-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μαλιστα.... Το ειδα κι αυτο πλεον και ξερω πια πώς γινεται.
Παω με 110. Μπροστα μου ενα αγροτικο 4Χ4 στα 200 περιπου μετρα. Μαλλον πηγαινε κι αυτος με περιπου τα ιδια γιατι ειμουν πισω του αρκετη ωρα χωρις να τον πλησιαζω. Ξαφνικα διακρινω στη μεση ακριβως του δρομου ενα ψόφιο σκυλι, μαλλον χτυπημενο απο αλλο αυτοκινητο. Στο σκυλι ειχε πλησιασει ενα αλλο σκυλι, για να φαει, για να μυρισει ή κατι αλλο τελοσπαντον. Ο αγροτης δεν εκοψε ΚΑΘΟΛΟΥ ταχυτητα συνεχισε κανονικα την παρεια του. Οταν πλησιαζε στο σημειο το σκυλι οπως ηταν αναμενομενο τρομαξε και αρχισε να τρεχει μονο που διαλεξε λαθος κατευθυνση και πηγα προς το αγροτικο. Αποτελεσμα ηταν να χτυπησει το ζωο που μαλλον σκοτωθηκε ακαριαια. Ενω το αγροτικο συνεχιζε ακαθεκτο τη πορεια του το ζωο συνεχησε να γυριζει γυρω γυρω πανω στην ασφαλτο, οπως ακριβως οταν παιζαμε το παιχνιδι 'μπουκαλα'.Την πινακίδα του τη πήρες;
Δυστυχως οχι γιατι δεν πιστευα στα ματια μου με αυτο που εβλεπα. Για να φανταστειτε το σοκ που επαθα, το ζωο σταματησε να γυριζει πανω στην ασφαλτο οταν περνουσα απο διπλα του και αν πουμε οτι εγω ειχα ελαττωσει ταχυτητα θα πρεπει να ηταν για τουλαχιστον 3-4 δευτερολεπτα η διαρκεια που γυριζε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παω με 110. Μπροστα μου ενα αγροτικο 4Χ4 στα 200 περιπου μετρα. Μαλλον ....................κ.Την πινακίδα του τη πήρες;
Δυστυχως οχι γιατι δεν πιστευα στα ματια μου με αυτο που εβλεπα. Για να φανταστειτε το σοκ που επαθα, το ζωο σταματησε να γυριζει πανω στην ασφαλτο οταν περνουσα απο διπλα του και αν πουμε οτι εγω ειχα ελαττωσει ταχυτητα θα πρεπει να ηταν για τουλαχιστον 3-4 δευτερολεπτα η διαρκεια που γυριζε.
Κάποιες φορές λυπάμαι για τον τόπο μου (βλέπε καταγωγή) .
Αν, παρ ελπίδα, τον ξαναπετύχεις μη του τη χαρίσεις του παλιόπ@@στα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο κύριος τσιγγάνος με το αγροτικό και τα ζαντολάστιχα με το 30άρι προφίλ, κουβαλάει στην καρότσα 2 παιδάκια τα οποία παίζουν, τρέχουν και πηδάνε. Η ταχύτητα την συγκεκριμένη στιγμή ήταν περίπου 80 χιλ/ωE και??Αν πεσει καποιο η τσιγγανα θα ρωτησει:
Ενα παιδι επεσε στο δρομο.
Θα σταματησουμε να το παρουμε ή θα κανουμε αλλο??Μπλακ χιουμορ ή κρυαδα??Οπως θελετε πειτε το.
Ειναι καλυτερο απο την περιεργη ασυλια που εχουν οι συμπαθεις κατα τα αλλα τσιγγανοι απο την Τροχαια.
Ποτε ειδατε για τελευταια φορα τσιγγανο σταματημενο σε μπλοκο της Τροχαιας?? -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παω με 110. Μπροστα μου ενα αγροτικο 4Χ4 στα 200 περιπου μετρα. Μαλλον ....................κ.Την πινακίδα του τη πήρες;
Κάποιες φορές λυπάμαι για τον τόπο μου (βλέπε καταγωγή) .
