-
@monman2 said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Δυο συμμαθητές μου στο λύκειο που είχαν οι γονείς τους οικογενειακές επιχειρήσεις - βιοτεχνίες έκλεισαν λόγω Κινέζων.
Σε αυτό το φόρουμ είναι άλλοι δυο τουλάχιστον αμα θέλουν ας γράψουν.Δεν θα κλείσουμε λοιπόν τα μάτια στην λαίλαπα των φτηνιάρικων επιδοτούμενων απο το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα προϊόντων!
Τιμή και δόξα στο τελωνείο Πειραιά ,μπλοκάρετε όλα τα βρωμοκινέζικα κοντέινερ !
Δεν ξεχνώ !
Τιμή και δόξα στις δυνάμεις αυτοάμυνας της Ιαπωνίας!
Αν οι Κινέζοι επιτεθούν στην Ταιβάν ξέρετε τι να κάνετε!
Free Manchuria ! commies go home!Εκλεισε και ο θειος μου την βιοτεχνια ρουχων λόγω που ολα ραβονταν στην κινα και χρεωκοπησε αφηνοντας στην ανεργεια και 20 εργατες εργατριες και χανοντας πολλα χρηματα με αποτελεσμα να δουλευει στην λαικη μετα για να ζησει την οικογενεια του και να μετακομισει απο Αθηνα στον Πυργο για να τα βγαλει περα πουλωντας το σπιτι του
Ομως..............
ρε φιλε κανεις πολύ μεγαλό λαθος που κατηγορεις τους κινεζους για αυτό
πρωτον με μποικοταζ δεν θα πετυχεις απολυτως τιποτα, κατι φτηνο θα πουλαει παντα στους πολλους οτι και να κανουν καποιοι ελαχιστοι
δευτερον αν πρεπει να κατηγορεις κάποιους για οτι εγινε κατηγορησε τουλάχιστον αυτούς που φταινε πραγματικα
ποιοι πήραν την αποφαση για να βγαζουν περισσοτερα χρήματα να πάνε ολη την παραγωγη στην κινα??? Ολοι οι Δυτικοι με φραγκα δεν το έκαναν για να βγαζουν ακομα περισσοτερα? Οι κινεζοι γιατι φταινε για το συγκεκριμενο?
-
Δεν υπάρχει ηθική στο διεθνές εμπόριο.
Οι Κινέζοι όταν δεν μπορούσαν άφηναν τους Δυτικούς να τους αρμέγουν.
Μετά έβαλαν κανόνες στο άρμεγμα.
Σήμερα και οι Δυτικοί θα βάλουν τους δικούς τους.
Χτες είχα μια συνομιλία με κάποιον που είχε επαφές με κινέζους για τις χρυσές βίζες την εποχή της κρίσης.
Μου έλεγε ότι ήθελαν να αγοράσουν εδώ, για να φέρουν τους γονείς και τα παιδιά και ο ενεργός πληθυσμός να είναι εκεί και να δουλεύει και να κερδίζει χρήματα και να έχει και ένα ξένο διαβατήριο για ώρα ανάγκης γιατί τα πράγματα εκεί μπορεί να χειροτερέψουν απότομα για τον κόσμο.
-
@cirus said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
πρωτον με μποικοταζ δεν θα πετυχεις απολυτως τιποτα, κατι φτηνο θα πουλαει παντα στους πολλους οτι και να κανουν καποιοι ελαχιστοι
Το μποϊκοτάζ θα το επιβάλουν οι Δασμοί γιατί όντως υπάρχουν πολύ Κινεζόφιλοι .
δευτερον αν πρεπει να κατηγορεις κάποιους για οτι εγινε κατηγορησε τουλάχιστον αυτούς που φταινε πραγματικα
Ο Βλάκας ο Μπίλ Κλίντον φταίει που αντι να αρκεστεί σε ενα συγνώμη για τον βομβαρδισμό της κινέζικης πρεσβείας στο Βελιγράδι ήθελε να τους κάνει ανθρώπους βάζοντας τους στον Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου ενω κατά βάθος ήξερε οτι κάνει βλακεία αλλα ήθελε να ελπίζει ...
