-
@dettol said in SUV μέχρι 30000:
@a-d-p said in SUV μέχρι 30000:
@criuser said in SUV μέχρι 30000:
Επιστρέφοντας στο θέμα, επειδή είναι τρίτεκνος, βλέπω σαν μία επιλογή το DS7.
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.dsautomobiles.gr/content/dam/ds/greece/2024/pricelists/Sygkentrotikos_timokatalogos_DS_Aug24.pdfH έκδοση bastille χωρίς τέλος ταξινόμησης βγαίνει κάπου στα 34000 και νομίζω θα υπάρχει και έκπτωση, που θα το φέρνει κοντά στα 30000.
Στον διαμορφωτή βλέπω άλλη έκδοση pallas
https://www.dsautomobiles.gr/models/ds7/configurator.html/Récapitulatif
Ας το κοιτάξεις.
Ξαναβάζω το προ 14 ωρών σχόλιο μου.
Ανέβασα το λίνκ του τιμοκαταλόγου και είπα ότι βγαίνει κάπου στα 34000. Αλλά πάντα παίζουν εκπτώσεις, όπως τώρα που πήγα με φίλο και ρώτησα για την ντιες4.
Ομως επειδή ο τιμοκατάλογος είναι από τον Αύγουστο και επειδή έχει βγεί μία καινούργια έκδοση η pallas που δίνει τελική τιμή με ΤΤ στα 44900, ενώ η Βαστίλη είχε 42300 και έβγαινε 34350 χωρίς ΤΤ στον τιμοκατάλογο η επόμενη performance line έβγαινε τελική 45950 και χωρίς ΤΤ 36672, οπότε το 1000 λιγότερο στην τελική τιμή της Παλλάς θα το υπολογίσω κάπου στα 35800, προ εκπτώσεως.
Δεν είναι στα 30000, αλλά διαφορά περί το 10 % για το αυτοκίνητο αυτό που έχει χώρους και πολυτέλεια και είναι και πετρέλαιο, ίσως είναι η λύση που ψάχνει.
Είσαι τρομερός πωλητής.... respect
Τα 35800 πες 36000 δλδ είναι ΜΟΝΟ (περί το) 10% παραπάνω από τα 30000€
.
.
.
.
.
.
.
Λοιπόν θα πάρω τριήμερη άδεια (από γυναίκα) για να έρθω στο "ψαρονέφρι" και θέλω να μου κρατήσετε καρέκλα δίπλα στον @criuser ....έχω να μάθω πολλάειπε "προ εκπτωσεως", οποτε καλυψε τον πισινο του Ισως πιστευει οτι μοιραζουν τριχιλιαρα εκπτωση σε οποιον μπει στο μαγαζι
Ευτυχώς που το έγραψες...
Δεν μοιράζουν, έχω εσωτερική πληροφόρηση...
-
@antoniokon said in SUV μέχρι 30000:
Λοιπόν θα πάρω τριήμερη άδεια (από γυναίκα) για να έρθω στο "ψαρονέφρι" και θέλω να μου κρατήσετε καρέκλα δίπλα στον @criuser ....έχω να μάθω πολλά
Γιατί νομίζεις έκατσα δίπλα του στην προηγούμενη συνάντηση στο Ψαρονέφρι?
Ο Έλληνας Dave Ramsey κατάσταση . Θα μπορούσε να κάνει και εκπομπή.
Δεν τον ήξερα τον τύπο...
Ηξερα αυτόν...
https://en.wikipedia.org/wiki/Alf_Ramsey
Οχι προσωπικά βέβαια...
-
@fanis75 said in SUV μέχρι 30000:
Μιλήσανε για Τέσλα που κάνει 50000.
€30.000 έχει το Τέσλα, όχι 50Κ. Και βγάζει 700χλμ, άρα τα 300+300+100 τα βγάζει και χωρίς φόρτιση! Οπότε με μια σούκο στο μέρος εκδρομής ή μια στάση σε φορτιστή (που θα κάνει ούτως ή άλλως με παιδιά) και problem solved.
Με τρία παιδιά και σύζυγο κάθε απόφαση απαιτεί οικογενειακό συμβούλιο, οπότε άμα αδειάζει η μπαταρία είναι θέμα...
