-
Σε ποιά Ειδική θα είστε:
-
Σε ποιά Ειδική θα είστε:
-
Σε ποιά Ειδική θα είστε:
-
Φτέρη δαγκωτό!!!
Άντε πείτε πόιοι θα έρθετε μπας και κανονίσουμε να στήσουμε forumιστικη εξέδρα! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Φτέρη δαγκωτό!!!
Άντε πείτε πόιοι θα έρθετε μπας και κανονίσουμε να στήσουμε forumιστικη εξέδρα!Επίσης,κανονίστε σημείο και ωρα συνάντησης
-
Nα δώσουμε ένα ραντεβού οι φορουμάδες στο πάρκο στην μεγάλη ευθεία της φτέρης; Και από εκεί, πάμε στα καλά σημεία που είναι δίπλα, όπως είπε και ο takinen να κάνουμε εξέδρα!
Επίσης μπορούμε να συναντηθούμε μετά την εκκίνηση στην Αχάια Κλάους, να δούμε τα αυτοκίνητα και να πιούμε καμιά Μαυροδάφνη!
Το Κομπηγάδι δεν θα το τιμήσετε;
-
Ναι για το ραντεβού της Φτέρης μέσα.
-
Ναι για το ραντεβού της Φτέρης μέσα.Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ 9.30 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΤΕΡΗ Ι. ΤΟΠΟΣ, Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
-
Πλοηγός με 2 λιτρο Κλειώ...
Θα σας δω εκεί στην 4η αριστερή (για 5αρι) του Ερωτόκριτου, στη Φτέρη! -
Ο χρήστης enzo έγραψε:
Θα σας δω εκεί στην 4η αριστερή (για 5αρι) του Ερωτόκριτου, στη Φτέρη!....αέρα πατέρα......
Μήπως θα μπορούσαμε να πάρουμε καπελάκια των 4Τ και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν μεσα αναγνώρισης?
-
Καπελάκια Formula1 θα σας περιμένουν στο Γραφείο Τύπου στο Service Park στα Καλάβρυτα...
-
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
Καπελάκια Formula1 θα σας περιμένουν στο Γραφείο Τύπου στο Service Park στα Καλάβρυτα......Εξαιρετικά!!!....Αναμένουμε απο τους υπόλοιπους δηλώσεις 'συμμετοχών'!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Εξαιρετικά!!!....Αναμένουμε απο τους υπόλοιπους δηλώσεις 'συμμετοχών'!!
kouk γύρισες? Μου θέλεις και καπελάκια? Κάπου διάβασα ότι δεν θα πας στο ΕΛΠΑ
-
Οπου θα εισαστε να φοράτε καπελάκια.Ελπίζω να σας δω πανω στην 4η αριστερή(κόφτη στη παιδική χαρά).Εγω θα εχω τη χαρά και την τιμή να συμμετέχω.
-
Ο χρήστης enzo έγραψε:
Θα σας δω εκεί στην 4η αριστερή (για 5αρι) του Ερωτόκριτου, στη Φτέρη!ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ?ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αμέσως εσυ! Μην αφήσεις κουβέντα να πέσει κάτω! Ειναι δύσκολο φίλε αλλα κάνω τα αδύνατα δυνατά να κατέβω το Σάββατο!Το μονο που δεν ξέρω ειναι αν μπορώ να ανέβω service park να παρω καπελλάκι και να κατέβω Φτέρη στις 9:30 (που ειπε ο BTS για ραντεβού). Αν δεν προλάβω,ε,θα πηγαίνω να ρωτάω οποιον φορέι καπελλακι αν ειναι απο το forum
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Μήπως θα μπορούσαμε να πάρουμε καπελάκια των 4Τ και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν μεσα αναγνώρισης?Μπλουζάκι 4Τ-SAFETRACK! Ό,τι διαθέτει ο καθένας...
-
ΚΟUK!!!
Δες τα mail σου! -
ΚΟUK!!!
Δες τα mail σου!ΟΚ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμέσως εσυ! Μην αφήσεις κουβέντα να πέσει κάτω! Ειναι δύσκολο φίλε αλλα κάνω τα αδύνατα δυνατά να κατέβω το Σάββατο!Το μονο που δεν ξέρω ειναι αν μπορώ να ανέβω service park να παρω καπελλάκι και να κατέβω Φτέρη στις 9:30 (που ειπε ο BTS για ραντεβού). Αν δεν προλάβω,ε,θα πηγαίνω να ρωτάω οποιον φορέι καπελλακι αν ειναι απο το forum
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΕΡΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙΑ. ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ 9.30, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΕΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ, ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΩ 106 ΧΝ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ 1502. ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.
Σε ποιά Ειδική θα είστε;