“Membership in the W.T.O., of course, will not create a free society in China overnight or guarantee that China will play by global rules,” Clinton said that day. “But over time, I believe it will move China faster and further in the right direction.” *
ποιοι πήραν την αποφαση για να βγαζουν περισσοτερα χρήματα να πάνε ολη την παραγωγη στην κινα??? Ολοι οι Δυτικοι με φραγκα δεν το έκαναν για να βγαζουν ακομα περισσοτερα? Οι κινεζοι γιατι φταινε για το συγκεκριμενο?
Οι Κινέζοι φταίνε γιατί αντί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να φτιάξουν μία κοινωνία ελευθερίας και ευημερίας για όλους έφτιαξαν μια κοινωνία που περνάν καλά οι εκλεκτοί του κόμματος και οσοι τυχαίνει να είναι γύρω τους δεν είναι λίγοι το παραδέχομαι αλλα το οτι ολοι εχουν Β plan (προηγούμενο ποστ criuser) ακόμα και τα μέλη του κόμματος για την περίπτωση στραβής λεει πολλά για την "ομορφιά" που εχουν φτιάξει.
Θεωρούν την Δημοκρατία υπαρξιακή απειλή γιαυτό και κατέβασαν 200000 στρατιώτες και 200 άρματα στην πλατεία Τιεν αν μεν το 1989.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν αλληλοσφάζονται ή αν βρήκαν κοινωνικό σύμφωνο για μια χούφτα γιεν αλλα οτι με τον σύγχρονο δρόμο του μεταξιού υποσκάπτουν τα θεμέλια των δημοκρατιών που υποκύπτουν στα τάλαντα των σύγχρονων Περσών.
Ξέρετε τι χρηματοδοτούσε η αυλή των Περσών με τα τάλαντα τα παλιά χρόνια ... τον Πελοποννησιακό πόλεμο!
Ξέρετε πιστεύω ποιος είναι ο Πελοποννησιακός πόλεμος του σήμερα
λίγο βορειότερα γίνεται κάποιοι λένε οτι πάνε με ενα ντεπόζιτο ντίζελ ... ακατούρητοι
Για να ξέρετε γιατί η Γκιλφοιλ εχει δίκιο !Οι Αμερικάνοι φταίνε λοιπόν γιατί ροχάλιζαν ενω οι Κινέζοι διαρρήκτες εκλεψαν τα δεδομένα απο τον υπολογιστή τους και τα χρήματα τους ενω έριξαν και έναν στα γρήγορα στην γυναίκα τους και "έφαγαν" τον σκύλο...
Which is like admitting that you snored through a home invasion during which someone hacked your laptop, stole all your money, slept with your wife and poisoned your dog — only you’re the most well-funded, technologically omniscient, covertly omnipotent intelligence behemoth in history.
*https://www.policymagazine.ca/the-tragic-legacy-of-bill-clintons-china-doctrine/
-
Δυο συμμαθητές μου στο λύκειο που είχαν οι γονείς τους οικογενειακές επιχειρήσεις - βιοτεχνίες έκλεισαν λόγω Κινέζων.
Σε αυτό το φόρουμ είναι άλλοι δυο τουλάχιστον αμα θέλουν ας γράψουν.Δεν θα κλείσουμε λοιπόν τα μάτια στην λαίλαπα των φτηνιάρικων επιδοτούμενων απο το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα προϊόντων!
Δεν ξεχνώ !
Free Manchuria ! commies go home!Εκλεισε και ο θειος μου την βιοτεχνια ρουχων λόγω που ολα ραβονταν στην κινα και χρεωκοπησε αφηνοντας στην ανεργεια και 20 εργατες εργατριες και χανοντας πολλα χρηματα με αποτελεσμα να δουλευει στην λαικη μετα για να ζησει την οικογενεια του και να μετακομισει απο Αθηνα στον Πυργο για να τα βγαλει περα πουλωντας το σπιτι του
δεν ραβοντε όλα στην Κίνα, αλλά στην Τουρκία Μπαγλαντες κλπ Η Τουρκία έχει συμφωνία με ΕΕ χωρίς δασμούς. Καλά είναι και ο Πύργος ειδικά τώρα με τον νέο δρόμο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Θα έχει και καθαρό αέρα εκεί σε σχέση με την Αθήνα.
-
Είδα σήμερα σε σάιτ ότι έρχεται και άλλη μάρκα στην Ελλάδα.
Μου θυμίζει όσο πάει η κατάσταση τι γινόταν στην οικοδομή από το 2002 μέχρι το 2008, που έγινε κατασκευαστής ο καθένας, επειδή είχε 5 φράγκα και δανείστηκε εύκολα άλλα 20.
Προκειμένου να μπει στην αγορά έδωσε μεγάλη αντιπαροχή στον οικοπεδούχο, μετά ξεκίνησε να πουλάει φτηνά, έφτιαξε σκατά κατασκευή μέχρι εκεί που έφτασε και ήρθε η κρίση και οι αγοραστές ακόμα αναμένουν να πάρουν το σπίτι τους.
Ξέρω περίπτωση στα Σεπόλια, πάνω από 20 χρόνια που περιμένουν σε ένα τεράστιο κτίριο.
Ετσι θα την πατήσουν και όσοι αγοράσουν τις πιο άγνωστες μάρκες που φέρνουν τυχαίοι και μικρέμποροι, αν πλακώσουν δασμοί και σταματήσουν την συνεργασία με τους κινέζους.
-
Των φρονίμων τα παιδιά...
Current manufacturing and assembly
BYD: Has a production and manufacturing center in Hungary and plans for another factory in Europe.
Leapmotor: Began full-scale assembly of its vehicles in Poland at a Stellantis plant through a joint venture, marking the first Chinese carmaker to achieve this in the EU.
XPENG: Is having two models assembled by Magna at its facility in Graz, Austria, with serial production starting in Q3 2025.
Chery: Has begun building vehicles in Spain at a jointly operated factory with Ebro EV Motors, using the former Nissan plant in Barcelona.Planned and potential manufacturing
MG (SAIC Motor): The company has stated that Spain is one of the best options for its first European factory.
Great Wall Motor (GWM): Is actively looking at sites in Spain and Hungary for a large-scale factory with a target production of 300,000 vehicles per year.
Changan: Is planning to build a European factory and is considering possible locations.
Dongfeng Motor Group: Has been in advanced talks to build a plant in Italy -
@criuser said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Μου θυμίζει όσο πάει η κατάσταση τι γινόταν στην οικοδομή από το 2002 μέχρι το 2008, που έγινε κατασκευαστής ο καθένας, επειδή είχε 5 φράγκα και δανείστηκε εύκολα άλλα 20.
Προκειμένου να μπει στην αγορά έδωσε μεγάλη αντιπαροχή στον οικοπεδούχο, μετά ξεκίνησε να πουλάει φτηνά, έφτιαξε σκατά κατασκευή μέχρι εκεί που έφτασε και ήρθε η κρίση και οι αγοραστές ακόμα αναμένουν να πάρουν το σπίτι τους.
Ξέρω περίπτωση στα Σεπόλια, πάνω από 20 χρόνια που περιμένουν σε ένα τεράστιο κτίριο.
Ετσι θα την πατήσουν και όσοι αγοράσουν τις πιο άγνωστες μάρκες που φέρνουν τυχαίοι και μικρέμποροι, αν πλακώσουν δασμοί και σταματήσουν την συνεργασία με τους κινέζους.
δεν νομιζω να δωσουν κανενα στις τιμες που ζητανε ισως μερικα ληζιγκ σε προσφορες
-
@dg79 said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Των φρονίμων τα παιδιά...
