-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σε πολλούς μπορεί να μη φανεί περίεργο αλλά σήμερα συνάντησα στο δρόμο μια διχασμένη προσωπικότητα. Πώς το αιτιολογώ αυτό; Μα ποιός θα αγόραζε Toyota Prius λαμβάνοντας υπόψιν φαντάζομαι τον οικολογικό του χαρακτήρα και ύστερα θα το έστηνε στα φανάρια και θα έμπαινε στις στροφές με τα χίλια; Τώρα, ίσως να είμαι κακός και να ήθελε απλά να δοκιμάσει ποιά είναι η μέγιστη κατανάλωση που μπορεί να γράψει το trip computer ή μπορεί να ήθελε να δει ποιά είναι τα όρια πρόσφυσης των οικολογικών ελαστικών που φοράει. Ίσως απλά να μπερδεύτηκαν στην αντιπροσωπία και αντί να του παραδώσουν την Corolla T Sport να του έδωσαν το Prius και αυτός ποτέ να μην το αποδέχτηκε.
Σοβαρά όμως δε μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. Τι το παίρνεις αφού δεν κάνει για σένα;Το ότι είναι υβριδικό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να πηγαίνει και δεξιά με μέγιστη ταχύτητα 50χαω;;;;;;;;;;;
Και τα ηλεκτρικά έχουν ψυχή...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ότι είναι υβριδικό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να πηγαίνει και δεξιά με μέγιστη ταχύτητα 50χαω;;;;;;;;;;;Και τα ηλεκτρικά έχουν ψυχή...
Αν και αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου,θα έλεγα ότι όταν παίρνεις Prius δεν μπορείς να το σπας για 5 περίπου χιλιόμετρα και να παίζεις φωτάκια στους πάντες και τρέχεις σαν τον πού...στη.Δεν είναι λίγο οξύμωρο;
Βασικά δικαίωμα αναφέρετο είναι να σπάει ο καθένας ό,τι αμάξι βρίσκει-πέφτει στα χέρια του αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ κουφό. -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που ούτε φώτο δεν κατάφερα να τραβήξω!
Σοβαρά μιλάς τώρα Νικόλα?Μπαρόμετρα απ' έξω!!!!???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...
Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Σοβαρά μιλάς τώρα Νικόλα?Μπαρόμετρα απ' έξω!!!!???
NAI NAI! ακριβώς αυτό! σαν γλυπτό έβγαινε από το καπώ! έμεινα κάγγελο!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
γιατί να μην πρόλαβες να τραβήξεις φωτογραφία;;;θα γελάγαμε ακομα εδώ πέρα!
Πάντως και μόνο η περιγραφή είναι που σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι!
Hot spot:Τα μπαρόμετρα!!!!! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
NAI NAI! ακριβώς αυτό! σαν γλυπτό έβγαινε από το καπώ! έμεινα κάγγελο!Τώρα το κατάλαβα!
Κι εγώ κάγκελο.
Αλλος κανείς;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το ότι είναι υβριδικό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να πηγαίνει και δεξιά με μέγιστη ταχύτητα 50χαω;;;;;;;;;;;
Και τα ηλεκτρικά έχουν ψυχή...
Αν και αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου,θα έλεγα ότι όταν παίρνεις Prius δεν μπορείς να το σπας για 5 περίπου χιλιόμετρα και να παίζεις φωτάκια στους πάντες και τρέχεις σαν τον πού...στη.Δεν είναι λίγο οξύμωρο;
Βασικά δικαίωμα αναφέρετο είναι να σπάει ο καθένας ό,τι αμάξι βρίσκει-πέφτει στα χέρια του αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ κουφό.Δίκιο έχεις.....
Αστειεύομαι.Βέβαια μπρορεί απλά να βιάζεται ο άλλος ή και να έχει αργήσει στη δουλειά του... (λέμε τώρα)
-
Αν και αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου,θα έλεγα ότι όταν παίρνεις Prius δεν μπορείς να το σπας για 5 περίπου χιλιόμετρα και να παίζεις φωτάκια στους πάντες και τρέχεις σαν τον πού...στη.Δεν είναι λίγο οξύμωρο;Μερικές λογικές εξηγήσεις:
-
Βιαζόταν ο τύπος πολύ για κάτι επείγον (γράφεις ότι έπαιζε και φώτα).
