-
Καλησπέρα σε όλους
Σκέφτομαι να ρίξω στο αυτοκίνητο μου πρόσθετο πετρελαίου
Ενδιαφέρομαι για το liqui Moly super diesel additive
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος παρόμοιο προϊόν?
Έχει δει κάποιο αποτέλεσμα?Ευχαριστώ!
-
Εχω δοκιμασει και το injection cleaner,και το valve cleaner,και το engine flush της συγκεκριμενης εταιρειας.
Με εξαιρεση το καθαριστικο βαλβιδων που δεν μπορεσα να διαπιστωσω αν εκανε δουλεια η οχι,για τα αλλα δυο,μπορω να σου πω με απολυτη σιγουρια,οτι εκαναν αυτο που υποσχονται.Οποτε προχωρα αφοβα -
@accentwizard said in Πρόσθετο καυσίμου:
Εχω δοκιμασει και το injection cleaner,και το valve cleaner,και το engine flush της συγκεκριμενης εταιρειας.
Με εξαιρεση το καθαριστικο βαλβιδων που δεν μπορεσα να διαπιστωσω αν εκανε δουλεια η οχι,για τα αλλα δυο,μπορω να σου πω με απολυτη σιγουρια,οτι εκαναν αυτο που υποσχονται.Οποτε προχωρα αφοβαΣε αμεσου ψεκασμου εβαλες το valve cleaner ?
-
@alexandros-k said in Πρόσθετο καυσίμου:
Με εξαιρεση το καθαριστικο βαλβιδων που δεν μπορεσα να διαπιστωσω αν εκανε δουλεια η οχι,για τα αλλα δυο,μπορω να σου πω με απολυτη σιγουρια,οτι εκαναν αυτο που υποσχονται.Οποτε προχωρα αφοβαΣε αμεσου ψεκασμου εβαλες το valve cleaner ?
Ναι.[link text](link url)
-
@alexandros-k said in Πρόσθετο καυσίμου:
Ναι.[link text](link url)
Αυτο το προσθετο που ριχνεις στο καυσιμο, δεν κανει τιποτα στα αμεσου ψεκασμου . Λογικα δεν το συστήνουν για αμεσου . Δεν επαθε κατι , αλλά τζαμπα το εριξες νομιζω
-
Τα περισσότερα πρόσθετα έχω την εντύπωση ότι είναι καλό να τα βάζεις ανά 6μηνο περίπου σε φάση συντήρησης. Με λίγα λόγια είναι για πρόληψη. Εάν έχεις θέματα με την λειτουργία του κινητήρα δεν νομίζω ότι βοηθάνε ιδιαίτερα. Μόνο το πρόσθετο για την βελτίωση των οκτανίων είδα πραγματικά μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα.
Εγώ γράφω την δική μου εμπειρία άλλος μπορείς να έχει διαφορετική -
Για diesel θα πρότεινα power service diesel kleen και jlm extreme clean δοκιμασμένα, εξαιρετικά και τα δύο
-
Στο Diesel Volvo V40 εγώ χρησιμοποίησα το Tunap 989 , και κάθε 15000 αλλάζω φίλτρο καυσίμου .Διαφορά δε είδα κάτι ούτε σε κατανάλωση ούτε κάτι άλλο .
Βέβαια έχουν καθαριστεί τα μπεκ του , και δε έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα . Έχει επάνω ~300,000 χιλιόμετρα. -
 και Motor Oil( Shell).
-
@anestis-m said in Πρόσθετο καυσίμου:
@chdi-5008 said in Πρόσθετο καυσίμου:
 και Motor Oil( Shell).
Η Ελίν έχει την ελιν σταθμοί ΑΕ.
https://elin.gr/i-etairia/thygatrikes/elin-stathmoi/ -
Και η avin την ΜΑΚΡΑΙΩΝ ΑΕ
https://www.avinoil.gr/i-eteria/makreon/ -
Δεν μενω Αθηνα ως ποτε εδω που μενω δεν ειναι πολλα τα πρατηρια.
Φυσικα εχει στην Χαλκιδα εταιρικα αλλα δεν χρειαζεται να κανω 20 χλμ για να βαλω πετρεαλαιο.
Εχουμε Shell, Avin, Ετεκα (που παντα απευφευγα) και Ελιν, ολα ειναι ιδιωτικα (οχι εταιρικα) απλα επειδη ειναι φιλος και δοκιμασμενος απο παλια χωρις προβληματα βαζω το ενισχυμενο που εχει σε τιμη λιγο περισσοτερο του απλου λογω του οτι δεν εχει απλο κι ετσι το εχει σε μειωμενη τιμη. -
+10 για τα πρόσθετα της Liqui Moly.
To Injection cleaner (βενζίνης) το χρησιμοποιώ κάθε 10 ή 15.000χλμ σε 2 αυτοκίνητα και μετά από 150.000 που πήγα για καθαρισμό μπεκ τα βρήκαν άψογα
Πρόσθετο καυσίμου