-
Καλησπέρα, κάτοχος hyundai i20 2014 ( facelift pb) μου έβγαλε πρόβλημα το συγχρονιζε 1ης, 2ας καθώς στα κατεβάσματα όταν πηγαίνω με λίγα παραπάνω χλμ μου γρατζουνάει έντονα τις ταχύτητες, βρίσκω το ανταλλακτικό μόνο σε αντιπροσωπεία μου είπε ο μηχανικός μου κοστος 1050€ (!!!!) + 200€ εργασια ο ίδιος για την αλλαγή.
Προς το παρόν έχω βρει τρόπο ώστε να μην τις γρατζουναω αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το φτιάξω, γνωρίζει μήπως κάποιος που θα μπορούσα να αναζητήσω το ανταλλακτικό; -
Με 1050 δεν ειναι μονο συγχρονιζε αλλα ολο το κομπλερ, ισως και τα γραναζια 1ης και 2ας, αυτα τα ανταλλακτικα σε αφτερ δε βγαινουν, για φθηνοτερα πας σε μεταχειρισμενο σαζμαν με ολα τα ρισκα μαζι του.
-
@ilias-a said in Hyundai i20 2014 syncro:
Με 1050 δεν ειναι μονο συγχρονιζε αλλα ολο το κομπλερ, ισως και τα γραναζια 1ης και 2ας, αυτα τα ανταλλακτικα σε αφτερ δε βγαινουν, για φθηνοτερα πας σε μεταχειρισμενο σαζμαν με ολα τα ρισκα μαζι του.
Σωστά, ζήτησε και κομπλερ που ξέχασα να το αναφέρω!
Μου πρότεινε το μεταχειρισμένο σασμάν όμως το απέρριψα διότι δεν θέλω να πάρω το ρίσκο να έχει κακή χρήση και να βγάλει τα ίδια μετά από λίγο καιρό -
@ilias-a said in Hyundai i20 2014 syncro:
Δλδ ένα ολόκληρο σασμάν πόσο έχει; 3000???
-
Για καινούργιο κάπου εκεί ναι. Μεταχειρισμένα 700-1000€
Hyundai i20 2014 syncro