-
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί στη ΓΣΕΕ
Αυτό που όλοι υποψιάζονταν – και το γράψαμε στο pontiki προ ημερών – έγινε τελικά στη ΓΣΕΕ: Ο Γιάννης Παναγόπουλος επανεκλέχτηκε στην προεδρία της ΓΣΕΕ. Η ΠΑΣΚΕ σφιχταγκαλιάστηκε με τη ΔΑΚΕ (ΠΑΣΟΚ με ΝΔ δηλαδή) και διατήρησαν τα κεκτημένα. Δεν αφήνεις έτσι εύκολα τέτοιες θέσεις και τόσα προνόμια, μη λέμε και ό,τι θέλουμε έτσι; Από το 2006 είναι πρόεδρος ο Παναγόπουλος στη ΓΣΕΕ.Άντε τώρα να πείσει το ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλει συνεργασίες με τη ΝΔ. Ή θέλει και κλείνει το μάτι όπου βολεύεται (πχ. στο ΤΕΕ, σε επιμελητήρια και αλλού, όχι μόνο στη ΓΣΕΕ) ή δεν μπορεί να ελέγξει τα στελέχη του. Δεκτή οποιαδήποτε εξήγηση από τις δύο.
– Ο δε Μανώλης Χριστοδουλάκης που είχε κάνει και… μανιφέστο κατά των συνεργασιών παντού, πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί ο δικός του άνθρωπος, ο Γιάννης Παναγόπουλος την έφτιαξε μία χαρά τη δουλειά με τη δεξιά!
Αυτοι οι ανθρωποι αντιπροσωπευουν τους εργαζομενους
Μια αηδια παντου . -
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Σας διαβάζω ενώ ακούω μία Συμφωνία του Μότσαρτ και θα ακολουθήσει μία του Ραχμάνινοφ
Θα περιμενα να ακους Wagner οπως ο μεντορας σου , το λυκόφως των θεών
Εγώ είμαι Αστός. Με δική μου άποψη και δεν έχω ανάγκη για Μέντορες, Ηγέτες και Καθοδηγητές όπως εσύ και οι υπόλοιποι της παρέας σας που φοβάστε μην σας παραπέμψουν για ρεβιζιονισμό και αντεπαναστατική δράση και σας διαγράψουν και από τις φωτογραφίες.
Βάγκνερ μόνο στην σκηνή με τα ελικόπτερα...
-
Εγώ είμαι Αστός. Με δική μου άποψη και δεν έχω ανάγκη για Μέντορες, Ηγέτες και Καθοδηγητές όπως εσύ και οι υπόλοιποι της παρέας σας
είσαι λάθος, εκτός αν νομιζεις οτι τα ξέρεις όλα και για όλα η άποψη σου ειναι αντικειμενική. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της άποψης του, καλό ειναι να έχουμε κριτική ικανότητα, αλλά υπάρχουν πολύ σοβαροί καθηγητές, ηγέτες και από όλα, με αποδεδειγμένη εμπειρία και υλικό, εκτός αν θεωρείς οτι είσαι πιο πάνω και απο αυτους....
-
Κοίταξε το ΠΑΠΕΙ έχει τμήμα Ναυτιλίας.
Την άλλη φορά που θα θέλεις να ρωτήσεις κάτι για τον θέμα ρώτα έναν καθηγητή του ΠΑΠΕΙ και όχι έναν εφοπλιστή...

Και ξαναδιάβασε τον Μπίσμαρκ.
-
Την άλλη φορά που θα θέλεις να ρωτήσεις κάτι για τον θέμα ρώτα έναν καθηγητή του ΠΑΠΕΙ και όχι έναν εφοπλιστή...

αυτο που αναφέρεις δεν έχει καμία σημασία, κάθε ένας στο είδος του, άλλη δουλειά κάνει ο καθηγητής και άλλη δουλεια ο εφοπλιστής, εκτός αν νομιζεις οτι ένας εφοπλιστής θα ήτα καλός καθηγητής ή το ανάποδο. Ο καθένας στο είδος του που λέει και η γνωστή διαφήμιση, το να έχουμε κριτική ικανότητα, δεν σημαίνει οτι δεν έχουμε ανάγκη την αποψη και των ειδικών. Σε ποιον ειδικό θα απευθυνθείς βέβαια ειναι μία μεγάλη κουβέντα... εσύ βέβαια από οτι καταλαβαίνω είσαι πολυτάλαντος και δεν έχεις ανάγκη κανέναν, τα γνωρίζεις όλα και μπορεις να τρα κρίνεις..
-
Το θέμα είναι ποιον θεωρείς ειδικό ?
Τον εφοπλιστή, ή τον καθηγητή ?