-
DS7 από την σημερινή βόλτα στο κέντρο
Η σύζυγος είπε: αμαξάρα.
@criuser, είναι γνωστό ότι έχει ωραίο γούστο, για αυτό με παντρεύτηκε
Της άρεσε περισσότερο από το Tiguan
.
.
.Νομίζω οι Κινέζοι αυτό αντιγράφουν
Χωρίς πλάκα θυμίζει byd κτλ, μάλλον αυτά θυμίζουν ds7.... μακάρι να ήταν και στην τιμή ίδια -
Της άρεσε περισσότερο από το TiguanΝομίζω οι Κινέζοι αυτό αντιγράφουν
Χωρίς πλάκα θυμίζει byd κτλ, μάλλον αυτά θυμίζουν ds7.... μακάρι να ήταν και στην τιμή ίδιαΑπό θέμα εμφάνισης - σχεδίασης δεν συγκρίνεται το ds7 με εσένα....εεε.... με το τιγκουαν.
-
@gtsartsal said in SUV μέχρι 30000:
Της άρεσε περισσότερο από το TiguanΝομίζω οι Κινέζοι αυτό αντιγράφουν
Χωρίς πλάκα θυμίζει byd κτλ, μάλλον αυτά θυμίζουν ds7.... μακάρι να ήταν και στην τιμή ίδιαΑπό θέμα εμφάνισης - σχεδίασης δεν συγκρίνεται το ds7 με εσένα....εεε.... με το τιγκουαν.
Ήμασταν παλικάρια στα νιάτα μας
-
@mariolas said in SUV μέχρι 30000:
@antonn said in SUV μέχρι 30000:
αν εχεις παρκινγκ με δυνατοτητα φορτισης μονο ηλεκτρικο. Θα καις 3 λεπτα το χιλιομετρο, δε θα ανησυχεις για την υποθετικη περιπτωση που σε κλεβουν στην ποσοτητα και στην ποιοτητα των καυσιμων και θα κερδισεις τα απειρα χρηματα με 25000 χλμ που κανεις το χρονο. Το πιο οικονομικο υβριδικο θα καιει 10 λεπτα το χλμ, δε θα βαλεις και την καλυτερη βενζινη; δε θα χασεις και μεχρι 20% στον ανεφοδιασμο; στην υποθετικη περιπτωση που μαλλον δε συμβαινει λεμε. Τα ιδια περιπου ποσα ειναι και για το LPG, αντε πες 9 λεπτα το χλμ.
Ακομα και ακριβο TESLA Y 7θεσιο να παρεις, θα βγαζεις τη δοση απο την οικονομια που θα εχεις. Atto 3 τσαμπα ειναι σε σχεση με αυτα που προσφερει επισης, 26500 ευρω κανει, το εχω και ειναι υπεροχο, αλλα θελει προγραμματισμο στα ταξιδια, μιση ωρα φορτισης σε 90αρι φορτιστη καθε 250 χλμ, αλλα εχει σταθερη ταχυτητα φορτισης 88-89 που δεν πεφτει παρα μονο πανω απο 90% οταν φτασει η μπαταρια. Το Tesla πιο καλο στα ταξιδια αλλα μεγαλο μεγεθος και μεγαλη τιμηΑδερφέ για πες μας λίγα πληροφορίες για το bye atto 3 Αξίζει?? Μοιάζει καλή περίπτωση σε τρομερή τιμή!
Ο συνφορμιτης Dettol βρηκε οτι το Atto 3 σε ολη την Ευρωπη εχει 32.000 με 33.000 ευρω με τις επιδοτησεις! Σιγουρα θα αυξηθει πολυ στο μελλον η τιμη και εδω. Αν προλαβαινεις την προσφορα των 500 αυτοκινητων κινησου γρηγορα. 3000 ευρω εκπτωση εχει τωρα και αργοτερα θα προστεθουν και 27,5% τελη για τα Κινεζικα της ΕΟΚ! Αν γραψεις στο ΦΒ στο Atto 3 Hellas, ολοι ειναι ενθουσιασμενοι και ιδιαιτερα αυτοι που ειναι απο BMW Mercedes! Μαλιστα ενας πιλοτος επιβατικων αεροσκαφων ειναι ενας απο αυτους, μονο πολυτελη Γερμανικα ειχε ως τωρα και ειδε το φως το αληθινο!
