-
Πλακα πλακα λέτε να βραχυκύκλωσε από το νερο ;;; Έχει ώρες να μας στείλει φωτό
-
Καλοτάξιδο cirus, nice choice
Όταν πάρω και εγώ το seagull (προσωπική καψούρα) θα τα στήσουμε για κοντριτσα.. -
Αλητεία σκέτη θα είστε.
-
Ωραιο αμαξακι..συνειδητοποιημενη αγορα ηλεκτρικου πολης..Καλοριζικο!!
-
Σας ευχαριστώ όλους. Θα βγάλω φωτό το πρωί τώρα γύρισα σπίτι και έβαλα το μωρό για φορτιση!!!
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Σας ευχαριστώ όλους. Θα βγάλω φωτό το πρωί τώρα γύρισα σπίτι και έβαλα το μωρό για φορτιση!!!
Μην ξεχάσεις να το σκεπάσεις και σου πουντιάσει….
-
@v_a said in ECOCAR YUDO:
Καλοτάξιδο cirus, nice choice
Όταν πάρω και εγώ το seagull (προσωπική καψούρα) θα τα στήσουμε για κοντριτσα..Αυτό είναι σούπερ. Αν υπήρχε εδώ θα ήταν και η δική μου επιλογή.
-
Όντως το έβαλε δίπλα στην μπετονιερα, εγώ νόμιζα πλάκα έκανε ο @teo-mak
-
Να δείτε που θα γλυκαθει και θα πάρει ηλεκτρικό και για πρώτο αμάξι.
-
@antonakis said in ECOCAR YUDO:
Μπα αυτό θέλει χρόνια ακόμα για να γίνει. Το puma είναι υπέροχο σε ταξίδια δεν θα το άλλαζα για ηλεκτρικό ευκολα
-
@antonakis said in ECOCAR YUDO:
θα γινει σταδιακα και το φβ βοηθαει πολυ προς αυτην την κατευθυνση. Πρωτα θα ειναι "ας παμε για μπανιο με το μικρο, ειναι τσαμπα κιολας". Μετα, "δεν παμε μια βολτα μεχρι την κορινθο, εχει φορτιστη στα μεγαρα αν τον χρειαστουμε" (εχει και dc φορτιση το yudo). Ε καπου εκει, θα σιχτιρισει που δεν χρησιμοποιει το puma, θα τα πουλησει και τα δυο και θα παει και για οικογενειακο ηλεκτρικο
-
Οριστε και μεσα, χρωσταγα απο χθες. Στο καπο μπροστα έχει παρα πολύ ανεκμεταλευτο χωρο. Θα κατασκευασω μονος μου frunk ωστε να βάζω καλώδια φόρτισης και πραγματακια, κριμα είναι να είναι ανεκμετάλευτος τόσος χώρος
-
Φωτογραφικό υλικό έχουμε. Περιμένουμε και πέντε αράδες για να του δώσουμε δημοσιότητα.
-
@dimsabas said in ECOCAR YUDO:
Φωτογραφικό υλικό έχουμε. Περιμένουμε και πέντε αράδες για να του δώσουμε δημοσιότητα.
Το φωτογραφικό υλικό καλύτερο κ από την αντιπροσωπεία
-
Ωραίο το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό
-
-
Ωραία τα διχτάκια στα πίσω καθίσματα.
-
Πολύ ωραιο κι σύγχρονο.
Τα a pillars είναι ολόιδια με αυτά του Yaris mk2
Θα σου το θυμίζω κάθε μέρα ότι αγόρασες Toyota και δη αντιγραφή από Toyota.
Ερώτηση : την μπετονιέρα την χρησιμοποιείτε ως μεταφορικό μέσο;
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Πολύ ωραιο κι σύγχρονο.
Τα a pillars είναι ολόιδια με αυτά του Yaris mk2
Θα σου το θυμίζω κάθε μέρα ότι αγόρασες Toyota και δη αντιγραφή από Toyota.
Ερώτηση : την μπετονιέρα την χρησιμοποιείτε ως μεταφορικό μέσο;
ρε τον λαπ γυναικειο ματι εχεις , μπαινει η αλλη σε σπιτι φιλης και ειδε ενα κοκο σκονης στο τζαμι και κουτσομπολευει με τις αλλες μια βδομαδα .
ουτε τουαλετα δεν πρεπει να σε αφηνουν να πας γιατι θα κοιτας το καλαθι με τα απλυτα .
εγω κοιταζα να δω την πατεντα που ειπε οτι θα κανει ο κατοχος πως θα μπορουσε να το φτιαξει και ουτε που προσεξα μπετονιερα , εγραψε ο λαπ μπετονιερα και εκανα ενα τεταρτο να την ανακαλυψω .
χαρακτηριστικο οικονομολογου , να κοιταει τα περιτα και να αφηνει στην ακρη το κεντρο του προβληματος. -
Ειδα και το δαχτυλάκι που σηκώνει και τον έκανα εικόνα να πίνει ρετσίνα με σηκωμένο το δαχτυλάκι.
Δυστυχώς από αυτό πάσχω. Ποσο θα ηθελα να μην κοιτώ λεπτομέρειες. Δεν ξέρεις ποσο.
ECOCAR YUDO