-
Προς παρεβρισκόμενους στη Φτέρη, (ξέρετε εσείς) και για το στοίχημα που είχαμε βάλει, μεχρι στιγμής από κάτι τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάω, το Megane έχει πίσω Μακφέρσον. Ούτε ημιάκαμπτο ούτε ράδους στρέψης.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Προς παρεβρισκόμενους στη Φτέρη, (ξέρετε εσείς) και για το στοίχημα που είχαμε βάλει, μεχρι στιγμής από κάτι τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάω, το Megane έχει πίσω Μακφέρσον. Ούτε ημιάκαμπτο ούτε ράδους στρέψης.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ...
ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ MEGANE ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ
http://gamma.nic.fi/~globe/rally/paradi ... megane.htmΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜCPHERSON ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο AVCI ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
-
ΧΑΡΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΧΩΜΑΤΑ(ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΣΑΣΜΑΝ ΑΠΟ 1300. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΣΑΣΜΑΝ ΑΠΟ 1300.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!
-
Τα χαρακτηριστικά που έχει εδώ http://gamma.nic.fi/~globe/rally/paradi ... megane.htm
είναι αρκετά παλιά γιατί δίνει το μοτέρ με μόλις 260 άλογα. Μάλλον θα είναι αρχικό στάδιο εξέλιξης.
Oι προδιαγραφές που βρήκα εγω, είναι από Αuto Meca υποστηριζόμενο, για το BRC με 280+ άλογα. Μπορεί να είναι μεταγενέστερη homologation. Πάντως είναι γεγονός οτι δεν έχει ημιάκαμπτο. Σίγουρα ράβδους στα περισσότερα στάδια και μάλλον κάποια στιγμή πίσω McPherson. Για το ελληνικό από ότι φαίνεται πίσω ράβδους.
Για σαζμάν 1.3, αύριο θα ξέρω περισσότερα. -
ne re pedia ki ego thelo sasman.iparxi kati se toyota?euxaristo.
-
auto to megane pou etrexe o ragnioti ixe mono 260?
-
Sp0+ & ΒΤS
Υπάρχουν 3 σαζμάν από 1300 τα οποία γνωρίζω ότι πωλούνται. Το ένα είναι σχεσάτοΑ και τα άλλα 2 νορμάλ. Το ένα νορμάλ πάει με μοτέρ-πλεψούδα και διάφορα ακόμα πραγματάκια. OΛΑ για 1300 και με νόμιμα, από ότι ξέρω χαρτιά. Αν σας ενδιαφέρει μάλλον είναι ευκαιρία. Απλά πείτε μου για να ρωτήσω.
Καταλαβαίνω την πίκρα του να ψάχνεις υλικά για να φτιάξεις ένα αυτοκίνητο.''Εμεις'' οι γάλλοι μάλλον είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχουν μερικά μεταχειρισμένα σε λογικές τιμές. Ξερετε τι τράβηξα για να βρώ σαζμάν για το polo16v του αδερφού μου? Και 250000 δρχ παρακαλώ ... Ας είναι, το σπόρ θέλει βαθειές τσέπες.Μπορεί να ιδρώνεις αλλά το χαίρεσαι! Σας θυμίζει κάτι?
(tt ασε τη λογοκρισία) Χαιρετισμούς στη σύνταξη από τον ''παραπονιάρη και δύσπιστο'' Ανδρέα.cheers -
ΚΥΡΙΕ TRAKOUSELLI,
μήπως θα ήταν χρήσιμη η δημιουργία μιας νέας ενότητας, που να εχει σαν θέμα την αγοραπωλησία ανταλλακτικών, αυτοκινήτων, κλπ;
Σϊγουρα, πολλοί από εδώ, χάνουν ευκαιρίες, αφού αγνοούν για την ύπαρξή τους.
Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, πιστεύω.
Άμεσο, είναι το παράδειγμα των παιδιών πιο πάνω, με τα σαζμάν. -
Φίλε takinen
αν γίνει κάτι τέτοιο νομίζω πως κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν για ίδια κέρδη, που φυσικά διαφέρει από την ''εσωτερική'' ανταλλαγή πληροφοριών για την παρέα του forum και την κάλυψη των αναγκών τους.