-
@mariolas said in SUV μέχρι 30000:
αν εχεις παρκινγκ με δυνατοτητα φορτισης μονο ηλεκτρικο. Θα καις 3 λεπτα το χιλιομετρο, δε θα ανησυχεις για την υποθετικη περιπτωση που σε κλεβουν στην ποσοτητα και στην ποιοτητα των καυσιμων και θα κερδισεις τα απειρα χρηματα με 25000 χλμ που κανεις το χρονο. Το πιο οικονομικο υβριδικο θα καιει 10 λεπτα το χλμ, δε θα βαλεις και την καλυτερη βενζινη; δε θα χασεις και μεχρι 20% στον ανεφοδιασμο; στην υποθετικη περιπτωση που μαλλον δε συμβαινει λεμε. Τα ιδια περιπου ποσα ειναι και για το LPG, αντε πες 9 λεπτα το χλμ.
Ακομα και ακριβο TESLA Y 7θεσιο να παρεις, θα βγαζεις τη δοση απο την οικονομια που θα εχεις. Atto 3 τσαμπα ειναι σε σχεση με αυτα που προσφερει επισης, 26500 ευρω κανει, το εχω και ειναι υπεροχο, αλλα θελει προγραμματισμο στα ταξιδια, μιση ωρα φορτισης σε 90αρι φορτιστη καθε 250 χλμ, αλλα εχει σταθερη ταχυτητα φορτισης 88-89 που δεν πεφτει παρα μονο πανω απο 90% οταν φτασει η μπαταρια. Το Tesla πιο καλο στα ταξιδια αλλα μεγαλο μεγεθος και μεγαλη τιμηΑδερφέ για πες μας λίγα πληροφορίες για το bye atto 3 Αξίζει?? Μοιάζει καλή περίπτωση σε τρομερή τιμή!
Ο συνφορμιτης Dettol βρηκε οτι το Atto 3 σε ολη την Ευρωπη εχει 32.000 με 33.000 ευρω με τις επιδοτησεις! Σιγουρα θα αυξηθει πολυ στο μελλον η τιμη και εδω. Αν προλαβαινεις την προσφορα των 500 αυτοκινητων κινησου γρηγορα. 3000 ευρω εκπτωση εχει τωρα και αργοτερα θα προστεθουν και 27,5% τελη για τα Κινεζικα της ΕΟΚ! Αν γραψεις στο ΦΒ στο Atto 3 Hellas, ολοι ειναι ενθουσιασμενοι και ιδιαιτερα αυτοι που ειναι απο BMW Mercedes! Μαλιστα ενας πιλοτος επιβατικων αεροσκαφων ειναι ενας απο αυτους, μονο πολυτελη Γερμανικα ειχε ως τωρα και ειδε το φως το αληθινο!
Για το dolphin μίλησα εγώ. Για atto δεν έχω ψάξει, αλλά εύκολα πάτε σε σάιτ byd άλλων ευρωπαϊκών χωρών και το βλέπετε.
-
Εντωμεταξύ το Dolphin απίστευτη ευκαιρία. Ακόμα πιο φθηνή τιμη! 20.000 έχει για 500 αυτοκίνητα και αυτό και μετά αύξηση
-
.
.
.Νομίζω οι Κινέζοι αυτό αντιγράφουν
Χωρίς πλάκα θυμίζει byd κτλ, μάλλον αυτά θυμίζουν ds7.... μακάρι να ήταν και στην τιμή ίδιαΕ ναι ρε συ αυτό είναι αυτοκινηταρα!
Ειδικά σήμερα, βλέποντας που έχει καταντήσει η Citroen σχεδιαστικά και ποιοτικά, τα νέα Woke Peugeot που σχεδιαστικά είναι σαν τραβεστί που έχουν υποστεί διάφορες αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις , η DS 7 είναι πλέον κλασσικό αυτοκίνητο, άσε που είναι κορυφαίο εσωτερικά σε ποιότητα.
Γράφεις πως οι Κινέζοι το αντιγράφουν , αν δεν κάνω λάθος η εκκεντρική όπως έμοιαζε πριν μερικά χρόνια αυτή σχεδίαση του είχε ως κύριο στόχο να προσελκύσει το ασιατικό κοινό.
