-
PSAXNW GIA METAXEIRISMENO 206CC 1.6, OPOIOS BOREI NA BOITHISEI KAI NA MOU PEI KANENA SITE ME AGGELIES.
GNWRIZEI KANENAS POSO PERIPOU KOSTIZOUN TA METAXEIRISMENA CC? EIDA KATI PERIERGES AGGELIES ME 6 EK. -
PSAXNW GIA METAXEIRISMENO 206CC 1.6, OPOIOS BOREI NA BOITHISEI KAI NA MOU PEI KANENA SITE ME AGGELIES.
GNWRIZEI KANENAS POSO PERIPOU KOSTIZOUN TA METAXEIRISMENA CC? EIDA KATI PERIERGES AGGELIES ME 6 EK. -
IONIKE, POSO TO POULAS TO CC? :razz:
-
ti ennoeis ionike? kai den exw cc gia na to poulhsw egw
psaxnw na agorasw...
-
On 29-05-2002 13:51, psnow έγραψε:
ti ennoeis ionike? kai den exw cc gia na to poulhsw egwpsaxnw na agorasw...
ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ 'IONIKOS' TOY FORUM.
-
Θέλω και το 206 XS !!!!
-
Ο χρήστης IONIKOS έγραψε:
Θέλω και το 206 XS !!!!Aν σου κάτσει ποιο από τα 2 θα πουλήσεις? Ή θα τα κρατήσεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θέλω και το 206 XS !!!!
Aν σου κάτσει ποιο από τα 2 θα πουλήσεις? Ή θα τα κρατήσεις?
Και που είσαι ακόμη.έχω παραγγήλει και το 307 S/W....
-
Στην Χρυσή Ευκαιρία της 24/11/02 είδα 6-7 αγγελίες πώληση 206cc!!
'Exει κάποιο-α πρόβλημα-τα το συγκεκριμένο μοντέλο ή απλά δεν είναι έτσι όπως το περίμεναν κάποιοι? Α μπορεί να παίζει και η πιθανότητα να μην μπορούν να το ξεχρεώσουν. -
Ο χρήστης psnow έγραψε:
GNWRIZEI KANENAS POSO PERIPOU KOSTIZOUN TA METAXEIRISMENA CC? EIDA KATI PERIERGES AGGELIES ME 6 EK.Στο autotriti.gr έχεις ψάξει? Πάντως 6 εκ. είναι πολλά για μεταχειρισμένο 1.6.
Εγώ θα το σκεφτόμουν μέχρι 5 εκ. (1 χρόνου) και εκεί με το ζόρι.
Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 6 εκ. κάνει το καινούργιο. -
Ο χρήστης chatasos έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 6 εκ. κάνει το καινούργιο.5700000 όταν πήγα να πάρω το XS μου.
psnow θα σου έλεγα σε καμία περίπτωση να μην δώσει 6.000.000. Eίναι υπερβολικά πολλά τα χρήματα. Πιθανόν κι αν αυτοί που τα πουλάνε ποντάρουν στους 3+ μήνες που χρειάζονται συνήθως για την παράδοση.
-
Καλύτερα να πάρεις ένα καινούργιο, αν έχεις σκοπό να δώσεις γύρω στα 6 εκατομμύρια. Οσο για τον χρόνο παράδοσης, είναι σχετικό. Πήγαινε στην Lion σαν υποψήφιος πελάτης, και ρώτα τι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Έτσι πήρα κι εγώ το δικό μου το καλοκαίρι, απλά το πήρα και με πλαϊνούς αερόσακους που δεν τους ήθελα (+100000, αλλά ετοιμοπαράδοτο). Για το μοντέλα 1 χρόνου πάντως, πρόσεχέ τα. Είχαν πολλά προβλήματα με στεγανότητα και κολλήματα οροφής στό άνοιγμα/κλείσιμο.
-
Μπορείτε να ψάξετε στη χρυσή ευκαιρία στο διαδίκτυο.
http://www.x-e.gr/xrysi/ -
Έκδοση Quicksilver και για το 206CC από την Peugeot:
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7517
Μόνο ο κινητήρας 1.6 λίτρων διαθέσιμος,
στην τιμή του αυτοκινήτου, η οποία ανέρχεται στα 19.490 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα, με μόνη επιλογή
αυτή του Gris Aluminium.
PEUGEOT 206 CC