-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω βρει από το εξωτερικό σε δελεαστική τιμή αυτοκίνητο από σχολή οδηγών. Η αφαίρεση των πεντάλ του συνοδηγού είναι εύκολη υπόθεση? Πιστεύεται ότι αξιζει τον κόπο ή θα είναι ταλαιπωρημενο από άσχετους οδηγούς?
-
@mihalis78 said in Αυτοκίνητο από σχολή οδηγών:
Παιδιά καλησπέρα. Έχω βρει από το εξωτερικό σε δελεαστική τιμή αυτοκίνητο από σχολή οδηγών. Η αφαίρεση των πεντάλ του συνοδηγού είναι εύκολη υπόθεση? Πιστεύεται ότι αξιζει τον κόπο ή θα είναι ταλαιπωρημενο από άσχετους οδηγούς?
Παρα πολλες ωρες λειτουργιας σε σχεση με τα χιλομετρα τους χειροτερα απο ταξι, για Ελλαδα μιλαω.
-
@ilias-a said in Αυτοκίνητο από σχολή οδηγών:
@mihalis78 said in Αυτοκίνητο από σχολή οδηγών:
Παρα πολλες ωρες λειτουργιας σε σχεση με τα χιλομετρα τους χειροτερα απο ταξι, για Ελλαδα μιλαω.
Από Γερμανία το αυτοκίνητο. Εννοείς προφανώς ότι δεν έχει δουλέψει και πολύ εθνική οδό για να ανοίξει και θα έχω μελλοντικά προβλήματα?
-
Ουσιαστικα εχει γραψει 1/3 ή 1/4 των χιλιομετρων που θα ειχε κανει σε νορμαλ συνθηκες.
-
@ilias-a said in Αυτοκίνητο από σχολή οδηγών:
Ουσιαστικα εχει γραψει 1/3 ή 1/4 των χιλιομετρων που θα ειχε κανει σε νορμαλ συνθηκες.
Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Αυτοκίνητο από σχολή οδηγών