Αν, παρ ελπίδα, τον ξαναπετύχεις μη του τη χαρίσεις του παλιόπ@@στα.Οτι και να πω για αυτον,την οικογενεια του,το σπιτι του η τα παιδια του θα ειναι λιγο.....
Θανατος στους υπανθρωπους αυτους....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Οτι και να πω για αυτον,την οικογενεια του,το σπιτι του η τα παιδια του θα ειναι λιγο.....
Θανατος στους υπανθρωπους αυτους....
ναι...ναι... ευθανασία!!! στη πυρά στη πυρά!!!
-
Οχι ακριβως στο δρόμο αλλα νομίζω πως θα σας αρέσει...
Ενας ακόμα έξυπνος οδηγός θεώρησε μαγκιά να περάσει απο τις γραμμές του τραμ και φυσικα βούλιαξε για τα καλά λόγο της λάσπης που υπήρχε. Όλα τα τραμ είχαν ακινητοποιηθεί για χάρη του συγκεκριμένου 'εξυπνου'.
Ολα αυτα τη Παρασκευη που μας πέρασε -
Δημοτικός υπάληλος, απ΄ότι βλέπω από την πινακίδα και την επιγραφή στη πόρτα.
Μπράβο μεγάλε εύχομαι και δήμαρχος, έχεις τα προσόντα και το δείχνεις.(Αν και μάλλον στα 'ζώα' έπρεπε να πάνε αυτές οι φωτογραφίες) .
-
Νομιζω οτι μόλις κερδισε μια τιμητικη θέση στο thread ζωα!!! Με 'Ζ'!!
-
Jesus!!! Τι κουφό ήταν αυτό;;;;;
Πάντως για να πω και το δικό μου... ατόπημα, κάνω βόλτα με το ποδήλατο σε κάποιο σημείο σε χωμάτινη διαδρομή ακριβώς δίπλα στη γραμμή του τραμ, στο ύψος του φαληρικού δέλτα. Φυσικά είναι ασφαλές να περάσει το τραμ από δίπλα, αλλά και πάλι θα μπορούσε ο οδηγός του να τρομάξει λίγο αν με δει ξαφνικά.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Jesus!!! Τι κουφό ήταν αυτό;;;;;Πάντως για να πω και το δικό μου... ατόπημα, κάνω βόλτα με το ποδήλατο σε κάποιο σημείο σε χωμάτινη διαδρομή ακριβώς δίπλα στη γραμμή του τραμ, στο ύψος του φαληρικού δέλτα. Φυσικά είναι ασφαλές να περάσει το τραμ από δίπλα, αλλά και πάλι θα μπορούσε ο οδηγός του να τρομάξει λίγο αν με δει ξαφνικά.
Εσύ να δείς τρομάρα που θα πάρεις άμα δεις το χάρο μεταμορφωμένο σε Pinifarina να σου έρχεται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Jesus!!! Τι κουφό ήταν αυτό;;;;;
Πάντως για να πω και το δικό μου... ατόπημα, κάνω βόλτα με το ποδήλατο σε κάποιο σημείο σε χωμάτινη διαδρομή ακριβώς δίπλα στη γραμμή του τραμ, στο ύψος του φαληρικού δέλτα. Φυσικά είναι ασφαλές να περάσει το τραμ από δίπλα, αλλά και πάλι θα μπορούσε ο οδηγός του να τρομάξει λίγο αν με δει ξαφνικά.
Εσύ να δείς τρομάρα που θα πάρεις άμα δεις το χάρο μεταμορφωμένο σε Pinifarina να σου έρχεται.
πρέπει να ναι το πιο αργό όχημα που χει σχεδιάσει
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσύ να δείς τρομάρα που θα πάρεις άμα δεις το χάρο μεταμορφωμένο σε Pinifarina να σου έρχεται.Ω, ναι. Από την ιλλιγγιώδη ταχύτητά του, θα έχω μόνο μισή ώρα για να φύγω από μπροστά του για να μη με πατήσει!
Πάντως,
Φυσικά είναι ασφαλές να περάσει το τραμ από δίπλα
(δεν είμαι πάνω στη γραμμή, δίπλα είμαι)
-
να προσεχεις μηπως με τον αερα που δημιουργει γιατι ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο οχημα και κινητε και γρηγοροτερα, αρχισεις να ταλαντευεσε ή χασεις την ισορροπια σου.
