-
Πρόκειται να αγοράσω το καινούριο toyota yaris hybrid (τη live έκδοση) και λίγο με προληματίζει το χρώμα (first world problem το ξέρω αλλά...). Με το χέρι στη καρδιά και χωρίς κανένα κριτήριο θα παράγγελνα σε κόκκινο πέρλα (κάπως σαν το χρώμα του κρασιού) αλλά... μου είπαν ότι ξεθωριάζει πιο εύκολα στον ήλιο. Δυστυχώς στη πολυκατοικία που μένω έχω μεν parking αλλά είναι ανοικτό (δε φυλάσσεται δηλαδή) όπως επίσης δεν υπάρχει και στέγαστρο που σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο ήλιος χτυπάει το αμάξι (έχω πει ότι θα πάρω και μία κουκούλα για το αμάξι γιατί εκτός του ήλιου έχουμε και τις χαριτωμένες γατούλες που κάνουν τις βόλτες τους πάνω στο καπό όπως επίσης και τα πουλάκια που πάντα μας κάνουν τη χάρη να κουτσουλίσουν το αμάξι). Από την άλλη πλευρά βλέπω και το λευκό της πέρλας και δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει σα χρώμα (βέβαια το έχω δει στο yaris cross). Επίσης, θα είναι καλύτερα φαντάζομαι σαν θερμοκρασία στη καμπίνα το καλοκαίρι (έχοντας το αμάξι μείνει στον ήλιο). Τελικά σκούρο ή ανοικτό αμάξι (αποκλείω το μάυρο); Nα διαλέγουμε χρώμα από γούστο ή και με πρακτικά κριτήρια;
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν ανοίγουμε νέα Θέματα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό και ειδικά για μια απλή ερώτηση όπως η επιλογή χρώματος. Νέα Θέματα στην Ενότητα Κατασκευαστές και Μοντέλα ανοίγονται μόνο όταν δεν υπάρχει κάποιο το οποίο αναφέρεται στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και για την γενικότερη συζήτηση επ' αυτού και όχι για μεμονωμένες ερωτήσεις, οι οποίες μπορούν να απευθυνθούν στο γενικό Θέμα του κάθε κατασκευαστή. Το παρόν κλειδώνεται. Μπορείτε να ρωτήσετε στο υπάρχον Θέμα γενικής συζήτησης του Yaris: https://forum.4troxoi.gr/topic/91884/forum-kataskeyastes-kai-montela-2020-toyota-yaris/2543?page=128 ή στο γενικό Θέμα της Toyota: https://forum.4troxoi.gr/topic/39082/κατασκευαστές-και-μοντέλα-toyota-forum/6316?page=316 {Admin}
-
@kassiopi said in Χρώμα για toyota yaris hybrid:
Πρόκειται να αγοράσω το καινούριο toyota yaris hybrid (τη live έκδοση) και λίγο με προληματίζει το χρώμα (first world problem το ξέρω αλλά...). Με το χέρι στη καρδιά και χωρίς κανένα κριτήριο θα παράγγελνα σε κόκκινο πέρλα (κάπως σαν το χρώμα του κρασιού) αλλά... μου είπαν ότι ξεθωριάζει πιο εύκολα στον ήλιο. Δυστυχώς στη πολυκατοικία που μένω έχω μεν parking αλλά είναι ανοικτό (δε φυλάσσεται δηλαδή) όπως επίσης δεν υπάρχει και στέγαστρο που σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο ήλιος χτυπάει το αμάξι (έχω πει ότι θα πάρω και μία κουκούλα για το αμάξι γιατί εκτός του ήλιου έχουμε και τις χαριτωμένες γατούλες που κάνουν τις βόλτες τους πάνω στο καπό όπως επίσης και τα πουλάκια που πάντα μας κάνουν τη χάρη να κουτσουλίσουν το αμάξι). Από την άλλη πλευρά βλέπω και το λευκό της πέρλας και δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει σα χρώμα (βέβαια το έχω δει στο yaris cross). Επίσης, θα είναι καλύτερα φαντάζομαι σαν θερμοκρασία στη καμπίνα το καλοκαίρι (έχοντας το αμάξι μείνει στον ήλιο). Τελικά σκούρο ή ανοικτό αμάξι (αποκλείω το μάυρο); Nα διαλέγουμε χρώμα από γούστο ή και με πρακτικά κριτήρια;
Πρωτα πρώτα να σου ευχηθω οτι και να διαλέξεις με το καλό και να το ευχαριστηθεις
Εδω για να ξερεις κυριως είμαστε μαντραχαλοι που για τα αυτοκίνητα συζηταμε για κιβωτια, μηχανολογικά, επιδοσεις, χωρους, ανεση, κινητηρες, καταναλώσεις και τέτοια πραγματα
το χρώμα δεν είναι ενα από αυτά
Γιατι απλά δεν αγοραζεις αυτό που σου αρεσει πιο πολύ ??
