χρειάζονται;
-
Τι να πω!!! . Μου θυμίζει Βερχόφεν, Ιδιωτικές αστυνομίες με στόχους και Robocop.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά πως η Τροχαία δεν εφαρμόζει καθόλου προληπτική πολιτική παρά μόνο κατασταλτική. Ο Χρυσοχοίδης μετά τους υψηλούς τζίρους που έκανε η αντιτρομοκρατική, θα επιπλήξει την Τροχαία αν δεν πιάσει το στόχο της.
Κατεβάστε λοιπόν ακόμη περισσότερο τα όρια στους δρόμους, βάλτε παντού διπλές διαχωριστικές κλπ κλπ. Θα δείτε μετά κάτι τζίρους. η καλύτερη εταιρία του ομίλου θα γίνει η Τροχαία. -
Ελπίζω να αποτύχουν...
-
Το περιεχόμενο είναι όντως τραγελαφικό αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι αληθές.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς σε ένα υποτίθεται πρόχειρα σκαναρισμένο έγγραφο, στο 'υπογραμμισμένο' τμήμα τα γράμματα εμφανίζονται λευκά σε σκούρο φόντο (!!!) κάτι που προφανώς δε γίνεται σε έγγραφα! Μήπως είναι λίίίίίγο μούφα, ή μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση??
-
Πολύ σωστή παρατήρηση !!!
Επίσης, γιατί ο στόχος θα πρέπει να είναι 3062+2322=5384 παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας και όχι 5350 ή 5400 που είναι στρογγυλά νούμερα;
Το ίδιο ισχύει και για τις ζώνες (739+457=1196).Ακόμη, σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, επιτεύχθηκαν οι άλλοι στόχοι; όπως παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, παρκαρίσματα κ.α.
... και για το τέλος. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να βάλει στόχο και για αυτούς τους δολοφόνους που κινούνται ώς 'χοχλίες' στην αριστερή ή και στη μεσαί λωρίδα!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ... Στις διακοπές μου απελπίστηκα!!! Δεν ξαναβγαίνω Εθνική...
-
Δυστυχώς στην Ελλάδα όπως φαίνεται το κύριο μέλημα της τροχαίας είναι να κόψει έναν συγκεκριμμένο αριθμό κλήσεων αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα καθήκοντά της. Καθήκοντα που την πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ για να κάνει.
Δηλαδή, μπορείτε πλέον να οδηγείτε αργά κι αριστερά, να μολύνετε το περιβάλλον, να παρκάρετε σε χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ. Κανείς δεν θα σας πεί τίποτα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να αυξήσουν τον 'τζίρο' των εσόδων απο τις κλήσεις τους.
Κι άν ο αρχηγός της τροχαίας σκέφτεται έτσι, φανταστείτε οι κατώτεροί του! Δέν σοβαρευόμαστε και λιγάκι λέω εγώ; Με τις πέτρες θα μας πάρουν! -
Δεν ξέρω αν το έγγραφο είναι αληθινό. Μη νομίσετε δηλαδή ότι έχω κάποιον γνωστό στη διοίκηση της αστυνομίας, με e-mail μου έστειλαν το αρχείο. Το θέμα είναι ότι όντως υπάρχουν στόχοι στους τροχονόμους για τις κλήσεις.
Σκεφτείτε ότι αν όλοι οι έλληνες οδηγούσαν σωστά δεν θα έπερνε κανένας κλήση. Άρα ο σκοπός της Τροχαίας (οι σωστοί οδηγοί) αντιτίθεται στα συμφέροντα των τροχονόμων (που δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης). Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με πάρα πολλά επαγγέλματα στη σύγχρονη κοινωνία. Λύνουμε προβλήματα, αλλά αν δεν υπάρχουν προβλήματα μένουμε χωρίς δουλειά, οπότε δεν μας συμφέρει να τα λύνουμε!
Πριν από πολλά χρόνια είχε γίνει σάλος στις ΗΠΑ (νομίζω στην Βοστώνη) γιατί οι πυροσβέστες έβαζαν τις φωτιές. Είχαν ανακοινωθεί περικοπές και θα απέλυαν πολλούς από αυτούς, οπότε έβαλαν φωτιές για να είναι χρήσιμοι και να μην γίνουν περικοπές.
Τα bonus λοιπόν στους τροχονομόυς θα έπρεπε να έχουν άλλη μορφή. Αντί να θεωρείται ένδειξη της παραγωγικότητας πόσες κλήσεις έκοψαν, να βρεθεί ένας τρόπος να μετριέται πόσο βοήθησαν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και πόσες χρήσεις δεν χρειάστηκε να κόψουν γιατί οι οδηγοί συμπεριφέρονται καλύτερα χάρη στις υποδείξεις τους. Ουτοπία!
Πάντως εγώ έστειλα συγχαρητήριο γράμμα στην Τροχαία Γλυφάδας όταν κατά τη διάρκεια των έργων στη Βουλιαγμένης με κλειστή τη μία λωρίδα προς Αθήνα παιδεύονταν όλη τη μέρα να βοηθήσουν την κυκλοφορία και τα κατάφερναν περίφημα.
Αναμείνατε την κλήση σας