Οπως τώρα με πήρε τηλέφωνο ένας μεσίτης και μου είπε ότι ο πεθερός του μεσίτης παλιός έδωσε εξετάσεις εκτιμητικής και μπορεί να γίνει εκτιμητής.
Και ας μην έχει χτίσει τούβλο. Οπως και οι 30άρηδες μηχανικοί των τραπεζών που έχουν κάνει εκτιμητική.
Εγώ με αυτά γελάω και επειδή έχω πληρώσει και έχω μάθει δεν μπαίνω σε συζήτηση με τον κάθε άσχετο θεωρητικό που δεν ξέρει που πάνε τα 4.
-
κανέναν, κάθε περίπτωση ειανι διαφορετική και απευθύνομαι εκεί που πρέπει
-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Τον εφοπλιστή. Θα μάθεις στην πράξη πως να κλέβεις το κράτος και πως να έχεις με το μαστίγιο τους ναύτες.
Όπως στα Τούβλα με τον Μουστάκα και τον Βουτσά όταν μπηκε στην τάξη ο Ηλιόπουλος για να τους μάθει οικονομικά ο Βουτσάς τον έβαλε να καθίσει και είπε στην πράξη πως παίρνεις θαλασσοδάνεια. -
Σας διαβάζω ενώ ακούω μία Συμφωνία του Μότσαρτ και θα ακολουθήσει μία του Ραχμάνινοφ
Εγώ είμαι Αστός. Με δική μου άποψη και δεν έχω ανάγκη για Μέντορες, Ηγέτες και Καθοδηγητές όπως εσύ και οι υπόλοιποι της παρέας σας που φοβάστε μην σας παραπέμψουν για ρεβιζιονισμό και αντεπαναστατική δράση και σας διαγράψουν και από τις φωτογραφίες.
Μια μικρή διόρθωση.
Με Σε Τρίο δεύτερο χέρι, είσαι μικρο-Αστός.
Τόσο αστός, είμαι κι εγώ κι ο καθένας...
Εκτός κι αν το πήρες γιατί μόνο αυτό χωράει να περάσει απ' τη πύλη του Πύργου που κληρονόμησες από τον Κόμη, ή το χεις για να πηγαίνεις μέχρι το ελικοδρόμιο της έπαυλής σου. -
@sarantism said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Τον εφοπλιστή. Θα μάθεις στην πράξη πως να κλέβεις το κράτος και πως να έχεις με το μαστίγιο τους ναύτες.
Όπως στα Τούβλα με τον Μουστάκα και τον Βουτσά όταν μπηκε στην τάξη ο Ηλιόπουλος για να τους μάθει οικονομικά ο Βουτσάς τον έβαλε να καθίσει και είπε στην πράξη πως παίρνεις θαλασσοδάνεια.Εχεις μείνει 70 χρόνια πίσω, αλλά έχεις καλή φυσική κατάσταση και μπορείς να αυξήσεις ταχύτητα στο τρέξιμο για να πλησιάσεις την πραγματικότητα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Μια μικρή διόρθωση.
Εκτός κι αν το πήρες γιατί μόνο αυτό χωράει να περάσει απ' τη πύλη του Πύργου που κληρονόμησες από τον Κόμη, ή το χεις για να πηγαίνεις μέχρι το ελικοδρόμιο της έπαυλής σου.Αστός είναι πολιτική άποψη.
Δεν μπαίνει σε λογικές μικρός, μεσαίος και μεγάλος.
Αυτά είναι κουβέντες πολιτικών ζόμπι που τάχα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς προσπαθούν να υποτιμήσουν τους άλλους, αφού δεν έχουν κανένα πραγματικό επιχείρημα να τους πουν.
Ο αστός δεν ξεχωρίζει από το αυτοκίνητο του, ή το σπίτι του, αλλά από τις πολιτικές του θέσεις και την πίστη του στην Δημοκρατία και στα Ανθρώπινα δικαιώματα, πράγματα που τα ζόμπι των άκρων δεν τα δέχονται όπως έχει συμβεί όπου κακή την τύχη επικράτησαν τα άκρα.
-
@sarantism said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Όπως στα Τούβλα με τον Μουστάκα και τον Βουτσά όταν μπηκε στην τάξη ο Ηλιόπουλος για να τους μάθει οικονομικά ο Βουτσάς τον έβαλε να καθίσει και είπε στην πράξη πως παίρνεις θαλασσοδάνεια.Εχεις μείνει 70 χρόνια πίσω, αλλά έχεις καλή φυσική κατάσταση και μπορείς να αυξήσεις ταχύτητα στο τρέξιμο για να πλησιάσεις την πραγματικότητα.
