-
-
-
-
ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ???????????
ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ????????
ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
MHPOS THYMASE ENA SKODA POY METATRAPHKE SE DIASTIMOPLOIO ENTERPRISE APO FOTOGRAFIA TOY NIKOY DHMOY SE PALIO TEYXOS 4TROXOI;
-
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα,μα τί μπουρί είναι αυτό; Μήπως είναι σπιτάκι για το σκύλο του;
-
Νεα Α-Class
Τώρα και με βοηθητικές ρόδες........... -
ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
-
Ο χρήστης stathis007 έγραψε:
ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Ακολούθησε το link http://www.bryanf.com/cars/stupid.htm για περισσότερες.
-
Και τοστιέρα είναι !!!
-
Αυτό έπιασε 'μαλούπα'
-
Για να κάνετε τα ψώνια του 'έτους'
ή ο καλύτερος πελάτης του ΑΒ -
Η τελευταία έκδοση της ΒΜW μοτό-άλογο (πρός το παρόν διατίθεται για πώληση μόνο στο Τέξας)
-
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ............. στο Ελ.Βενιζέλος !!!
-
Ψωνίζετε πολλά από το Σουπερ Μαρκετ? Η λύση είναι αυτή
Είπατε τίποτα????
-
Όλα τα σκυλόσπιτα που βλέπετε κολλημένα πίσω από τα τζιπ; Δεν είναι ανώτερα;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Όλα τα σκυλόσπιτα που βλέπετε κολλημένα πίσω από τα τζιπ; Δεν είναι ανώτερα;EMENA MOY FAINONTAI MIA XARA!
ALLOSTE EIMAI KYNHGOS. -
[quote]EMENA MOY FAINONTAI MIA XARA!
ALLOSTE EIMAI KYNHGOS.[/quote]Έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για την ασφάλεια τους. Τόσο λόγω του μεγάλου βάρους που προσθέτουν πίσω, όσο και για τα αποτελέσματα σε περίπτωση σύγκρουσης. Εδώ απαγορεύεται να εξέχει ο κοτσαδόρος από τον προφυλακτήρα, απορώ ποιος είχε την ιδέα για αυτά.
-
Αυτά τα 'σκυλόσπιτα' που εξέχουν από το πίσω μέρος των τζιπ είναι όντως επικίνδυνα διότι πρώτον η ποιότητα της 'πατέντας' είναι αμφισβητήσιμη και με έναν γερό κραδασμό μπορεί το κουτί να σπάσει ή να βρεθεί στο δρόμο μαζί με το σκύλο και δεύτερον αν πέσει ο πίσω πάνω σου την πληρώνει ο κακόμοιρος ο σκύλος.
Βέβαια πολλοί κυνηγοί βλέπουν τον σκύλο σαν αναλώσιμο εργαλείο(έχω δει κυνηγό να σκοτώνει επιτόπου το σκύλο του και να τον πετάει στον γκρεμό επειδή έτρωγε τα πουλιά) και όχι σαν φίλο, οπότε δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια του.
Πάντως ο πατέρας μου που είναι κυνηγός, αυτό το σκυλόσπιτο(το οποίο είναι σεβαστών διαστάσεων) το τοποθετεί ΜΕΣΑ στο τζιπ κάθε φορά που μεταφέρει τον σκύλο. -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Αυτά τα 'σκυλόσπιτα' που εξέχουν από το πίσω μέρος των τζιπ είναι όντως επικίνδυνα διότι πρώτον η ποιότητα της 'πατέντας' είναι αμφισβητήσιμη και με έναν γερό κραδασμό μπορεί το κουτί να σπάσει ή να βρεθεί στο δρόμο μαζί με το σκύλο και δεύτερον αν πέσει ο πίσω πάνω σου την πληρώνει ο κακόμοιρος ο σκύλος.
Βέβαια πολλοί κυνηγοί βλέπουν τον σκύλο σαν αναλώσιμο εργαλείο(έχω δει κυνηγό να σκοτώνει επιτόπου το σκύλο του και να τον πετάει στον γκρεμό επειδή έτρωγε τα πουλιά) και όχι σαν φίλο, οπότε δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια του.
Πάντως ο πατέρας μου που είναι κυνηγός, αυτό το σκυλόσπιτο(το οποίο είναι σεβαστών διαστάσεων) το τοποθετεί ΜΕΣΑ στο τζιπ κάθε φορά που μεταφέρει τον σκύλο.FILE BTS.
THA SE PLHROFORISO TO EXEIS:O KYNHGOS AGAPAEI TO SKYLO TOY PERISOTERO KAI APO TO AYTOKINHTO TOY KAI APO TO OPLO TOY.
THA EPREPE NA TO GNORIZEIS AYTO MIAS KAI O PATERAS SOY EINAI KYNHGOS.
PROSOPIKA EXO XODEPSEI POLAPLASIA XRHMATA STA SKYLIA MOY APO OTI STA AYTOKINHTA MOY.
AN EINAI DYNATON NA TA THEORISO ANALOSIMA.
A KAI KATI AKOMA:TA SKYLIA MOY EINAI ERGALEIA ALLA EINAI PANO APO OLA FILOI.
TELOS KAI AS MILHSOYME GIA AYTOKINHTA
Αστείες Κατασκευές