-
-
Από 24000 ως 29000+ χωρίς την επιδότηση
-
Από 18000 έως 22000€ με την επιδότηση
-
Λουκούμι.
-
Αν υπαρχει η επιδοτηση μεχρι να γινουν οι παραδοσεις, ειναι λογικοτατες οι τιμες. Το SVM και BVM δεν βλεπω πουθενα σε καμμια εκδοση ομως, αν και αναφερεται στο αρθρο, οπως και στο σαιτ. Ισως πρεπει να το πληρωσεις εξτρα για να το βαλεις;
Ο εκδημοκρατισμος της ηλεκτροκινησης. Επιτελους! Μας πηρε καποια χρονια αλλα σχεδον φτασαμε...
-
Κια όλως τυχαίως όχι από την Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους του πλανήτη.
-
@a-d-p said in Hyundai Inster (2024):
Από 18000 έως 22000€ με την επιδότηση
Ακριβό για τόσο άσχημο κουβά.
-
Πολύ πιο ακριβό από το Leapmotor.
-
Πολύ καλύτερο ομως
-
Πολύ όχι, τουλάχιστον με βάση τις προδιαγραφές. Λίγο ναι, συζητήσιμο το κατά πόσο αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Καλά, όλα αυτά είναι κουβέντες καφενείου, αν δε δοκιμαστούν και τα δύο, ποιος μπορεί να έχει γνώμη;
Το θέμα είναι όταν λήξει η επιδότηση, δίνεις 21Κ για να αγοράσεις ένα ηλεκτρικό πόλης που θα σου γλιτώσει ένα κάρο λεφτά στη χρήση του. Δίνεις όμως το ίδιο εύκολα τα 24-25Κ; Ακόμα κι αν είναι λίγο καλύτερο; Ειδικά από τη στιγμή που φτάνεις σε χρήματα Δελφινιού; (αν υπάρχει ακόμα η προσφορά) -
Να φανταστώ δεν θα τα δοκιμάσεις ; Μήπως να βάλουμε δυο το ένα πάνω στο άλλο να φτάνει άνω των 50Κ το συνολικό κόστος;
-
Η Κοσμοκάρ το κάνει αυτό. Leapmotor και Hyundai κάνουν μικτή σε όλα. Για το Τ03 είναι να μιλήσουμε από Γενάρη. Το άλλο δεν ξέρω καν αν έχει καταφτάσει. Λογικά θα το πάρω κι αυτό, απλώς τελευταίος.
-
Renault 4 & 5 πιο όμορφα μου φαίνονται. Γιατί να πας στον Κορεάτικο κουβά?
-
Γιατί το 4 & 5 θα θέλουν 30-32κ χωρίς την επιδότηση
-
@lap said in Hyundai Inster (2024):
Κια όλως τυχαίως όχι από την Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους του πλανήτη.
Εχει ακριβώς τις ίδιες τιμές με το ηλεκτρικό 3 και ανάλογη ισχύ και αυτονομία.
-
Σωστά, έχει υδρόψυκτη μπαταρία το inster;
-
Δεν ξέρω από μπαταρίες, δεν είμαι ο Γερμανός...
-
@criuser said in Hyundai Inster (2024):
Δεν ξέρω από μπαταρίες, δεν είμαι ο Γερμανός...
Ισχύει πλέον παίζεις μπάλα σε international και διαπλανητικό επίπεδο!
Hyundai Inster (2024)