Οκ. Οι εφοπλιστές δεν κλέβουν το δημόσιο. Είναι εντάξει.
Βασικά χεσμένους μας έχουν. Εξαφανισμένοι είναι. -
***> Αυτό που το είδες; Δημοσίευσε πρόσφατα η real μια μελέτη για την υγεία μας, διάβασε την. Όχι για να ψηφίσεις αδωνη αλλά για να καταλάβεις ότι είμαστε μέσα στην γκρίνια πολλές φορές γιατί έτσι…
Παιδιά έχεις; Τι δάσκαλος τα πέρασε από τον κόσμο των αναλφάβητων σε αυτόν όσων μπορούν να διαβάζουν, ιδιώτης:
Γνωστοί μου πήγαν πρόσφατα το παιδί τους με πυρετό σε γαλλικό νοσοκομείο. Οταν έφτασε η σειρά τους (μετά από εξάωρο και λίγα λέω) τους είπαν να φύγουν να πάνε σε κανένα … γιατρό. Γιατι εκεί σε νοσοκομείο για «ψηλού πήδημα» δεν μπαίνεις… Για να δέσουμε λίγο και με τον τίτλο του τοπικού.***
Σε ποια γκρίνια είμαστε; Την άδικη; Μίλησες με γιατρούς στο νοσοκομείο και είναι ικανοποιημένοι;
Δεν παίθαναν άνθρωποι γιατί υπήρχε ασθενοφόρο αλλά όχι οδηγός;
Στη Γαλλία; Σε όλη την Ευρώπη. Περιορίζεται το Κοινωνικός Κράτος προς όφελος των ιδιωτών. -
Mε πήρε το μεσημέρι 4, μια κυρία. Γεια σας ο κύριος Σαραντόπουλος;
Ναι, παρακαλώ. Από την Γ τράπεζα είμαι για τα χρέη του πατέρα σας. Ναι τι; Να τα τακτοποιήσετε. Γιατί;
Γιατί είστε κληρονόμος. Είμαι; Δεν είστε; Πείτε μου εσείς. Εγώ θα σας πω κ. Σαραντόπουλε; Κυρία Χ εδώ και 10 χρόνια, με έχετε πάρει 30 φορές να σας πληρώσω. Σας έχω πει πως έχω κάνει αποποίηση και επιμένετε. Σας έστειλα την αποποίηση 4 φορές.
Τι θέλετε; Δεν είστε ενημερωμένη; Όχι. Να στείλετε την αποποίηση κ. Σαραντόπουλε.
Τι να την κάνετε; Να τη βάλουμε στο αρχείο.
Τις άλλες τις βάλατε;
Δεν ξέρω εδώ δε φαίνεται καμία αποποίηση.
Δλδ θέλετε πάλι να ξοδεύω χρόνο για εσάς;
Κοιτάξτε κ. Σαραντόπουλε, αν δεν μας στείλετε την αποποίηση εμείς θα σας ξαναενοχλήσουμε.
Σοβαρά;
Μάλιστα.
Δλδ όταν σας έστειλα τις προηγούμενες δε με ξαναενοχλήσατε; Και τώρα πρέπει να σας πιστεύσω.
Άκου κυρά μου. Πάρε με ξανά. Ειδικά στις 4 το μεσημέρι, και αν δε σου γ...... ότι έχεις και δεν έχεις να μην με λένε Σαραντόπουλο. Και ας ηχογραφείς τις βρισιές μου.
Κάνε μου μνση. Κάργια.
Της το έκλεισα.
Ζήτω ο Καπιταλισμός. Που ειναι να με προστατέψει το κράτος και να βάλει τις τράπεζες στη θέση τους που με έχουν σκάσει;
Πρώτα από όλα έχει βγει και καλά νόμος που απαγορεύει μετά τις 3 να με ενοχλούν.
Η απειλή πως θα με παίρνουν συνέχεια;
4 φορές έστειλα την αποποίηση. Τι να κάνω; Να πάω με πανό έξω από την τράπεζα;
Άντε ρε ........... του καπιταλισμού που θα μου κάνετε μαθήματα.
Να πάτε με την τύπισα. Να με παίρνετε όλοι μαζί στις 4 το μεσημέρι να μου ζητάτε τα αζήτητα.
4 φορές έστειλα αποποίηση και 10 χρόνια το ίδιο βιολί.
Και η απειλή. Στείλε 5η φορά την αποποίηση αλλιώς θα σε ενοχλούμε.
Που βρήκε το τηλέφωνό μου;
Που είναι τα προσωπικά δεδομένα;
Επειδή δε με λένε Λάτση.
