-
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ
-
Καλορίζικο!
-
Μεγειά cirus!!
-
Σας Ευχαριστώ!!!!
-
Καλοτάξιδο...
Ομορφούλι είναι...
-
Καλοτάξιδο και πάντα φορτωμένο με ηλεκτρόνια....
Είναι πιο όμορφο από κοντά.
Τις αυτοκινητο είναι το voleex c10. Δηλαδή ακριβές αντίγραφο του προπροηγούμενο Yaris. Για αυτό έχει χώρους και ειναι πολυεργαλείο.
Το οποίο πηρε άδεια η YUDO και το μετετρεψε σε ηλεκτρικό και του έκανε ένα μεγάλο facelift.
Το εκπαιδευμένο μάτι θα δει το Yaris ή voleex σε μικρές λεπτομέρειες, όπως τις πόρτες και το γενικότερο σουλούπι.
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Τις αυτοκινητο είναι το voleex c10. Δηλαδή ακριβές αντίγραφο του προπροηγούμενο Yaris. Για αυτό έχει χώρους και ειναι πολυεργαλείο.
Το οποίο πηρε άδεια η YUDO και το μετετρεψε σε ηλεκτρικό και του έκανε ένα μεγάλο facelift.
Το εκπαιδευμένο μάτι θα δει το Yaris ή voleex σε μικρές λεπτομέρειες, όπως τις πόρτες και το γενικότερο σουλούπι.
oxi re pousti toyota πήρα!!!!!!!!!!
-
Κινεζικό Toyota.
-
Εμένα μου αρεσει πολύ. Το ειδα από κοντά. Εάν έβγαινε και θερμικό και είχε πλαϊνούς αερόσακους θα ήταν το ιδανικό αυτοκινητο για την Ελλάδα.
Από άποψη μέγεθος και σχήματος έκανες πολύ καλή αγορά.
-
Υπόψιν τα voleex στην Βουλγαρία τα κατασκεύαζαν... ούτε αυτό δεν μπορέσαμε να κανουμε εμείς.
-
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
@lap said in ECOCAR YUDO:
oxi re pousti toyota πήρα!!!!!!!!!!
Καλοριζικο να ειναι και απροβληματιστο!
-
Βάλε φωτό και από το εσωτερικού και τους χωρους ρε τσιφούτη
-
Αποδεκτό εμφανισιακά.
-
Πανεμορφο! Καλοταξιδο!
-
Πρωτοπόρος!
Εύχομαι να το ευχαριστηθείς
-