-
Καλησπέρα
Εκανα μια απόσταση 50 χιλιομέτρων σήμερα χωρίς προβλήματα και γυρίζοντας σπίτι για να παρκάρω βάζοντας πρώτη ταχύτητα το αυτοκίνητο ίσα που κινείτε.
Η ταχύτητα κουμπώνει κανονικά αλλά δεν ξεκινά το αμάξι.
Θερμοκρασία δεν βλέπω να έχει ανέβει και οι συντηρήσεις και τα σέρβις στην ώρα τους το αυτοκίνητο έχει κάνει 110 χιλιάδες χιλιόμετρα μοντέλο του 19.
Εχει κανείς συναντήσει κάτι τέτοιο ? -
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου. -
Δίσκο πλατώ
-
@ilias-a said in Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει:
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.Έχεις απόλυτο δίκιο.
Να μαντέψω ότι ο φίλος πρέπει να έχει Ford Ecosport...
-
Ford EcoSport Titanium 1.5L /Diesel/100HP / 2019 / Manual
-
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.Καλημέρα
- Στροφές ανεβάζει.
- Ford EcoSport Titanium 1.5L /Diesel/100HP / 2019
Παράλειψή μου αλλα λόγω τρεχαμάτων σε νοσοκομεια με συγγενικό μου πρόσωπο ,έμεινα και χωρίς αυτοκίνητο και το παρέλειψα πάνω στο άγχος και την ταλαιπωρεία του Σαββάτου
-
@ecosport said in Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει:
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.Καλημέρα
- Στροφές ανεβάζει.
Παράλειψή μου αλλα λόγω τρεχαμάτων σε νοσοκομεια με συγγενικό μου πρόσωπο ,έμεινα και χωρίς αυτοκίνητο και το παρέλειψα πάνω στο άγχος και την ταλαιπωρεία του Σαββάτου
Αμπραγιαζ το πιθανοτερο.
-
Στροφες ανεβαζει?
- Στροφές ανεβάζει.
Αμπραγιαζ το πιθανοτερο.
Ενδειξη δεν έχει βγάλει καμμιά στο καντράν , σήμερα όμως που του έριξα μια ματιά όταν μπήκα μέσα είχε μια πολύ μικρή αίσθηση καμένου.
Ταχύτητες παίρνει κανονικά αλλά η πρώτη είναι σαν να μήν υπάρχει είμαι και εγω προς το δίσκο πλατώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις -
Στροφες ανεβαζει?
- Στροφές ανεβάζει.
Αμπραγιαζ το πιθανοτερο.
Ενδειξη δεν έχει βγάλει καμμιά στο καντράν , σήμερα όμως που του έριξα μια ματιά όταν μπήκα μέσα είχε μια πολύ μικρή αίσθηση καμένου.
Ταχύτητες παίρνει κανονικά αλλά η πρώτη είναι σαν να μήν υπάρχει είμαι και εγω προς το δίσκο πλατώ αλλά ποτέ δεν ξέρειςΧαίρετε.
Φαίνεται ότι εχεί όμοιο κιβώτιο και συμπλέκτη με το 1.0 100ιπ. φιέστα και φόκους.Τούτο θεωρείται ελαττωματικό σύστημα συμπλέξεως.
Ο συμπλέκτης και το κιβώτιο ταχυτήτων παρουσιάζουν συχνό πρόβλημα. -
Τελικά ήταν μια ντίζα γιατί όπως με ενημέρωσαν δεν είχε πρόβλημα η 1 μόνο αλλά και η 3 και η 5 και η μυρωδιά προέρχονταν απο το ζόρισμα του κινητήρα κάτι φυσιολογικό.
Αποφύγαμε τα χειρότερα με λίγα λόγια με τελικό κόστος 110 ευρώ
Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει