-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εάν έχεις τη νοοτροπία ότι μπορείς να αμφισβητείς οτιδήποτε δεν σου αρέσει χωρίς να ασχολείσαι και να αφιερώνεις μια κάποια σπουδή σε αυτό τότε σε συμβουλεύω να μην παίρνεις ρίσκα.
Εάν έχεις την διάθεση να μαθαίνεις και να αναλύεις πριν πάρεις ρίσκα τότε να τα παίρνεις.
Εξυπακούεται μιλάμε πάντοτε για νόμιμα έσοδα.
Πιστευω οτι καλυτερα για σενα θα ειναι να αναθεωρησεις τις αποψεις σου, το ποιος αμφισβητει πραγματα που εχουν γινει φαινεται, οι σπουδες χρησιμες ειναι αλλα οχι πανακεια δε διαμορφωνουν χαρακτηρα και τελος ανθρωπους που ξερουν να παλευουν μην τους φοβασαι το δρομο τους θα τον βρουν, ακομα και η αποτυχια ειναι χρησιμη γνωση αν μπορεις να τη διαχειριστεις προς οφελος σου.
-
Φίλε Ηλία,
Δεν βγαίνουν τα νούμερα με βάση το κόστος των ακινήτων και των ΦΕΚ των μισθών των ΔΥ.
Εάν αμφιβάλεις αρκεί να διαβάσεις τα ΦΕΚ.
Εάν παρόλα αυτα γνωρίζεις διάφορες περιπτώσεις οι πιθανότητες να είναι επίορκοι είναι πολύ υψηλές, έως πάρα πολύ υψηλές.
Πως να στο πω …χτυπάει κόκκινο καμπανάκι.Δεν μπορώ να στο κάνω πιο απλο για να το κατανοήσεις. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες και μπερδεμένες αρλουμπες.
-
Φίλε Ηλία,
Δεν βγαίνουν τα νούμερα με βάση το κόστος των ακινήτων και των ΦΕΚ των μισθών των ΔΥ.
Εάν αμφιβάλεις αρκεί να διαβάσεις τα ΦΕΚ.
Εάν παρόλα αυτα γνωρίζεις διάφορες περιπτώσεις οι πιθανότητες να είναι επίορκοι είναι πολύ υψηλές, έως πάρα πολύ υψηλές.
Δεν μπορώ να στο κάνω πιο απλο για να το κατανοήσεις. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες και μπερδεμένε αρλουμπες.
Τα φεκ και η θρησκευτικη αναλυση τους ανοικουν σε εσενα, εμπιστευμαι τα ματια μου σε οτι βλεπω στον ευρυτερο κυκλο μου.
-
Ηλία ξαναδιάβασε ότι είπαμε. Δεν έχω χρόνο για να λέμε τα ίδια. Αυτό που βλέπεις γύρω σου είναι παραοικονομία. Τα ΦΕΚ είναι συγκεκριμένα
-
Ηλία ξαναδιάβασε ότι είπαμε. Δεν έχω χρόνο για να λέμε τα ίδια. Αυτό που βλέπεις γύρω σου είναι παραοικονομία. Τα ΦΕΚ είναι συγκεκριμένα
Ειναι μερος της ζωης μας και μαυτην θα πορευτουμε ολοι μας, το να κανω τη Μαρθα Βουρτση δε θα μου προσφερει κατι εμενα, εσενα ισως σε καλυπτει.
-
Είναι μέρος της ζωής των φοροφυγάδων και των επίορκων.
Αυτό συζητούμε τόση ώρα, ότι ένας πολίτης που θέλει να κάνει την εργασία του και να είναι τίμιος άνθρωπος απέναντι στην κοινωνία ΔΕΝ έβγαζε τις περιουσίες που γράφετε μονάχα από το μισθό της εργασίας του.
Δεν έδενε τα σκυλιά με λουκάνικα ούτε αγόραζε πολυτελείας σπίτια, μαγαζιά και διαμερίσματα με το τσουβάλι. Ποσο μάλλον ένας ΔΥ
Ποσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείτε; Απορώ.
-
Μάλλον θα είναι σαν το ανέκδοτο με την τελευταία ποντια πόρνη...
Που έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται...
Τελικά πρόκειται για ΦΕΚ ;
Η είναι απλά ΨΕΚ ?
Ιδού η απορία...
-
Εντωμεταξύ την επόμενη φορά που θα δείτε ρομα και θα αντιδράσετε με τις δηλώσεις του που όντως είναι εξωφρενικές, πως κλέβουν για να ζήσουν και το έχουν ως επάγγελμα και είναι μέρος της ζωής τους, αναρωτηθείτε πως βλέπουν οι υπόλοιποι τους φοροφυγάδες και επίορκους.
Σκεφτείτε να έμπαινε εδώ μέσα ένας ρομα και να έλεγε πως είναι μέρος της ζωής του να κλέβει, έτσι είναι η ζωή κτλ ….τι θα λέγατε.;;;
Αλλά είπαμε στην Ελλάδα το παράλογο είναι το λογικό.
