-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Πολύ ωραιο κι σύγχρονο.
Τα a pillars είναι ολόιδια με αυτά του Yaris mk2
Θα σου το θυμίζω κάθε μέρα ότι αγόρασες Toyota και δη αντιγραφή από Toyota.
Ερώτηση : την μπετονιέρα την χρησιμοποιείτε ως μεταφορικό μέσο;
εχουμε εργο κάτω στο υπόγειο. Οι εργασίες σταμάτησαν για καλοκαίρι. Θα το ξαναπιάσουμε από σεπτεβρη-οκτώμβρη. Ο πεθερος μου είναι τωρα συνταξιούχος αλλα πρώην σοβατζής
μετα θα πιάσουμε την ασχήμια έξω με πλακάκια κτλ.
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ δεν βιάζομαι οποτε θα είναι καιρό η μπετονιέρα εκεί
φαντασου ολο το έξω ήταν χωμα χωρις κανενα υπόστεγο ενα χαλι μαυρο πριν από λίγα χρόνια. Ορεξη έχω για πιο γρήγορα αλλα χρόνο οχι οποτε σιγα σιγα
ΥΓ Με το TOYOTA σταματα, πόνεσε χαχχαχαχα
-
Πως ήταν η πρώτη μέρα που φορτίζεις σπίτι και πας στη δουλειά.. ;;;
-
Πως ήταν η πρώτη μέρα που φορτίζεις σπίτι και πας έτη δουλειά.. ;;;
θα γράψω αναλυτικά αλλη μερα.
Γενικα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ στην οδηγηση και δεν το λέω για το κόστος
-
Άλλο συναίσθημα να εισαι ανεξάρτητος και πάντα με γεμάτο το ρεζερβουάρ
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Πολύ ωραιο κι σύγχρονο.
εχουμε εργο κάτω στο υπόγειο. Οι εργασίες σταμάτησαν για καλοκαίρι. Θα το ξαναπιάσουμε από σεπτεβρη-οκτώμβρη. Ο πεθερος μου είναι τωρα συνταξιούχος αλλα πρώην σοβατζής
φαντασου ολο το έξω ήταν χωμα χωρις κανενα υπόστεγο ενα χαλι μαυρο πριν από λίγα χρόνια. Ορεξη έχω για πιο γρήγορα αλλα χρόνο οχι οποτε σιγα σιγα
Να την τιμάς την μπετονιέρα !
-
Κάθε πρωί κάνει τον σταυρό του και την φιλάει. Τι άλλο να κάνει;
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
Πολύ ωραιο κι σύγχρονο.
Να την τιμάς την μπετονιέρα !
ασε και μου εφυγε η μεση με δαυτη και φτιαρισμα μια μερα από ολες
-
Εμάς μας την έκλεψαν από εξοχικό.
Για κάτσε να τη δω καλύτερα....χμμμμμ
-
Εμάς μας την έκλεψαν από εξοχικό.
Για κάτσε να τη δω καλύτερα....χμμμμμ
Η δικιά σου μπετονιέρα έχει πράσινες λεπτομέρειες στην μούρη;
-
Ήταν ωραία μπετονιέρα. Η Κουλα των μπετονιερών. Είχε και ωραίες καμπύλες.
Με δυο αλυσίδες και ένα συρματόσχοινο ήταν κλειδωμένη. Και πήραν και τις αλυσίδες... -
Ήταν ωραία μπετονιέρα. Η Κουλα των μπετονιερών. Είχε και ωραίες καμπύλες.
Με δυο αλυσίδες και ένα συρματόσχοινο ήταν κλειδωμένη. Και πήραν και τις αλυσίδες...Δεν πιστεύω να την κλειδώσατε όπως ο Ψάλτης την μοτοσυκλέτα στο δέντρο …
-
Ναι σε δέντρο ηταν κλειδωμένη!
Πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις......
Αχ, μπετονιέρα.
-
Και γύρω γύρω στο άνοιγμα είχε ζωγραφισμένο έναν πράσινο ήλιο….
-
Ναι σε δέντρο ηταν κλειδωμένη!
Πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις......
Αχ, μπετονιέρα.
Εγω φανταζομαι τον λαπ κατω απ το πλατανι να πινει τον φρεντο του στην ξαπλωστρα και πεθερο και κουνιαδο εκ δεξιων και εξ αριστερων της μπετονιερας να ιδροκοπάνε
η μπετονιερα να αγκομαχα και ο λαπης να δινει οδηγιες εχοντας papers στα χερια του απο κατασκευαστη μπετονιερας απο εργοστασια τσιμεντων μεχρι και πολιτικου μηχανικου για την κατασκευη περγκολας . -
Τι διάολο όλοι γύρω από το εξοχικό μένετε;;;
Και κάτω από ομπρέλα για να μη ζεσταίνομαι όταν μετακινούμε
-
Σας ευχαριστώ όλους. Θα βγάλω φωτό το πρωί τώρα γύρισα σπίτι και έβαλα το μωρό για φορτιση!!!