Αλλωστε το παράδειγμα από άλλες σελίδες οπου υπάρχει ανάλογη ενότητα ,δείχνει πως αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της e-παρέας και συντελείται το ''ανοιξε φαρμακείο εκεί όπου οι άρρωστοι είναι πιο πολλοι''.
Εστω και τραβηγμένη, κάπως έτσι έχει η άποψή μου. Τί λές? -
Διαφωνώ!
Εϊμαι κατά της εσωστρέφειας. Κέρδος όλοι προσπαθούν να βγάλουν όταν πουλάνε κάτι. Δεν είναι μεμπτό. Τώρα αν αρχίσει να μπαίνει μέσα ο κάθε 'έμπορας' για να διαφημίσει το μαγαζί του και αρχίσει να χάνεται η μπάλα, στο χέρι του administrator έιναι οι κάρτες, κόκκινες και κίτρινες!
Στην Αγγλία υπάρχει hotline (090..) η οποία έχει γνώση για οποιοδήποτε ανταλλακτικό υπάρχει διαθέσιμο. Τους παίρνεις και σου βρίσκουν οτιδήποτε χρειαστείς, μεχρι και το πιο κουφό εξάρτημα και ας είναι και στην άλλη άκρη της χώρας.
Μην την φοβόμαστε την υποδομή! Καλό κάνει! -
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΣΤΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ 'ΠΑΙΖΟΥΝ' ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ. -
Ο χρήστης OVERDIAS έγραψε:
Sp0+ & ΒΤSΥπάρχουν 3 σαζμάν από 1300 τα οποία γνωρίζω ότι πωλούνται. Το ένα είναι σχεσάτοΑ και τα άλλα 2 νορμάλ. Το ένα νορμάλ πάει με μοτέρ-πλεψούδα και διάφορα ακόμα πραγματάκια. OΛΑ για 1300 και με νόμιμα, από ότι ξέρω χαρτιά. Αν σας ενδιαφέρει μάλλον είναι ευκαιρία. Απλά πείτε μου για να ρωτήσω.
Καταλαβαίνω την πίκρα του να ψάχνεις υλικά για να φτιάξεις ένα αυτοκίνητο.''Εμεις'' οι γάλλοι μάλλον είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχουν μερικά μεταχειρισμένα σε λογικές τιμές. Ξερετε τι τράβηξα για να βρώ σαζμάν για το polo16v του αδερφού μου? Και 250000 δρχ παρακαλώ ... Ας είναι, το σπόρ θέλει βαθειές τσέπες.Μπορεί να ιδρώνεις αλλά το χαίρεσαι! Σας θυμίζει κάτι?
(tt ασε τη λογοκρισία) Χαιρετισμούς στη σύνταξη από τον ''παραπονιάρη και δύσπιστο'' Ανδρέα.cheersΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣΜΑΝ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΩ E-MAIL.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ne re pedia tha itan kalo na iparxi sto foroum selida me agorazoume-poulame. opios den theli as min beni.tha dieukolini arketous.idia emas tous apomakrismenous.ti lete k.trakouseli?
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ne re pedia tha itan kalo na iparxi sto foroum selida me agorazoume-poulame. opios den theli as min beni.tha dieukolini arketous.idia emas tous apomakrismenous.ti lete k.trakouseli?Το μελετάμε...
Γνωρίζετε οτι κατι τέτοιο έχει πολλές παγίδες.... -
esis kserete kalitera. pados mia dokimi tha pas pisi.
-
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
ne re pedia tha itan kalo na iparxi sto foroum selida me agorazoume-poulame. opios den theli as min beni.tha dieukolini arketous.idia emas tous apomakrismenous.ti lete k.trakouseli?
Το μελετάμε...
Γνωρίζετε οτι κατι τέτοιο έχει πολλές παγίδες....Γενικά έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για αναδιαρθρωση του φόρουμ. Δεν τις μελετάτε κιαυτές. Υπάρχουν συγκεντρωμένες εδώ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=601
Σε ποιά Ειδική θα είστε;