-
Αμαν ρε Ηλια διαβασε επιτελους αυτα τα γα.................να ΦΕΚ να τελειωνουμε , για τον θεο
Τι πεισμωσες και δεν τα διαβαζεις
Αυτη η μερα θα τραβηξει ως την αιωνιοτητα -
Με φήμες και διαδόσεις δεν γίνεται κουβέντα. Η κουβέντα γίνεται πάνω σε αληθινά και αντικειμενικά δεδομένα.
Εάν είναι να μείνουμε στις απόψεις και στην αντίληψη του καθενός τότε και στον οπεκεπε δεν υπάρχει σκάνδαλο, ως γνωστόν η Ελλάς παράγει μαρούλια σε ηφαιστειακά εδάφη
-
Με φήμες και διαδόσεις δεν γίνεται κουβέντα. Η κουβέντα γίνεται πάνω σε αληθινά και αντικειμενικά δεδομένα.
εδω διαδοθηκε μια παρθενογένεση πριν 2.000 χρονια κι ακομα την πιστευουμε
-
Δεν σώζεσαι….
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Α ρε Λαπ τόσοι σε κράζουν αλλά εσύ Βράχος ακλόνητος. Μπράβο...
Θα μπορούσες να κάνεις καριέρα σαν δημοσιογράφος ή ακόμα και σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Μήπως να γίνεις εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ για να γράφεις προϋπηρεσία ;
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εάν έχεις τη νοοτροπία ότι μπορείς να αμφισβητείς οτιδήποτε δεν σου αρέσει χωρίς να ασχολείσαι και να αφιερώνεις μια κάποια σπουδή σε αυτό τότε σε συμβουλεύω να μην παίρνεις ρίσκα.
Εάν έχεις την διάθεση να μαθαίνεις και να αναλύεις πριν πάρεις ρίσκα τότε να τα παίρνεις.
Εξυπακούεται μιλάμε πάντοτε για νόμιμα έσοδα.
Πιστευω οτι καλυτερα για σενα θα ειναι να αναθεωρησεις τις αποψεις σου, το ποιος αμφισβητει πραγματα που εχουν γινει φαινεται, οι σπουδες χρησιμες ειναι αλλα οχι πανακεια δε διαμορφωνουν χαρακτηρα και τελος ανθρωπους που ξερουν να παλευουν μην τους φοβασαι το δρομο τους θα τον βρουν, ακομα και η αποτυχια ειναι χρησιμη γνωση αν μπορεις να τη διαχειριστεις προς οφελος σου.
Οι σπουδές καλές είναι αν σου ανοίξουν το μυαλό, γιατί αν αυτό μείνει κλειστο, θα συνεχίσεις να είσαι ένας άφραγκος στούρνος (αλλά με πτυχίο βεβαίως βεβαίως !)
-
Τι θα ήταν καλύτερο για έναν άνθρωπο να είναι αφραγκος στουρνος ή βολεμενος συκοφάντης ;;;
Καλό το ερώτημα....
-
Πολεοδομιες, ΔΟΥ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακη αεροπορια, Σωματα ασφαλειας (οχι ολα), πρωην ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, Λαπ κοιμασαι ξυπνα καποια στιγμη.
Να κανω μια διευκρινηση εδω, εννοειτε πως υπαρχουν και εξαιρετικοι ανθρωποι στο δημοσιο και ειδικα στα σωματα ασφαλειας διστυχως ομως ειναι η μειοψηφια.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αμαν ρε Ηλια διαβασε επιτελους αυτα τα γα.................να ΦΕΚ να τελειωνουμε , για τον θεο
Αυτη η μερα θα τραβηξει ως την αιωνιοτηταΔεν εχω δωσει εξετασεις σε πολλα μαθηματα στη ζωη μου και δεν ξερω να τα διαβαζω, μα και να ηξερα παλι τα ματια μου θα πιστευα.
-
Τι θα ήταν καλύτερο για έναν άνθρωπο να είναι αφραγκος στουρνος ή βολεμενος συκοφάντης ;;;
Καλό το ερώτημα....
Που να πετυχεις αφραγκο συκοφαντη να δεις.
-
Είναι καλύτερος από τον κληρονόμο συκοφάντη;;;;
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αυτη η μερα θα τραβηξει ως την αιωνιοτηταΔεν εχω δωσει εξετασεις σε πολλα μαθηματα στη ζωη μου και δεν ξερω να τα διαβαζω, μα και να ηξερα παλι τα ματια μου θα πιστευα.
Με τα μάτια σου λοιπόν διάβασε το μισθολόγιο του δημοσίου. Ανηρτησα παράδειγμα για το έτος που συζητούμε
Κάνε απλή αριθμητική και βγάλε συμπέρασμα.Δεν σου ζήτησε κανείς να δώσεις εξετάσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3