-
Καλησπέρα.
Δικαιολογεί προβληματική ντιζα λεβιέ να προκαλέσει πατηναρισμα?
Πατηναριζε έντονα όταν ανέβαζε στροφές, και μετά καπάκι βρήκε (δεν κόπηκε) η ντιζα του λεβιέ ταχυτήτων με αποτέλεσμα να μπαίνει μόνο μια ταχύτητα άσχετα αν βάζω πρώτη Δευτέρα όπισθεν κτλ.
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι, είχε πρόβλημα η ντιζα εξαρχής, η είχε και η ντιζα και ο δίσκος - πλατό? -
Μήπως λόγω προβληματικής ντιζας δεν κουμπωναν καλά οι ταχύτητες;
-
@panos2171 said in Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων:
Κουμπωναν δεν είναι ότι της πέταγε,
Αφού κουμπωναν εφόσον δηλαδή έχει μπει το γρανάζι στην θέση του γιατί να πατιναρει μετά, εκτός αν είναι συγκυρία και χάλασαν και τα δύο ταυτόχρονα -
@giannis_007 said in Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων:
Καλησπέρα.
Πατηναριζε έντονα όταν ανέβαζε στροφές, και μετά καπάκι βρήκε (δεν κόπηκε) η ντιζα του λεβιέ ταχυτήτων με αποτέλεσμα να μπαίνει μόνο μια ταχύτητα άσχετα αν βάζω πρώτη Δευτέρα όπισθεν κτλ.
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι, είχε πρόβλημα η ντιζα εξαρχής, η είχε και η ντιζα και ο δίσκος - πλατό?Εάν θυμάμαι είχες Corsa C.
Τα συγκεκριμένα και εγώ το έχω πάθει, σπάνε οι ασφάλειες του παλαντζο εμπρός στο κιβώτιο.
Υπάρχει μηχανισμός aftermarket μέτριας ποιότητας αναλόγως ή και σετ επισκευής . Είναι παιδεία μετά η ρύθμιση του . -
Και τα τρομπακια συμπλέκτη είχαν θέματα σε αυτά.
-
@margm said in Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων:
Καλησπέρα.
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι, είχε πρόβλημα η ντιζα εξαρχής, η είχε και η ντιζα και ο δίσκος - πλατό?Εάν θυμάμαι είχες Corsa C.
Τα συγκεκριμένα και εγώ το έχω πάθει, σπάνε οι ασφάλειες του παλαντζο εμπρός στο κιβώτιο.
Υπάρχει μηχανισμός aftermarket μέτριας ποιότητας αναλόγως ή και σετ επισκευής . Είναι παιδεία μετά η ρύθμιση του .πάει το To corsa το έχω παρατημένο προς το παρόν,
Εχω πάρει ενα Opel combo κλουβάκι 2017 μοντέλο για την δουλειά!
το εχω συνεργείο αλλά αρώστησε ο μάστορας και με καθυστερεί,
πολύ φοβάμαι οτι θέλει και δίσκο και ντίζα λεβιέ! -
Είχες νεότερα με το πρόβλημα ;
-
@margm said in Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων:
Είχες νεότερα με το πρόβλημα ;
Καλημέρα
Ο μάστορας έφτιαξε την ντιζα αλλά με δοκιμές που έκανε μέσα στο συνεργείο μου είπε δεν φαίνεται να θέλει δίσκο, για να το διαπιστώσει ξεκάθαρα πρέπει να το βγάλει βόλτα αλλά δεν μπορούμε ακόμα γιατί περιμένουμε ακόμα της πινακίδες.
Τι να πω , η αλήθεια είναι ότι αποσυμλεκε πάρα πολύ χαμηλά, ένδειξη ότι ο δίσκος έχει ψωμί ακόμα
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να πατηναριζε τόσο μόνο με την ντιζα..
Νεότερα θα έχω όταν βγει στον δρόμο
(Είχε προσωρινές πινακίδες όταν ήρθε από Γερμανία και στην διαδρομή αυτός που το έφερε δεν παρατήρησε να πατιναρει, πατιναρισε όταν εγώ το έβγαλα βόλτα) -
@panos2171 said in Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων:
Κουμπωναν δεν είναι ότι της πέταγε,
Αφού κουμπωναν εφόσον δηλαδή έχει μπει το γρανάζι στην θέση του γιατί να πατιναρει μετά, εκτός αν είναι συγκυρία και χάλασαν και τα δύο ταυτόχροναΌντος η 3η δεν έμπαινε εύκολα τώρα το έμαθα
Το αμάξι το έφερε φίλος οδικός από Γερμανία -
Τελικά το αμάξι δεν πατινάρει καθόλου μετά την επισκευή ντίζας λεβιέ
Έντονο πατηναρισμα και μετά έκοψε ντιζα λεβιέ ταχυτήτων