-
Τι κινείται γρηγορότερα; Το τραμ;;; Μουχαχαχα!!!
Αν κάνεις χώμα, στείλε πμ να πηγαινουμε παρεα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο άνθρωπος είναι θεός.Aυτό το έκθεμα το έβλεπα την περασμένη εβδομάδα κάθε μέρα παρακρισμένο στην Πάτρα έξω από το 'Ab Fab' κ μάλιστα επί της οδού 'Αμερικής' όπως μπορείτε να δείτε στην φώτο! Τυχαίο άραγε αυτό?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ne_mad/32439/475543/0/arx.jpg
Το καλύτερο ήταν το πίσω του σταθμευμένο μαύρο ibiza με το αυτοκόλητο 'blond on wheels'
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ne_mad/32439/475544/0/blond.jpg
Τώρα τι να φοβηθώ περισσότερο???? τον Άρχοντα ή την Ξανθιά 'με ρόδες'....... χμμμμμ
Χθες το απογευμα κατευθηνομαι προς το αεροδρομιο. Εξω απο τη ΣΕΑΠ ο δρομος ειναι αδειος. Κανενα αυτοκινητο μπροστα μου και κανενα πισω μου. Στο αντιθετο ρευμα επισης το ιδιο με εξαιρεση ενα Twingo. Οδηγοντας πολυ αργα και σαν γνησιος Ελλην γεματος περιεργια, αρχισα να κοιταζω μεσα στο αλλο αυτοκινητο. Οδηγος αντρας, συνοδηγος γυναικα βλεπω οτι εχουν μια συζητηση σε πολυ εντονο υφος. Την ωρα που περνανε απο διπλα μου σηκωνει η τύπησα το δεξι της χερι και ριχνει του αντρα ενα χαστούκι... , ο τυπος θα πρεπει να ειδε πολλα αστεράκια. Παρολο που ειχαν τα παραθυρα κλειστα μου φανηκε οτι ακουσα το 'πλατς'!!! Η πλακα ειναι οτι ενστικτωδώς εκανα μια κινηση με το σωμα μου προς τα δεξια για να μη με παρουν κι εμενα τα 'σκάγια'.
Εντυπωση μου εκανε οτι ο οδηγος ουτε που εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου, συνεχισε κανονικα να οδηγαει.
Συνηθισμενο το βουνο στα χιόνια!!!Φτάνεις σε έρημο δρόμο, κάνεις δεξιά και με πολύ ευγενικό τρόπο της λες να κατέβει από το αυτοκίνητο...
Έλα όμως που πέρσι το Καλοκαίρι είχα δει το αντίθετο! πράσινο starlet σταματάει στην παραλιακή ακριβώς στο φανάρι της 'Λίμνης Βουλιαγμένης', κατεβαίνει από την θέση του οδηγού γυναίκα, πάει στην θέση του συνοδηγού φωνάζοντας κ κατεβάζει τον άντρα, μαλώνουν (όλοι κοιτάνε από τα γύρω μαγαζιά) σε κάποια φάση του χώνει τρελλή σφαλιάρα κ αυτό άχνα!
Μπαίνει πάει λίγο ποιό κάτω σταματάει κ του λέει 'έλα ρε μαλάκα αν θες, αλλά είναι η τελευταία σου φορά!'
Το απίστευτο? πήγε χωρίς να μιλήσει, μπήκε μέσα κ έφυγαν!