-
Δεν ήταν δικό του το Prius, αλλά δανεικό.
-
Δεν ξέρει να οδηγεί οικονομικά το Prius. Το 80% των οδηγών Prius θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέρουν το Pulse & Glide, ή τι σημαίνει το ακρώνυμο ICE. Στην Ελλάδα δε θα με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν ξέρει κανένας! Είναι που είναι λίγα τα Prii στην Ελλάδα...
-
Το άτομο απλά γούσταρε τη φοβερή ροπή που δίνει το Prius και το επιτάχυνε σαν βολίδα!
-
-
σαν τον πού...στηΜήπως εννοείς πους τις ; Γεια σου ρε Ρουσόπουλε.
-
φυσικά το μετέφερα κ εκεί που του αξίζει! στους 'αυστραλοκαγκουροπίθικους'
κ μία εξήγηση, φανταστείτε ένα μεγάλη μπάλα ή κράνος, νικελωμένο να προεξέχει από το καπώ, μπροστά η εισαγωγή αέρα βαμμένη κόκκινη, το όλο σκηνικό να θυμίζει ιγκλού (η εισαγωγή η είσοδος κ η κυρίως κατοικία ή.... νικελωμένη 'μπάλα') κ δίπλα δύο φουγάρα (ανοξείδωτοι σωλήνες) που μέσα τους χώραγαν τα δύο μπαρόμετρα! κ αυτά να κάνουν κούρμπα ώστε να μπαίνουν στο οπτικό πεδίο του οδηγού! (μάλλον πρεσβυωπία θα έχει κ κοντά δεν τα βλέπει....)
χεχε!!! ήταν σοκαριστικό θέαμα πάντως!
-
Προχθές κατέβαινα την Πατησίων προς κέντρο...
Πήγαινα στην αριστερή λωρίδα αφού την δεξιά έχουν αγοράσει διαρκείας τα λεωφορεία, τρόλλευ, ταξί κλπ κλπ κλπ...
Πήγαινα με καμμιά 30άρα όταν ξαφνικά αντιλαμβάνομαι κίνηση δίπλα μου...
Γυρίζω και βλέπω έναν να μου κάνει προσπέραση, ΠΑΝΩ στην διπλή διαχωριστική με ** ΠΟΔΗΛΑΤΟ**......Ομολογώ ότι έμεινα κάγκελο...
Και γιατί πήγαινα με κάποια ταχύτητα (όχι σοβαρή βέβαια) ΑΛΛΑ και επειδή στην μέση της Πατησίων επικρατεί το χάος από τα μηχανάκια που περνάνε αέρα δίπλα σου.... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
σαν τον πού...στη
Μήπως εννοείς πους τις ; Γεια σου ρε Ρουσόπουλε.
Υπήρξε μια εποχή στην Ελλάδα, που ακόμα και το μπινελίκι γινόταν με τακτ. Τρομερή η ατάκα του Ποπ τότε, έξυπνη η επανάληψή της από τον Κεφαλογιάννη σήμερα. Ο Ρουσσόπουλος είναι χαλαρά ο καλύτερος κυβερνητικός εκπρόσωπος της τελευταίας 25ετίας.
Πήγαινα με καμμιά 30άρα όταν ξαφνικά αντιλαμβάνομαι κίνηση δίπλα μου...
Γυρίζω και βλέπω έναν να μου κάνει προσπέραση, ΠΑΝΩ στην διπλή διαχωριστική με ** ΠΟΔΗΛΑΤΟ**......Μάλλον ήταν νεφτοκίνητος.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
φυσικά το μετέφερα κ εκεί που του αξίζει! στους 'αυστραλοκαγκουροπίθικους'κ μία εξήγηση, φανταστείτε ένα μεγάλη μπάλα ή κράνος, νικελωμένο να προεξέχει από το καπώ, μπροστά η εισαγωγή αέρα βαμμένη κόκκινη, το όλο σκηνικό να θυμίζει ιγκλού (η εισαγωγή η είσοδος κ η κυρίως κατοικία ή.... νικελωμένη 'μπάλα') κ δίπλα δύο φουγάρα (ανοξείδωτοι σωλήνες) που μέσα τους χώραγαν τα δύο μπαρόμετρα! κ αυτά να κάνουν κούρμπα ώστε να μπαίνουν στο οπτικό πεδίο του οδηγού! (μάλλον πρεσβυωπία θα έχει κ κοντά δεν τα βλέπει....)