Και το DS4 είναι πανέμορφο και ποιοτικό αυτοκίνητο.
Η πλάκα όμως είναι πως μάλλον πάει για κλείσιμο η DS , θα μείνουν τα Jumbo Citroen που θα αντιγράφουν την διαχρονικότητα των VW, τα Woke Peugeot , και τα κακέκτυπα τους με άλλα σηματακια.
-
Διαχρονικότητα, λοιπόν ?
Ωραίος τρόπος να πεις την γεροντίλα, ένα βήμα πριν την απόσυρση από την οδήγηση....
-
Αυτό έλειπε να μην της αρέσει περισσότερο.
Βασικά τα περισσότερα C-SUV είναι πιο όμορφα από το Tiguan.
Να έχεις ένα τόσο καλό αυτοκίνητο, αλλά τόσο αδιάφορο σχεδιαστικά που θα πρέπει να κοιτάς μόνο την κορυφαία r line έκδοση για πεις ότι γίνεται λίγο εύπεπτο. -
Ωραιότατο είναι!
-
Διαχρονικότητα, λοιπόν ?
Ωραίος τρόπος να πεις την γεροντίλα, ένα βήμα πριν την απόσυρση από την οδήγηση....
Σήμερα λοιπόν με βάση αυτό περί διαχρονικότητας, παρατήρησα στον δρόμο πως το Golf IV είναι το αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης μετά τα QQ και τα Astra H !!!
Δεν το είχα προσέξει πάλι , και μάλιστα τα περισσότερα άριστα εμφανισιακά.
Αντίστοιχα και παρά πολλά Polo , μοντέλα εκεί γύρω στο 2000-2007.Και είναι απόλυτα λογικό καθώς με ένα τέτοιο μπορείς ακόμη και το 2024 να είσαι άνετος και κυριλέ σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.
Ενώ με ...αυτό ;;;
Που να πας με αυτό σήμερα.
Άσε που εγώ δεν νομίζω πως κυκλοφορεί κάποιο ακόμη στον δρόμο που δεν είναι σε κατάσταση κοτέτσι. -
@katafractos17 said in SUV μέχρι 30000:
Tiguan
New 3008
-
H Citroen ψάχνεται γενικά και κάποιες φόρμες μπορεί να είναι περισσότερο και άλλες να είναι λιγότερο πετυχημένες.
Το γκόλφ είχε το σχήμα του ανάποδου σφυριού πάντα...
Τώρα για τις κοινωνικές εκδηλώσεις μου είναι αδιάφορο.
Δεν βάζω τον εαυτό μου στην κρίση ενός πορτιέρη...
-
H Citroen ψάχνεται γενικά και κάποιες φόρμες μπορεί να είναι περισσότερο και άλλες να είναι λιγότερο πετυχημένες.
Το γκόλφ είχε το σχήμα του ανάποδου σφυριού πάντα...
Τώρα για τις κοινωνικές εκδηλώσεις μου είναι αδιάφορο.
Δεν βάζω τον εαυτό μου στην κρίση ενός πορτιέρη...
Ναι αλλά για το Ekali club και για το κουτσομπολιό στα καφενεία του κάμπου είχες σχόλια να κάνεις
-
Για το Εκάλη κλάμπ, δεν σχολίασα.
Για τα καφενεία σχολίασα τα περίεργα κινέζικα ονόματα που είναι καινούργια στην Ελλάδα.
-
Για το Εκάλη κλάμπ, δεν σχολίασα.
Για τα καφενεία σχολίασα τα περίεργα κινέζικα ονόματα που είναι καινούργια στην Ελλάδα.
Χμμμμ, άλλος μάλλον τότε θα σχολίαζε τι θα συμβεί αν παρκάρει κάποιος ένα γερμανικό πολυτελές στο ekali club και δίπλα του παρκάρει κάποιος με κινέζικο ηλεκτρικό suv. Α ναι βρε! Δεν ήσουν εσύ, ο ταξιδευτής ήταν!!!!
-
@vagkirk said in SUV μέχρι 30000:
@katafractos17 said in SUV μέχρι 30000:
Kaos?
SUV μέχρι 30000