Αν στέκεται τόσο καλά δίπλα στο ομολογουμένως όμορφο Puma τότε πρέπει να είναι πάρα πολύ ωραίο και αυτό !
-
Told ya έχει wow factor αν και Toyota γιαλαντζί
-
@kkostask said in ECOCAR YUDO:
Και γύρω γύρω στο άνοιγμα είχε ζωγραφισμένο έναν πράσινο ήλιο….
Χαχαχα έτσι γίνονται οι υποδομές στο σπίτι . Αν και μας κόστιζαν κάπως ακριβά....
-
@vagkirk said in ECOCAR YUDO:
Σας ευχαριστώ όλους. Θα βγάλω φωτό το πρωί τώρα γύρισα σπίτι και έβαλα το μωρό για φορτιση!!!
Αν στέκεται τόσο καλά δίπλα στο ομολογουμένως όμορφο Puma τότε πρέπει να είναι πάρα πολύ ωραίο και αυτό !
Θα λαπισω λιγο
Το σταμπωτο κατω γιατι θες να το αλλαξεις ; εχει βγαλει προβλημα ; και τι σκεφτεσαι να βαλεις ;
Απο πανω στο στεγαστρο εχεις βαλει αδιαβροχο μουσαμα που βαζουν στις νταλικες; διαφορετικα αν ειναι μονιμο καρμπονοφυλλα πχ χρειαζεται αδεια (αν ειναι μονιμο δηλαδη)
Παντως η στραντζα ωραια σου τα εχει φερει τα σιδερα.
Προσπαθω να καταλαβω τον φραχτη , λογχες με πλαστικο παραλλαγης κανονιων ;
Συρομενη πορτα;Τι να το κανεις αν γυρνας 22.24 ζωη ειναι αυτη;
Εκτος και γυρνας απο το τριτο προσωπο. -
@otso said in ECOCAR YUDO:
@vagkirk said in ECOCAR YUDO:
Θα λαπισω λιγο
Το σταμπωτο κατω γιατι θες να το αλλαξεις ; εχει βγαλει προβλημα ; και τι σκεφτεσαι να βαλεις ;
Απο πανω στο στεγαστρο εχεις βαλει αδιαβροχο μουσαμα που βαζουν στις νταλικες; διαφορετικα αν ειναι μονιμο καρμπονοφυλλα πχ χρειαζεται αδεια (αν ειναι μονιμο δηλαδη)
Παντως η στραντζα ωραια σου τα εχει φερει τα σιδερα.
Προσπαθω να καταλαβω τον φραχτη , λογχες με πλαστικο παραλλαγης κανονιων ;
Συρομενη πορτα;Τι να το κανεις αν γυρνας 22.24 ζωη ειναι αυτη;
Εκτος και γυρνας απο το τριτο προσωπο.Το σταμπωτο είναι υπέροχο και το φτιάξαμε πριν 3 χρόνια πριν είχε χωμα κάτω και δεν υπήρχε στεγαστρο. Προφανως και θα το κρατησω, μαρεσει πάρα πολύ , κανενα προβλημα δεν εχει βγαλει
από πάνω από το στεγαστρο δεν έχω βάλει κάτι μονο κάτι σιδερα που βιδώνουν πάνω για να μην φύγει το στέγαστρο. Μας παιδεψε πολύ να το φτιάξουμε. Σε ολα έχει μπει προσωπική εργασία και πάντα είχαμε και κάποιον μάστορα. Εκει είχαμε σιδερά γνωστο. Στους αυτοματισμούς είχαμε τον μπατζανάκη μου που ηταν ηλεκτρολόγος, καμερες ρευματα από τον πίνακα πέρασα μόνος μου κτλ.
Το δίπλα στο σταμπωτο εκεί που είναι η μπετονιερα θα αλλάξει, θα βάλω πλακάκι σε αυτο τον διαδρομο διπλα από το σταμπωτο
Συρώμενες πόρτες είναι και εχω βάλει πλαστικα φύλλα (σαν παραλαγη κάτι). Κυρίως για τις κάμερες που έχει παντού και έχω βάλει να μην ακολουθούν ασχετα πράγματα στην λειτουργία περιπολία. (χωρις τα φυλλα ακολουθούσαν οποιο αμάξι ή περαστικό περναγε απέξω.
Γενικά η προσωπική εργασία εχει περιορίσει πολύ το κόστος που θα έβγαινε κάτι τέτοιο αν το εδινα σε κάποιο εργολάβο να το φτιάξει
Γυρισαμε από τον Γιατρο που είχαμε πάει για εξετάσεις μετα από την δουλεια. Προφανώς συνήθως δεν σχολάω τοσο αργα.
ΥΓ Για αυτοκίνητα θελα να γράψω εγω χαχαχαχαχ για το σπίτι κατέληξε
έτσι ήταν παλιά ο ίδιος χώρος. Φαίνεται μια από τις μηχανές μου, τοτε δεν είχα καν αμάξι. το van δεν είναι δικό μου
ECOCAR YUDO