χεχε!!! ήταν σοκαριστικό θέαμα πάντως!
Πριν από χρόνια είχα δει κάτι αντίστοιχο σε ένα αμερικάνικο αυτοκίνητο σε εκπομπή των Καθαρμάτων....
Κάποια στιγμή το είχα πετύχει κιόλας κάπου στην Κρίνη... -
είχα τραβηξει και φωτογραφία, είχα σκεφτεί και το σχόλιο που θα έβαζα, και τελικά η φωτό δεν βγήκε. δεν πειραζει, θα αρκεστουμε σε λογια. ανεβαίνω χθες προς ασβεστοχώρι, σχετικά σβέλτα για να προλάβω να φτάσω εγκαίρως στο νοσοκομείο για τον παππού. ξαφνικά εμφανίζονται στην μέση του δρόμου δύο άλογα που βοσκούσαν. εμπρός καλό μου abs, brake assist, ebd και τα σχετικά! τι έγινε ρε παιδιά; ποιός έχασε 2 άλογα; τουλαχιστον μπαίνουν στο δικό μου το αμάξι; να πω επίσης πως ο κλασσικός τοπικός γρήγορος από πίσω μου με ενα 'φτιαγμένο' accent με αεροτομές, σίτες και προβόλια στις 5 το απόγευμα φώναζε, και κόρναρε όση ώρα περίμενα να αδειάσει ο δρόμος. σιγά ρε φίλε, να τα πατήσουμε τα καημένα;
-
Φίλος μου έχει τρακάρει με άλογο, το οποίο ήταν δεμένο στο διπλανό χωράφι αλλά το σχοινί ήταν μακρύτερο και μπορούσε να φτάσει στη μέση του δρόμου!
-
εγώ πάντως πήρα το 100 τηλέφωνο και τους το είπα. βέβαια ο τηλεφωνητής δεν μπορούσε να καταλάβει πού ήμουν, αλλά υγεία! ελπίζω να μην συνέβει κάτι κακό...
-
Ειμαι με γνωστο μου υπαλληλο μεγαλης Rent a Car. Καποια στιγμη ερχεται πελατης και συμφωνει να παρει ενα Clio για μια εβδομαδα.
Υπογραφει το συμβολαιο, παει στο αμαξι και βαζει μεσα ολες του τις αποσκευες. Μπαινει ο πελατης μεσα στο αμαξι, προσπαθει να βαλει τη ζωνη ασφαλειας αλλα τιποτα. Προσπαθει μια-δυο τιποτα, η ζωνη ειχε παθει εμπλοκη και δεν κουμπωνε.
Τοτε ο υπαλληλος πολυ σωστα προτεινε να δωσει αλλο αμαξι στο πελατη και μαλιστα για να τον ικανοποιησει του εδωσε ενα Megane. Χαρουμενος ο πελατης ξεφωρτωνει τα πραγματα του απο το ενα αμαξι και τα βαζει στο αλλο. Παει να κλεισει το πορτ-παγκαζ, αλλα παλι η πορτα δεν εκλεινε. Προσπαθει μερικες φορες τιποτα. Παει και ο υπαλληλος, προσπαθει κι αυτος παλι χωρις αποτελεσμα. Στην προσπαθεια του να κλεισει τη πορτα προσπαθησε να την κλεισει με πολυ δυναμη, ομως οχι απλα δεν τα καταφερε αλλα εσπασε η πισω πινακιδα και επεσε κατω στο εδαφος.
Οταν ολα ειναι εναντιον σου... -
μετα τι του εδωσε, Cayene???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μετα τι του εδωσε, Cayene???ναι, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μετα τι του εδωσε, Cayene???
ναι, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά!
Γερμανική αξιοπιστία σου λέει ο άλλος μετά..
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!