Current manufacturing and assembly
Πάντως όσο γρήγορα έρχονται τόσο γρήγορα μπορεί να φύγουν.
Όσες επενδύσεις κι αν κάνουν αν ο πατερούλης πει "δεν αξίζεις" ή χάνουν λεφτά για πολύ καιρό, πάει.Προσωπικά εκτός απο BYD, Leapmotor δεν θα έδινα δικά μου λεφτά (λιζιν σουρ).
Ίσως κι αλλες να ειναι safe, αλλά αυτήν την εντύπωση έχω τώρα. -
@criuser said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Καλά δεν είναι και το ίδιο....
Άλλο να έχεις δώσει 100-200.000€ και να μην έχεις μπει στο σπίτι και να πληρώνεις ενοίκιο 15 χρόνια μετά και άλλο να δώσεις 30Κ, να έχεις πάρει το αυτοκίνητο και σε πέντε χρόνια να κλείσει η εταιρεία....εεε το βάζεις φωτιά
ή το κάνεις κοτέτσι και έχασες 10-15000€ Max -
Ειναι σιγουρο οτι σε βαθος χρονου δεν θα επιβιωσουν ολες οι κινεζικες αυτοκινητοβιομηχανιες. Σταδιακα θα γινουν συγχωνευσεις και θα αλληλοαγοραστουν μεχρι να μεινουν οι πιο ισχυροι παικτες. Η αληθεια ομως ειναι οτι οι εξωστρεφεις που βλεπουμε στην ευρωπη ειναι οι μεγαλυτερες, επομενως ειναι πολυ πιθανο οτι οι 5-6 που εχουν ερθει στην ευρωπη, θα ειναι και αυτες που θα επικρατησουν.
Στο θεμα των εργαστασιων τωρα. Οσο ειμαστε στο "θα", πολλα μπορουν να γινουν. Απαξ και αρχισουν να δουλευουν τα εργοστασια και να παραγουν αυτοκινητα, τοτε μειωνονται φοβερα οι πιθανοτητες να σηκωθουν και να φυγουν. Απο αυτα που παρεθεσε ο @dg79 βλεπουμε οτι καποιες γραμμες παραγωγης τρεχουν ηδη, κατι που δειχνει οτι το πλανο εχει παρει μπρος.
Απο εκει και περα, ο καθενας αποφασιζει τι θα κανει με τα χρηματα του. -
@dettol said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Ειναι σιγουρο οτι σε βαθος χρονου δεν θα επιβιωσουν ολες οι κινεζικες αυτοκινητοβιομηχανιες. Σταδιακα θα γινουν συγχωνευσεις και θα αλληλοαγοραστουν μεχρι να μεινουν οι πιο ισχυροι παικτες. Η αληθεια ομως ειναι οτι οι εξωστρεφεις που βλεπουμε στην ευρωπη ειναι οι μεγαλυτερες, επομενως ειναι πολυ πιθανο οτι οι 5-6 που εχουν ερθει στην ευρωπη, θα ειναι και αυτες που θα επικρατησουν.
Στο θεμα των εργαστασιων τωρα. Οσο ειμαστε στο "θα", πολλα μπορουν να γινουν. Απαξ και αρχισουν να δουλευουν τα εργοστασια και να παραγουν αυτοκινητα, τοτε μειωνονται φοβερα οι πιθανοτητες να σηκωθουν και να φυγουν. Απο αυτα που παρεθεσε ο @dg79 βλεπουμε οτι καποιες γραμμες παραγωγης τρεχουν ηδη, κατι που δειχνει οτι το πλανο εχει παρει μπρος.
Απο εκει και περα, ο καθενας αποφασιζει τι θα κανει με τα χρηματα του.Αν υπήρχαν φτηνά κινέζικα ηλεκτρικά, αντίστοιχα των κινητών που αγοράζει με 250€, μια χαρά θα αγόραζε ο .....

