-
Κατά αρχάς καλημέρα σας. Μόλις σήμερα επισκέφτηκα το παρών Forum, και ομολογώ ότι τουλάχιστον σε όσα μηνύματα διάβασα διακρίνω σοβαρότητα.
Για τον παραπάνω λόγο θέλω να ρωτήσω 1, 2 πράγματα:
Εχθές έκλεισα και το περιμένω από εδβομάδα το Seat Leon 1.4 16V Signo.-
Είδα σε κάποιο msg (αναφορικά με το Ibiza) ότι με μία αλλαγή στο φίλτρο αέρος βελτιώνεται η απόδοση του αυτοκινήτου !! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως γίνεται να συμβαίνει αυτό? και αν είναι εφικτό και στο Leon?
-
Επίσης θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για το εν λόγο αυτοκίνητο, αρνητικά και θετικά σχόλια ευπρόσδεκτα.
-
-
Κατά αρχάς καλημέρα σας. Μόλις σήμερα επισκέφτηκα το παρών Forum, και ομολογώ ότι τουλάχιστον σε όσα μηνύματα διάβασα διακρίνω σοβαρότητα.
Είδα σε κάποιο msg (αναφορικά με το Ibiza) ότι με μία αλλαγή στο φίλτρο αέρος βελτιώνεται η απόδοση του αυτοκινήτου !! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως γίνεται να συμβαίνει αυτό? και αν είναι εφικτό και στο Leon?
-
Επίσης θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για το εν λόγο αυτοκίνητο, αρνητικά και θετικά σχόλια ευπρόσδεκτα.
-
-
-
-
-
Kaloshrthes k kaloriziko to neo sou autokinhto!
sto proto sou erothma tha sou oti allazontas filtro aera epitrepeis ston aera na eiserxetai pio eukola ston kinhthra. Ta ergostasiaka filtra einai kala alla oxi toso 'eleuthera'
Oso gia to deutero erothma... tha sou po thn dikh mou apopsh. Polu kalo amaksi, me oraio design alla o kinhthras pou epelekses mou fainetai arketa adynamos gia to varos tou autokinhtou. An mporouses na pareis to 1,6 tote den tha evlepa arnhtika stoixeia!
Filika,
Clioman. -
Ευχαριστώ Clioman
Όσο για τον κυβισμό έχεις σίγουρα δίκαιο, άλλα για τις δικές μου ανάγκες έιναι αρκετά καλός και ο 1.4 (δεν ήταν η διαφορά τιμής που με απέτρεψε από την αγορά του 1.6).
Να σαι καλά παντώς και ευχαριστώ για το reply.
Μία ερώτηση....