Και συγνώμη;
Στη ΝΔ το Πασοκ και το κακό συναπάντημα παίρνουν οι τράπεζες να ζητήσουν τα χρωσούμενα;
Παίρνουν;
Άντε πείτε μου εσείς που κόβετε φλέβες για τα κόμματα. -
Μια μικρή διόρθωση.
Εκτός κι αν το πήρες γιατί μόνο αυτό χωράει να περάσει απ' τη πύλη του Πύργου που κληρονόμησες από τον Κόμη, ή το χεις για να πηγαίνεις μέχρι το ελικοδρόμιο της έπαυλής σου.Αστός είναι πολιτική άποψη.
Αυτά είναι κουβέντες πολιτικών ζόμπι που τάχα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς προσπαθούν να υποτιμήσουν τους άλλους, αφού δεν έχουν κανένα πραγματικό επιχείρημα να τους πουν.
Ο αστός δεν ξεχωρίζει από το αυτοκίνητο του, ή το σπίτι του, αλλά από τις πολιτικές του θέσεις και την πίστη του στην Δημοκρατία και στα Ανθρώπινα δικαιώματα, πράγματα που τα ζόμπι των άκρων δεν τα δέχονται όπως έχει συμβεί όπου κακή την τύχη επικράτησαν τα άκρα.
Πες μας τώρα τι είναι και ο @piliourits που έχει και Toyota kai C3 αιρ

-
Η ΝΔ τι μοντέλο ακολουθεί με αυτόν τον υπερμεγέθη δημόσιο τομέα;
Που είναι η περιβόητη αξιολόγηση;
Κομματικοί στρατοί δημιουργούνται στον καπιταλισμό;
Δεν ξέρετε τι είστε.
Ο φίλος σας, ο κολλητός ο Πορτοψάλτε, έλεγε πως είμαστε η τελευταία σοβιετία λόγω του δημόσιου τομέα.
Τώρα δεν είμαστε;
Απλά πράγματα ρωτάω. -
Ακούστε τα από τον δικό σας.
Σας τα έγραψα αλλά δεν σας είπα κάτι πόσο κοστίζουν: η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατεία, η έλλειψη δικαιοσύνης κλπ;
Ο Χούφτελ τον θυμάστε; Όταν ήρθε στην Ελλάδα, είπε πως μόνον η καθυστέρηση της δικαιοσύνη στην εκδίκαση των υποθέσεων, κοστίζει καμιά 4 δις.
Τα λύσατε αυτά τα προβλήματα;
Τον γνωρίζετε;
*Καραμανλής: Διαχρονική η αδιαφάνεια και η πελατειακή διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεωνΜεταξύ αυτών, ξεχώρισε την «αδιαφανή, ενίοτε σκανδαλώδη και πελατειακής αντίληψης διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων», υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί χρόνιο και επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.
Παράλληλα, έκανε λόγο για την επικράτηση «κοντόφθαλμων λογικών» ως προς την ιεράρχηση των αναγκών, γεγονός που, όπως τόνισε, οδηγεί σε μη παραγωγική κατανομή των διαθέσιμων πόρων και, κατ’ επέκταση, σε χαμηλή αποδοτικότητα των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.
https://www.sofokleousin.gr/politiki/karamanlis-diaxroniki-i-adiafaneia-kai-i-pelateiaki-diaxeirisi-to -
Τα πάτε καλά στην οικονομία;
Πόσο καλά;
Χειροκροτάτε τους φίλους σας τους Εβραιοαμερικάνους.
Μια χαρά μας χαντάκωσαν.Βουτιά των εξαγωγών και άνοδος του εμπορικού ελλείμματος το α΄ δίμηνο του 2026Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς από τον Μάρτιο οι τιμές των πετρελαίου έχουν εκτοξευτεί και θα διευρυνθεί περεταίρω το εξωτερικό έλλειμμα της χώρας
Πτώση των εξαγωγών καταγράφηκε τον Φεβρουάριο και συνολικά το πρώτο δίμηνο του 2026 και σε συνδυασμό με την αύξηση των εισαγωγών, το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε απειλώντας και τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας.
Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς τα εν λόγω στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, καλύπτουν την περίοδο μέχρι και τον Φεβρουάριο ενώ από τον Μάρτιο που ξεκίνησε η επίθεση των ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν, αναμένονται ισχυρότερες πιέσεις στο εμπορικό και συνολικά στο εξωτερικό ισοζύγιο της χώρας.
https://www.sofokleousin.gr/epikairotita/eksagoges-4 -
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Μια μικρή διόρθωση.
Πες μας τώρα τι είναι και ο @piliourits που έχει και Toyota kai C3 αιρ

Αρχοντοχωριάτης...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4