-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Άντε και σηματακια της Toyota την επόμενη φορά.
απο σηματακι ειναι κομπλε. Δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο που φοραει το αμαξι αυτην τη στιγμη !
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
απο σηματακι ειναι κομπλε. Δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο που φοραει το αμαξι αυτην τη στιγμη !
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Άντε και σηματακια της Toyota την επόμενη φορά.
Εχουμε ήδη αλλάξει σηματάκι. Ολα τα μαμά βγήκαν
-
Είναι ελαφρώς στραβό
Ωραιο αυτοκινητο!
-
Βασικά ο σχεδιασμός του πίσω μέρους είναι ακριβώς το ίδιο με το logo τρανσφορμερ
Παρατήρησε το!!! -
Επικό το σηματάκι και ένδειξη ευφυΐας από τον κάτοχο που αυτοτρολαρεται έτσι.
-
@iceman7 said in ECOCAR YUDO:
Επικό το σηματάκι και ένδειξη ευφυΐας από τον κάτοχο που αυτοτρολαρεται έτσι.
Καλά κόψε κάτι, το αυτοτρολαρομαι το δέχομαι αλλά καμία ευφυία δεν δείχνει. Μονο ότι κάνω λίγο χαβαλε
-
Σημερα πήγα από την Ecocar και πλέον έχω πλαφονιέρα πίσω και δευτερο κλειδι αυτοκινητου επιτέλους!!!!
Περιμένοντας να μου προγραμματίσουν το κλειδί είδα και ενα αστείο νέο μοντέλο τους που έφεραν μόλις!!!
ηταν αστείο
λέει αυτό θα έχει 13000 ερώ με την επιδότηση. 3 μετρα το κουβαδάκι και ειναι τετραθεσιο με 40 αλογα
Δεν μου άρεσε εμφανισιακα και δεν ξέρω περισσότερα αλλα εχει μπει λέει στο site τους από χθες. Στο πλάι έγραφε macaron από τα διασημα παριζιανικα χρωματιστα γλυκά. Ρε τους φουστηδες τους κινέζους ακόμα και αυτό αντιγραφή χαχαχαχα
φαντάζομαι microcar πιανεται. Αντιγραφω από το site τους κάποια λίγα βασικά:
Μέγιστη Αυτονομία (km) 215
Διαστάσεις (LxWxH) (mm) 3064 x 1493 x 1629
Μεταξόνιο (mm) 2010
Μετατρόχιο Μπροστά/Πίσω (mm) 1290/1306
Απόσταση από το έδαφος (mm) 130
Ελάχιστη ακτίνα στροφής (m) 4.3
Βάρος (kg) 700
Στον lap πάω στοίχημα θα αρέσει. Ολα αυτά τα μικροσκοπικα με μεγάλα για το μεγεθος τους χώρους του αρέσουν. Ασε που είναι και ασχημο οποτε θα του αρέσει σίγουρα -
Πραγματικά απορώ πως χωρούν 4 άτομα εκεί μέσα. Επίσης, πως και δεν έχουν φέρει τίποτα με συρωμενες πόρτες να γίνει χαμουλης;
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
Πραγματικά απορώ πως χωρούν 4 άτομα εκεί μέσα. Επίσης, πως και δεν έχουν φέρει τίποτα με συρωμενες πόρτες να γίνει χαμουλης;
δεν μπηκα μεσα να δω αλλα ψηλό οχημα φαινόταν , μαλλον σε υψος θα χωρούσαν. Τωρα για γόνατα τι χώρο θα είχαν δεν ξέρω αλλα είδα το χωρο αποσκευων που είναι ελαχιστα πιο πάνω από το 0. Τα καθισματα είναι τερμα τερμα πίσω. Ουσιαστικα σαν 4θεσιο δεν έχει χώρο αποσκευων παρα πάνω από 2 σακούλες
-
1ον. Το πατίνι της 3ης συζ έχει μεγαλύτερης διαμέτρου τροχούς
2ον έχω δεί μεγαλύτερα golf cars (cart) -
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
1ον. Το πατίνι της 3ης συζ έχει μεγαλύτερης διαμέτρου τροχούς
2ον έχω δεί μεγαλύτερα golf cars (cart)Ναι αλλά μπορεί το πατίνι της 4της να έχει πιο μικρούς
Νταξει ένα αστείο αμαξάκι είναι. απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτό και το έβαλα είναι ότι παρόλο που είναι μια σταλιά είναι τετραθέσιο !!!!
-
Kei car. Αυτοκίνητα με ουσία
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Σημερα πήγα από την Ecocar και πλέον έχω πλαφονιέρα πίσω και δευτερο κλειδι αυτοκινητου επιτέλους!!!!
Περιμένοντας να μου προγραμματίσουν το κλειδί είδα και ενα αστείο νέο μοντέλο τους που έφεραν μόλις!!!
ηταν αστείο
λέει αυτό θα έχει 13000 ερώ με την επιδότηση. 3 μετρα το κουβαδάκι και ειναι τετραθεσιο με 40 αλογα
Δεν μου άρεσε εμφανισιακα και δεν ξέρω περισσότερα αλλα εχει μπει λέει στο site τους από χθες. Στο πλάι έγραφε macaron από τα διασημα παριζιανικα χρωματιστα γλυκά. Ρε τους φουστηδες τους κινέζους ακόμα και αυτό αντιγραφή χαχαχαχα
Μεταξόνιο (mm) 2010
Βάρος (kg) 700
Στον lap πάω στοίχημα θα αρέσει. Ολα αυτά τα μικροσκοπικα με μεγάλα για το μεγεθος τους χώρους του αρέσουν. Ασε που είναι και ασχημο οποτε θα του αρέσει σίγουρα
Ωραίο είναι …Τελική ταχύτητα δεν γράφουν …70- 80 πιστεύω αρκούν …
-
@mesastou said in ECOCAR YUDO:
@cirus said in ECOCAR YUDO:
ηταν αστείο
Μεταξόνιο (mm) 2010
Βάρος (kg) 700
Στον lap πάω στοίχημα θα αρέσει. Ολα αυτά τα μικροσκοπικα με μεγάλα για το μεγεθος τους χώρους του αρέσουν. Ασε που είναι και ασχημο οποτε θα του αρέσει σίγουρα
Ωραίο είναι …Τελική ταχύτητα δεν γράφουν …70- 80 πιστεύω αρκούν …
Δεν έχω ιδέα αλλά με 40 άλογα που έχει και 700κιλα πιστεύω ότι σίγουρα θα πιάνει 100. Δεν είναι microcar .
Πιο πολύ keicar θα το έλεγα
ECOCAR YUDO