-
Σε νιώθω!
-
Λοιποοοοοον αν θυμαστε ειχα γραψει πως η γυναικα βγαζει διπλωμα και πως περιμενω καποια επαγγελματικα - επενδυτικα και ειχα ακυρωσει για πολλοστη φορα .Επειδη ομως οπως εγραψα η γυναικα βγαζει διπλωμα και χρειαζομουν αυτοκινητο βρηκα και πηρα ενα μτχ ,καλη κατασταση ,καλη τιμη
ΒΟΥΑΛΑ
-
Edit {Admin}
-
Edit {Admin}
-
Στο πρώτο που βρήκε μπροστά του αποφάσισε. Τον θαύμασε και η γυναίκα του που είναι έτσι αποφασιστικός.
-
Καλοτάξιδο φιλαράκι!
Τίμια αγορά για τις τωρινές σου ανάγκες...
Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς την αναζήτηση σου?
Υ.Γ. είπα να τριτώσω παράθεση με όλες τις φωτογραφίες αλλά θα έπεφτε κατσάδα από mod
-
#megeia
-
Καλοτάξιδο...
-
Σε έχω ικανό να το πας πίσω και να τους πεις «μια πλακίτσα σας έκανα ρε παιδιά»….
Καλοτάξιδο….
-
68χιλ κατι χλμ ,1000cc 100hp, το πηρα 8700 , 1 χρονο εγγυηση ,δωρο καινουργια λαστιχα uniroyal rainsport 5.
Ο προηγουμενος κατοχος εκτος απο βιβλιο σερβις ειχε μεχρι και τις αποδειξεις κρατημενες απο τα σερβις ...ταιριαζουν μεταξυ τους ....
Τωρα απο καταναλωση ειμαι μεση στα 5.5 .
Πολυ καλο τιμονι και συμπεριφορα στο δρομο.
Στην αρχη κοιτουσα ενα panda 1.2 68hp 38χιλ χλμ στα 9500.Αλλα 1ον δεν το θελε η συζηγος ηθελε το fiesta ,2ον ειδα ειχε αυτοκολλητα hertz και ψιλοφοβηθηκα . -
Αχαχαχα σας ευχαριστω ολους .
Ετοιμος ημουν να ακυρωσω αλλα μου πε γυναικα θα ακυρωσει γαμο και .....σκιαχτηκα.
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Λοιποοοοοον αν θυμαστε ειχα γραψει πως η γυναικα βγαζει διπλωμα και πως περιμενω καποια επαγγελματικα - επενδυτικα και ειχα ακυρωσει για πολλοστη φορα .Επειδη ομως οπως εγραψα η γυναικα βγαζει διπλωμα και χρειαζομουν αυτοκινητο βρηκα και πηρα ενα μτχ ,καλη κατασταση ,καλη τιμη !
ΒΟΥΑΛΑ
Καλοριζικη η Fordαρα
Παλι καλά κάποιος στην οικογενεια ξερει να διαλέγει αυτοκινητα αντί για toyota
-
:
Ετοιμος ημουν να ακυρωσω αλλα μου πε γυναικα θα ακυρωση γαμο και .....σκιαχτηκα.
Κλωτσησες ρε συ τέτοια ευκαιρία να γλυτώσεις?
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Στο πρώτο που βρήκε μπροστά του αποφάσισε. Τον θαύμασε και η γυναίκα του που είναι έτσι αποφασιστικός.
Παντοφλα λέγεται και είναι εξαιρετικα αποτελεσματική
-
Σοβαρά;
Έλα ρε.... Φτου. Θα περνούσες και στους πωλητές μεταχειρισμένων. Μιλάμε θα ήσουν ο απόλυτος θρύλος. Φουλ το φουλ
-
@kkostask said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
:
Ετοιμος ημουν να ακυρωσω αλλα μου πε γυναικα θα ακυρωση γαμο και .....σκιαχτηκα.
Κλωτσησες ρε συ τέτοια ευκαιρία να γλυτώσεις?
-
Τώρα μπορείς να το αναβαθμίσεις σε επόμενη πίστα
Να πηγαίνεις το ford στα κρυφά από τη γυναίκα στις διάφορες αντιπροσωπείες που σε φοβούνται, και να κάνεις παζάρια να στο πάρουν πιο ακριβά, να κάνεις πως πείθεσαι να το δώσεις φθηνά, και την επόμενη να το ακυρώνεις.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ!!!!!
-
Καλοτάξιδο !!
Όταν επιλέγουμε για τη γυναίκα με τα δικά μας γούστα, δεν εξελίσσεται καλά.
Δυστυχως οι γυναίκες έχουν πια άποψη ! -
Πάντα την αντίθετη.
Χαμόγελα λιγάκι βρε παγωμένε
Χαρές έχουμε. -
Καλοταξιδο Αλεξ
Τι χρονολογιας ειναι ?Εχει και σχετικα φθηνα ανταλλακτικα φανοποιιας η Φορντ , οτι πρεπει για νεα οδηγο
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