Αλλά βλέπεις, προς το παρόν, έχουν έρθει κυρίως ακριβά, επιπέδου Xiaomi Pro & ultra, όταν θα έρθουν και τα εισαγωγικά μοντέλα της σειράς redmi, μια χαρά θα αγοράσει .
ΥΓ1.@criuser στα γράφω με αντιστοιχία στα κινητά της Xiaomi , για να τα καταλάβεις καλύτερα

ΥΓ2. @dettol Είμαι σίγουρος ότι έτσι αντιδρούσε και στα πρώτα κινέζικα κινητά, δεν άλλαζε με τίποτα το γαλλικό Alcatel μπακατελ που είχε, μέχρι που ήρθε η Xiaomαρα και του πρόσφερε κινηταρες στη μισή τιμή

-
@wantone said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Η δημοκρατία που έχουμε εμείς είναι κατά 80% ολιγαρχία και κάνουν καμμία φορά κάποιες υποχωρήσεις έναντι της μάζας. Τα κατάφεραν και μας έριξαν το επίπεδο ζωής.
Η τωρινή κυβέρνηση της Κίνας από το 1979 και μετά έχει ανεβάσει το επίπεδο ζωής των πολιτών της 300Χ. Αυτό μετράει.
Αν για σένα δεν μετράει να έχουμε χούντα πχ και λιγότερα δικαιώματα αλλά να πάμε καλύτερα στα οικονομικά μας και θεωρείς ότι αυτό μετράει επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη εγώ
εσύ κάνε ότι θέλεις, μπορεί να θεωρείς ότι να κλείνεις δρόμους και να σπας μαγαζιά και περιουσίες σε πορεία στ Σύνταγμα είναι δημοκρατία
εγώ το θεωρώ ασυδοσία. ελευθερία είναι να μην μου παίρνεις τα χρήματα μου μέσω του πληθωρισμού και να τα δίνεις στον Σκλαβενίτη η στον κάθε ολιγάρχη τύπου Λατση που θεωρεί την δημόσια γη δίκη του.
Στην Κίνα υποθέσεις διαφθοράς αντιμετωπίζονται σκληρά, στην Ελλάδα αν δεν έρθει κάποιος από έξω να το πει τις θάβουν όπως έθαψαν τον κόσμο στα τέμπη και στο μάτι.
Είσαι δηλ περήφανος για το ΟΠΕΚΕΠΕ;
Ρε σατανά, πως κατάφερες να τα μπλέξεις ΌΛΑ και να κάνεις αυτό το επικό ποτ πουρι ?
-
κλεπτοκρατια αν και οι επιτροποι δεν ειναι καν εκλεγμενοι
-
@a-d-p said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
@dettol said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Απο εκει και περα, ο καθενας αποφασιζει τι θα κανει με τα χρηματα του.Αν υπήρχαν φτηνά κινέζικα ηλεκτρικά, αντίστοιχα των κινητών που αγοράζει με 250€, μια χαρά θα αγόραζε ο .....

Αλλά βλέπεις, προς το παρόν, έχουν έρθει κυρίως ακριβά, επιπέδου Xiaomi Pro & ultra, όταν θα έρθουν και τα εισαγωγικά μοντέλα της σειράς redmi, μια χαρά θα αγοράσει .
ΥΓ1.@criuser στα γράφω με αντιστοιχία στα κινητά της Xiaomi , για να τα καταλάβεις καλύτερα

ΥΓ2. @dettol Είμαι σίγουρος ότι έτσι αντιδρούσε και στα πρώτα κινέζικα κινητά, δεν άλλαζε με τίποτα το γαλλικό Alcatel μπακατελ που είχε, μέχρι που ήρθε η Xiaomαρα και του πρόσφερε κινηταρες στη μισή τιμή

Λοιπόν δεν με έχετε καταλάβει καθόλου.
Δεν έχω κολλήματα.
Κοιτάω να με βολεύει και να είναι vfm όποιο τέτοιο προιόν.
Αλλά ναι δεν ξοδεύω πολλά σε αυτά.
Ο λόγος έχω ξοδέψει αναγκαστικά όταν ξεκίνησαν να υπάρχουν.
Κινητά, υπολογιστές, περιφερειακά κλπ.
Το πρώτο ήταν Πανασόνικ, μετά είχα Ζήμενς, μετά διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι, γιατί κάποτε είχα 3 γραμμές και 3 κινητά μαζί μου.
Νόκια πήρα αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κουμπώνει στην ΜΛ, που είχε περιορισμένες επιλογές.
Πήρα Σάμσουνγκ όταν ήρθαν και ήταν φτηνά και καλά.
Πήρα και Μοτορόλα. Και LG. Αλκατέλ δεν πήρα ποτέ.
Πήρα κινέζικο που είχε και αναλογική τηλεόραση σε καλή τιμή, πήρα 2 Microsoft με windows λειτουργικό, εξαιρετική ποιότητα και τζάμπα. Τα έχω ακόμα για ειδικές χρήσεις.
Πήρα χουάγουει, τα τελευταία χρόνια παίρνω ξιαόμι. Αλλά είπαμε μέχρι 200 παλιότερα, 280 το τελευταίο.
Και μπορεί στο μέλλον να πάρω και κινέζικο αμάξι. Αν με βολεύει γιατί όχι. Αλλά χωρίς να πάρω ρίσκο.
Αν μπορούσα να πάρω λήζινγκ μπορεί να έπαιρνα πιο γρήγορα.
Οχι όμως ηλεκτρικό. Δεν με εμπνέει να στήνομαι να φορτίζω.
Στο μέλλον ίσως, αν αλλάξουν τα δεδομένα.
Γενικά δεν είμαι αρνητικός σε τίποτα, εκτός από το να πληρώνω φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
Και αυτό, γιατί στο παρελθόν έχω πληρώσει.
-
Το μποϊκοτάζ θα το επιβάλουν οι Δασμοί γιατί όντως υπάρχουν πολύ Κινεζόφιλοι .
Ο Βλάκας ο Μπίλ Κλίντον φταίει που αντι να αρκεστεί σε ενα συγνώμη για τον βομβαρδισμό της κινέζικης πρεσβείας στο Βελιγράδι ήθελε να τους κάνει ανθρώπους βάζοντας τους στον Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου ενω κατά βάθος ήξερε οτι κάνει βλακεία αλλα ήθελε να ελπίζει ...
“Membership in the W.T.O., of course, will not create a free society in China overnight or guarantee that China will play by global rules,” Clinton said that day. “But over time, I believe it will move China faster and further in the right direction.” *
Οι Κινέζοι φταίνε γιατί αντί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να φτιάξουν μία κοινωνία ελευθερίας και ευημερίας για όλους έφτιαξαν μια κοινωνία που περνάν καλά οι εκλεκτοί του κόμματος και οσοι τυχαίνει να είναι γύρω τους δεν είναι λίγοι το παραδέχομαι αλλα το οτι ολοι εχουν Β plan (προηγούμενο ποστ criuser) ακόμα και τα μέλη του κόμματος για την περίπτωση στραβής λεει πολλά για την "ομορφιά" που εχουν φτιάξει.
Θεωρούν την Δημοκρατία υπαρξιακή απειλή γιαυτό και κατέβασαν 200000 στρατιώτες και 200 άρματα στην πλατεία Τιεν αν μεν το 1989.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν αλληλοσφάζονται ή αν βρήκαν κοινωνικό σύμφωνο για μια χούφτα γιεν αλλα οτι με τον σύγχρονο δρόμο του μεταξιού υποσκάπτουν τα θεμέλια των δημοκρατιών που υποκύπτουν στα τάλαντα των σύγχρονων Περσών.
Ξέρετε τι χρηματοδοτούσε η αυλή των Περσών με τα τάλαντα τα παλιά χρόνια ... τον Πελοποννησιακό πόλεμο!