Για τον ήλιο κυριως το μαυρο είναι απαγορευτικο για ζεστη. Το κόκκινο μετριο και το ασπρο το καλύτερο
Βαλε καμια φιμε ζελατίνα, πάρε και ενα καλυμμα μπροστα για το παρμπριζ και είσαι έτοιμη
Χρωμα διαλεξε αυτό που σου αρεσει απλά. Πάρε το κοκκινο πέρλα. Αν έχει περλα οντως μεσα και ειναι μεταλλικο δεν ξεθωριαζει πολύ, το ιδιο οσο τα υπολοιπα μεταλλικα δηλαδη ελαχιστα. Αν δεν εχει πέρλα και είναι διπλης επιστρωσης ξεθωριαζει με τα χρόνια οντως
-
Εμένα τελευταία μου αρέσει πολυ το ασημί πάντως.
Είχα πριν στον δρόμο πίσω μου μια ασημί Χ1 και ήταν πολύ ξεχωριστή από όλες τις γωνίες, και όπως την έβλεπα από τον καθρέφτη και δίπλα μου και μόλις πέρασε.
Ασημί με μαύρη οροφή και κολώνες θεωρώ θα είναι τέλειος συνδυασμός για το Yaris!
-
-
Καλησπέρα.
Έχω δύο αυτοκίνητα & τα δύο λευκά.
Ένα Toyota του 2008 & ένα Nissan του 2015.
To Toyota δεν έχει πρόβλημα με τις κουτσουλιές. Δε μένουν σημάδια. Σε αντίθεση με το Nissan που από τον πρώτο χρόνο μου έμεναν σημάδια από τις κουτσουλιές.Θεωρώ ότι είναι πιο ασφαλή χρώματα με την έννοια ότι φαίνονται έντονα το βράδυ. Σε αντίθεση με τα σκούρα ή τα γκρίζα χρώματα.
Μη βάλεις σκούρες μεμβράνες μπροστά. Όταν πας να παρκάρεις βράδυ δε βλέπεις τίποτα. Πρέπει να κατεβάζεις το παράθυρο για να βλέπεις τον καθρέπτη. Όταν βρέχει άστα!
Με το καλό να το πάρεις & να το απολαύσεις.
Εδώ θα διαβάσεις χίλιες γνώμες!
Διάβασέ τις όλες προσεκτικά & επέλεξε αυτό που θες ΕΣΥ! -
Το κόκκινο είναι όνειρο! Τέλος.
Φαντάσου το λερωμένο με κουτσουλιές και σκόνες.
Το αντέχεις; Το καθαρίζεις τακτικα; Σε ενοχλεί αν οχι;Το λευκό είναι σίγουρα πιο εύκολο, κρύβει τη βρόμα καλύτερα.
Αν κάτι πάει στραβά δε θα φαίνεται η θαμπάδα κλπ
Θα είναι κ λίγο πιο δροσερούλη.Καρδιά vs λογικής
Χρώμα για toyota yaris hybrid