Κάγκελο εγώ κ η κοπέλα μου..... τι να λέμε τώρα!έχω ακούσει πως στη Γαλλία οι οδηγοί αφήνουν το αυτοκίνητο με νεκρά και χωρίς χειρόφρενο για να μπορούν να το σπρώχνουν οι άλλοι και να παρκάρουν. Ισχύει;
Ισχύει στο βαθμό του ότι το αφήνουν στη νεκρά. Χειρόφρενο χρησιμοποιούν, αλλιώς θα αμάξια θα κυκλοφορούσαν μόνα τους. Έχω ζωντανό παράδειγμα στο Παρίσι που μου περιέγραψε ο θείος μου και το οποίο παρακολούθησε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου αυτοκινήτου που επειδή δε χώραγε στη θέση έσπρωξε προς τα πίσω το αυτοκίνητο που τον 'ενοχλούσε' έτσι ώστε να μεγαλώσει το χώρο και ως κύριος πάρκαρε στη θέση που δημιούργησε. Η πλάκα είναι ότι μιλάμε για καινούργια αυτοκίνητα. Αυτός που ήθελε να χωρέσει στη θέση οδηγούσε μια Laguna και έσπρωξε μια Mercedes
Την ήτα την είχα πάθει το 1991 τον Σεπτέμβρη στο Παρίσι όπου 911 έσπρωσε δύο άλλα ακριβά αυτοκίνητα για να παρκάρει! το πόδι μου το έσωσε ο θείος μου που το είδε κ με τράβηξε! (πολύ κοντά στην Αψίδα του θριάμβου στον παράδρομο όλα αυτά!)
Έκτοτε μέτραγα 19 στα 20 αυτοκίνητα με χτυπημένους προφυλακτήρες (γιαυτό οι Γαλλικοί αντέχουν??? χεχε) κ πολλά αυτοκίνητα χωρίς χειρόφρενο αλλά με ταχύτητα προφανώς για να μπορούν να σπρωχνθούν ελάχιστα??? τι να πω? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Την ήτα την είχα πάθει το 1991 τον Σεπτέμβρη στο Παρίσι όπου 911 έσπρωσε δύο άλλα ακριβά αυτοκίνητα για να παρκάρει! το πόδι μου το έσωσε ο θείος μου που το είδε κ με τράβηξε! (πολύ κοντά στην Αψίδα του θριάμβου στον παράδρομο όλα αυτά!)
Έκτοτε μέτραγα 19 στα 20 αυτοκίνητα με χτυπημένους προφυλακτήρες (γιαυτό οι Γαλλικοί αντέχουν??? χεχε) κ πολλά αυτοκίνητα χωρίς χειρόφρενο αλλά με ταχύτητα προφανώς για να μπορούν να σπρωχνθούν ελάχιστα??? τι να πω?Ξέρετε βέβαια ότι το Renault 5 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με πλαστικούς προφυλακτήρες που αγκαλιάζουν το αμάξωμα. Γιατί άραγε;;;
-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Έκτοτε μέτραγα 19 στα 20 αυτοκίνητα με χτυπημένους προφυλακτήρες (γιαυτό οι Γαλλικοί αντέχουν??? χεχε) κ πολλά αυτοκίνητα χωρίς χειρόφρενο αλλά με ταχύτητα προφανώς για να μπορούν να σπρωχνθούν ελάχιστα??? τι να πω?Ξέρετε βέβαια ότι το Renault 5 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με πλαστικούς προφυλακτήρες που αγκαλιάζουν το αμάξωμα. Γιατί άραγε;;;
Θυμάμε ένα ντοκυμαντερ για την εξέλιξη του αυτοκινήτου (λογικά τέλη 70's...) που έδειχνε το εν λόγο 5άρι με το πρώτο (αν δεν απατώμε) passat να χτυπάνε σε ελιγμό παρκαρίσματος κ να μπαίνουν οι προφυλακτήρες μέσα κ να ξαναβγαίνουν χωρίς φθορές!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τώρα τι να φοβηθώ περισσότερο???? τον Άρχοντα ή την Ξανθιά 'με ρόδες'....... χμμμμμΤο ότι και οι δύο έπιναν καφέ στο AB FAB!!
Επειδη εγω πάω συχνά εκει (ειναι κοντα στο σπίτι μου) δεν είναι τα μόνα κουλά που θα συναντήσεις όταν βολτάρεις στην περιοχή!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τώρα τι να φοβηθώ περισσότερο???? τον Άρχοντα ή την Ξανθιά 'με ρόδες'....... χμμμμμ
Το ότι και οι δύο έπιναν καφέ στο AB FAB!!
Επειδη εγω πάω συχνά εκει (ειναι κοντα στο σπίτι μου) δεν είναι τα μόνα κουλά που θα συναντήσεις όταν βολτάρεις στην περιοχή!!
Να πεις για τα παράπονα που εκφράζονται επειδή τους γράφουν για ζώνη στην διασταύρωση της Χαλανδρίτσας
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!