-
Καλησπερα.Προ ημερων καποιος τρακαρε τη μηχανη μου αργα το βραδυ (ενω κοιμομουν).Καταγεγραμμενο απο αστυνομια,τροχαια κ θετικη δηλωση απο υπαιτιο.Ο πραγματογνωμονας προτεινε την ολικη λογω ασυμφορης ζημιας,ακομα ομως δεν εχει βγει επισημη προταση.Η μηχανη ηταν καινουρια αγορασμενη τον Αυγουστο.Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;
-
@maddstadd said in περι ατυχηματος:
Καλησπερα.Προ ημερων καποιος τρακαρε τη μηχανη μου αργα το βραδυ (ενω κοιμομουν).Καταγεγραμμενο απο αστυνομια,τροχαια κ θετικη δηλωση απο υπαιτιο.Ο πραγματογνωμονας προτεινε την ολικη λογω ασυμφορης ζημιας,ακομα ομως δεν εχει βγει επισημη προταση.Η μηχανη ηταν καινουρια αγορασμενη τον Αυγουστο.Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;
Αν πάρεις αρκετά για να πάρεις την ίδια, δέξου την ολική
Όμως έτσι και αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις την επίσημη πρόταση. -
@nickthetrib said in περι ατυχηματος:
@maddstadd said in περι ατυχηματος:
Αν πάρεις αρκετά για να πάρεις την ίδια, δέξου την ολική
Όμως έτσι και αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις την επίσημη πρόταση.Η αληθεια ειναι δεν βιαζομαι να παρω μπαμ τωρα.Πιο πολυ το ποσο ειναι που με ενδιαφερει
-
Αν εχεις το χρονο να φτασεις σε δικη, συνηθως την πρωτη διετια καλυπτουν στο 100% το ποσο της αξιας, στη σωστρα θα τα χαλασετε και εκει θα πρεπει να προσεξεις. Ζητα συμβουλες απο τον ασφαλιστη σου για το πως θα χειριστεις το θεμα.
περι ατυχηματος