-
Άστο καλύτερα
-
C3 και Yaris βασικά με αυτά τα κριτήρια. Με αυτή την σειρά.
Το c3 το θεωρώ κορυφαίο σε all in one με χώρους μικρό . Μπορεί να μην έχει την κατανάλωση του Yaris αλλά έχει χώρους και είναι και ψιλουτσικο. Γενικά αρέσει πολύ στο όμορφο φύλο
-
Οι κακές συναναστροφές θα μας χαλάσουν το deal. Φιλη της κορης μου πήρε (ο μπαμπας κλασσικά) Mini Cooper αυτόματο μεταχειρισμένο 11Κ (δεν το εχω δει ακομα) οπότε αρχισε η μουρμουρα. Δεν πιστεύω ομως οτι θα βολέψει σε θέματα χώρου... και αξιοπιστίας
Παραμένει το διλημμα C3 / Yaris . Θα αρχισουμε το ψάξιμο και θα επανέλθω.
-
@babakos said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Οι κακές συναναστροφές θα μας χαλάσουν το deal. Φιλη της κορης μου πήρε (ο μπαμπας κλασσικά) Mini Cooper αυτόματο μεταχειρισμένο 11Κ (δεν το εχω δει ακομα) οπότε αρχισε η μουρμουρα. Δεν πιστεύω ομως οτι θα βολέψει σε θέματα χώρου... και αξιοπιστίας
11Κ για Mini, του πότε? Μήπως ειναι το R56? Το κιβώτιο ειναι Aisin, ίδιο με του C3. Γενικά, το απλό (όχι το S), δεν είχε ιδιαίτερα θέματα αξιοπιστίας (μάλλον καλύτερο από το C3), αφού δεν ειναι τούρμπο (εαν μιλάμε για το R56). Απλά όλα τα Μίνι έχουν ακριβή συντήρηση, ακόμα και εκτός εξουσιοδοτημένων. Επίσης, από χώρους ειναι ουσιαστικά 2θέσιο με μεγάλο χώρο αποσκευών ή 4θέσιο για παιδιά μόνο πίσω. Εαν μου πεις μοντέλο, θα σου πω περισσότερα.
-
Μινι τετραπορτο;
Αν ναι μιλάμε για τέλεια αγορά!Και αφού η κουβέντα πήγε σε πραγματικά αυτοκίνητα, δεν κοιτάς και κάνα Leon , Golf , ή έστω Arona , Juke , Captur στο μπάτζετ αυτό;
Που πας τώρα να μπλέξεις με τα κλαπατσιμπαλα
-
να βαλει 11Κ ακόμα στην ακρη μεχρι το επόμενο service να υπάρχουν
δεν ξέρω κάτι απλά να ...... λέω εγω τωρα
-
Αν πω rav4 θα φαω ξυλο αραγε?
-
Τα περαστικά στο μπαμπά της ΦΙΛΗΣ της κόρης.
-
@vagkirk said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Μινι τετραπορτο;
Αν ναι μιλάμε για τέλεια αγορά!Και αφού η κουβέντα πήγε σε πραγματικά αυτοκίνητα, δεν κοιτάς και κάνα Leon , Golf , ή έστω Arona , Juke , Captur στο μπάτζετ αυτό;
Που πας τώρα να μπλέξεις με τα κλαπατσιμπαλα
Διπορτο είναι... δεν ξερω περισσότερα δεν το έχω δει ακόμα..
-
@red_monster said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Τα περαστικά στο μπαμπά της ΦΙΛΗΣ της κόρης.
Δεν νομίζω να αγχώνεται πολύ. Υπάρχει μαρουλι. Σε 2-3 χρόνια (άμα μάθει καλά η μικρή - πρώτο αυτοκίνητο γαρ) μάλλον θα το αλλάξουν...
-
Το μόνο αξιόλογο εκτός απ αυτά που είπαν τα παιδιά, έτσι σαν εναλλακτική αν και δεν κυκλοφόρησαν πολλά, Mazda 2 αυτόματο των τελευταίων ετών, φοράει το ίδιο αυτόματο επίσης που είναι καλό, παραδοσιακά αξιόπιστα και όμορφα τα Μαζντα με λιγο υποδεέστερο χώρο.
-
Λοιπόν αλλάζουν λίγο οι συνθήκες με πιθανή αύξηση του budget στα 15-16 χιλιάρικα max.
Επειδή το τουτού δεν θα ειναι μονο για την κοπελιά, θελουμε (θέλουν) ύψος και καπως καλύτερους χώρους. Οπότε κοιτάζουμε προς crossover - μικρά SUV μεριά. Ας πουμε κάτι σαν C3 Aircross ή Renault Captur ή (δύσκολο στο budget αυτό) Yaris Cross
Οι λοιπές προυποθέσεις παραμένουνΤο C3 τους αρέσει (+ εμένα) αρκετά αλλά προβληματίζομαι με την αξιοπιστία, πολύ περισσότερο σε ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Θα κάνουμε μερικές καταδρομικές και θα επανέλθω. Δυστυχώς είμαι λίγο ασχετος οπότε κάθε βοήθεια δεκτή (ειδικά από κατόχους)
Ευχαριστώ
-
Σε αυτά τα λεφτά θα έρθει το νέο C3 στην μεσαία έκδοση.
-
@criuser said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Ο Κάλχας τώρα και στο φόρουμ μας!
-
@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Φάνη θα αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον αν έχει δίκιο ο @criuser ....
ΔΕΝ είναι από αυτούς που σβήνουν τις αναρτήσεις τους...
-
@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Είχε εσωτερική πληροφόρηση ο Κάλχας ?
-
Είχε εσωτερική πληροφόρηση ο Κάλχας ?
Ναι, από τον Ρεμούνδο κατευθείαν!
-
Μόνο σέρβις είναι αυτός, όχι πωλήσεις...
-
Μόνο σέρβις είναι αυτός, όχι πωλήσεις...
Και για αυτό έχει δουλειά!
-
Επειδή έχουν πωλήσεις έχουν και δουλειά τα σέρβις.
Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