Ξέρετε πιστεύω ποιος είναι ο Πελοποννησιακός πόλεμος του σήμερα
λίγο βορειότερα γίνεται κάποιοι λένε οτι πάνε με ενα ντεπόζιτο ντίζελ ... ακατούρητοι
Για να ξέρετε γιατί η Γκιλφοιλ εχει δίκιο !Οι Αμερικάνοι φταίνε λοιπόν γιατί ροχάλιζαν ενω οι Κινέζοι διαρρήκτες εκλεψαν τα δεδομένα απο τον υπολογιστή τους και τα χρήματα τους ενω έριξαν και έναν στα γρήγορα στην γυναίκα τους και "έφαγαν" τον σκύλο...
Which is like admitting that you snored through a home invasion during which someone hacked your laptop, stole all your money, slept with your wife and poisoned your dog — only you’re the most well-funded, technologically omniscient, covertly omnipotent intelligence behemoth in history.
*https://www.policymagazine.ca/the-tragic-legacy-of-bill-clintons-china-doctrine/
δεν κάθομαι να αναλύσω σεντόνια. Τα πράγματα είναι πάρα , μα πάρα πολύ απλά.
Αν είναι κακοί οι Κινέζοι , να μην πήγαιναν οι δυτικοί να κατασκευάζουν τα πάντα εκεί.
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ
όποιος κάθεται και κλαίγεται τώρα και κατηγορεί τους Κινέζους απλά γιατι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κυριαρχήσουν οι Κινέζοι , αυτοί οι κακοί που όλοι οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι έκαναν μάγκες απλά για να βγάλουν περισσότερο χρήμα, Ε τι να πω. Κλαψτε με μαύρα δάκρυα
-
Δεν κλαίνε. Θα κάνουν τις πολιτικές που πρέπει γιατί έχουν δύναμη.
-
Δεν ξεχνώ !
δεν ραβοντε όλα στην Κίνα, αλλά στην Τουρκία Μπαγλαντες κλπ Η Τουρκία έχει συμφωνία με ΕΕ χωρίς δασμούς. Καλά είναι και ο Πύργος ειδικά τώρα με τον νέο δρόμο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Θα έχει και καθαρό αέρα εκεί σε σχέση με την Αθήνα.
ηθελα να ηξερα εκτος απο μλκς που γραφεις συνεχως , μπορεις να γραψεις κάτι εξυπνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ???
σου λεω πτωχευσε και πηγε να μεινει σε καλυβα στον Πυργο και να δουλευει στην λαικη με τρια παιδια γιατι του τα πήραν ολα οι τραπεζες και η παρατηρηση σου ειναι οτι εχει καθαρο αερα σε σχεση με την Αθηνα?
Μα καλά ΠΟΣΟ ......... ΕΙΣΑΙ???
χρήστη @cirus δεν επιτρέπεται να βρίζουμε, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, διαγράφηκε η επίμαχη λέξη
-
Ο Πύργος είναι κανονική πόλη. Τι σχέση έχω εγώ με τα οικονομικά του καθένα. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
-
Κίνα: Κατακλύζει τις αγορές με βενζινοκίνητα οχήματα που δεν μπορεί να πουλήσει στην εγχώρια αγορά
Οι εξαγωγές βενζινοκίνητων οχημάτων - πλην ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών- κατέστησαν την Κίνα τη μεγαλύτερη διεθνώς χώρα εξαγωγής οχημάτων σε όγκο
-
Η εταιρία που εργάζομαι πλέον σε όλα τα Low στελέχη (βασική βαθμίδα που δίνει εταιρικό αυτοκίνητο) θα τους δίνει Cherry Tigo PHEV, τώρα ποιο μοντέλο ακριβώς δεν ξέρω, όταν πάρεις κανείς και το δω θα σας πω.
Μέχρι πέρσι έδινε εναν κατάλογο και διάλεγαν, τώρα πάρτο το κινέζικο και πες και ευχαριστώ
.
Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα