-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Δεν εχει πίσω υαλοκαθαριστήρα για την βροχη οποτε σημερα που έβρεχε δεν μπορούσα να καθαρίσω το τζαμι πίσω απο τις πιτσιλιες με χωμα. Εβλεπα αλλα οχι καθαρα. Πρεπει να βγεις να το καθαρίσεις με πανι. Οκ το ηξερα από οταν το αγορασα, ειναι ενα φτηνο αμαξακι και τετοιες περικοπες κόστους τις έχει.
πισω υαλοκαθαριστηρα παντως δεν εχουν ουτε τα τεσλα, το λεω για να νιωσεις καλυτερα
ναι αλλα τα δικά σας εχουν και καποιο νοημα για αεροδυναμική
εμενα το κουβαδακι μου ειναι τετραγωνο κουτι σε σχεση με αεροδυναμική
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
Δεν εχει πίσω υαλοκαθαριστήρα για την βροχη οποτε σημερα που έβρεχε δεν μπορούσα να καθαρίσω το τζαμι πίσω απο τις πιτσιλιες με χωμα. Εβλεπα αλλα οχι καθαρα. Πρεπει να βγεις να το καθαρίσεις με πανι. Οκ το ηξερα από οταν το αγορασα, ειναι ενα φτηνο αμαξακι και τετοιες περικοπες κόστους τις έχει.
πισω υαλοκαθαριστηρα παντως δεν εχουν ουτε τα τεσλα, το λεω για να νιωσεις καλυτερα
ναι αλλα τα δικά σας εχουν και καποιο νοημα για αεροδυναμική
εμενα το κουβαδακι μου ειναι τετραγωνο κουτι σε σχεση με αεροδυναμική
ναι ναι, εχει τεραστια σημασια η αεροδυναμικη οταν ανεβοκατεβαινεις μεσογειων-κηφισιας-πατησιων και αλλες αντιστοιχες οδους
-
@otso said in ECOCAR YUDO:
επισης μπήκε καμερα/καταγραφικο
Για πες περισσοτερα , νομιζω ειναι η δουλεια σου ;
οχι δεν είναι η δουλεια μου, καμια σχεση, απλα είχα βαλει και στο puma και έβαλα και σε αυτό
ειναι πολυ χρησιμο αποδεικτικο σε ενδεχομενο τρακάρισμα που ολοι ξαφνικα λενε δεν εφταιγα και ισχυρίζονται οτι θελουν. Το δικαστηριο δεν την δέχεται αλλα την δεχεται η ασφαλιστικη και δεν φτανεις στο δικαστηριο. Για μενα πλεον ειναι must
70Mai A500S Pro Plus εχω νομιζω στο puma
και 70mai Dash Cam Omni 64g εβαλα στο yudoκαλη και ακριβη
ενδιαφερομαι γι αυτην https://www.e-shop.gr/lenovo-v7-ahd-966-p-PER.229682 η την αντιστοιχη της 70Mai μιας και δεν εχω πισω καμερα . -
οχι δεν είναι η δουλεια μου, καμια σχεση, απλα είχα βαλει και στο puma και έβαλα και σε αυτό
ειναι πολυ χρησιμο αποδεικτικο σε ενδεχομενο τρακάρισμα που ολοι ξαφνικα λενε δεν εφταιγα και ισχυρίζονται οτι θελουν. Το δικαστηριο δεν την δέχεται αλλα την δεχεται η ασφαλιστικη και δεν φτανεις στο δικαστηριο. Για μενα πλεον ειναι must
και 70mai Dash Cam Omni 64g εβαλα στο yudoκαλη και ακριβη
ενδιαφερομαι γι αυτην https://www.e-shop.gr/lenovo-v7-ahd-966-p-PER.229682 η την αντιστοιχη της 70Mai μιας και δεν εχω πισω καμερα .Δεν έχω εμπειρία αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτές με καθρέφτη τις κινεζικές σε ευκρίνεια κάμερες ακομα και της lenovo. Βάλε μια 70mai σε αυτά τα χρήματα. Είναι εταιρεία της Xiaomi που αν και κινεζικη έχει πολύ ευκρινείς κάμερες και το βασικότερο έχει πολύ καλή καταγραφή και το βράδυ που οι περισσότερες κινεζικές δεν έχουν αν θες την γνώμη μου
το σημαντικο είναι ο φακος να ειναι ευρης και να εχει καλη καταγραφη την νυχτα και η 70mai ειναι καλές σε αυτό
δεν εχουν σημασια μεγαλη τα megapixel και η αναλυση οσο ο φακος και η επεξεργασια εικονας
-
και 70mai Dash Cam Omni 64g εβαλα στο yudoΑυτήν έβαλες στο yudo ?
https://www.it4you.gr/index.php?route=product/product&product_id=114636&skr_prm=WyJjY2Q5NjU4Zi1hNmVmLTRmM2UtOTViNi1kYmZjMmUyNTY2YTAiLDE3MjU5NzUyMzUzMjEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 -
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
και 70mai Dash Cam Omni 64g εβαλα στο yudoΑυτήν έβαλες στο yudo ?
https://www.it4you.gr/index.php?route=product/product&product_id=114636&skr_prm=WyJjY2Q5NjU4Zi1hNmVmLTRmM2UtOTViNi1kYmZjMmUyNTY2YTAiLDE3MjU5NzUyMzUzMjEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0ναι αυτήν ποιο πολύ σαν gadget Γιατι εχει φωνητικες εντολες.
Γενικα δεν αξιζει τοσα χρηματα. Οι απλες 70mai με τα μισα χρήματα μια χαρα την ιδια ποιοτητα έχουν. Απλά αυτή εχει πλακα σαν gadget και είμαι λίγο gadgeτακιας
-
Εστειλα και ασφαλιστική, φορολογική ενημερότητα, κοντοζυγώνει η ώρα της πληρωμής!!!!
-
Έχει και μουσ τέστ @cirus
0-100......10,88 sec
100-0,..,........ 43 μέτρα
Youtube Video -
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
Έχει και μουσ τέστ @cirus
0-100......10,88 sec
100-0,..,........ 43 μέτρα
Youtube Videoαυτος τουλάχιστον με το ΙΔΙΟ οργανο με τον άλλο έκανε κανονικό 0-100 και το εβγαλε 10,8 δευτερόλεπτα
Το έλεγα συνέχεια οτι το 18 που έγραψε ο αλλος είναι εντελώς βλακεία και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
επίσης με την επιδότηση το πουλάνε πλέον 24000ευρώ. Στο site τους λέει 26 αλλα κάνουν εκπτωση σε οποιον ενδιαφερθει και με 24 το παίρνεις
από εκεί και περα είναι ενα αυτοκίνητο πόλης. Δεν είναι για ταξίδια καλό οπότε ολα που σχολιάζονται για ταχυτητα προσπέρασης δεν έχουν πραγματικά κάποια αξια.
Το αυτοκίνητο είναι παρα πολύ ανετο στις ανωμαλίες και γερνει πολύ αν το πιέσεις, δεν είναι καλό για σπορ οδηγηση. Το τιμόνι ειναι εξαιρετικό για μεσα στην πολη. Δινει απειροελάχιστη πληροφόρηση οπότε και πάλι ειναι κακο για οποιεσδηπωτε σπορ ανυσηχίες.
Γενικα είναι ενα εξαιρετικό αμαξάκι πόλης και τα 137 τελική είναι υπεραρκετα μεσα σε αυτή . Οι επιταχύνσεις είναι πάρα πολύ καλές και μονο η τιμή στα 24 τα χαλάει.
Επίσης η μπαταρία που εξεχει από κάτω είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος ψύξης μετα την υδροψυξη (ψυχεται και από το βερντιλατερ φυσικα) οπότε εφόσον μιλάμε για SUV αμάξωμα το οποίο έτσι και αλλιώς είναι ψηλο το βλέπω σαν πολύ θετικο. Εκτος αν θες να πάρεις το Yudo για εκτός δρόμου στο βουνο (αμαξακι πόλης είναι)!!!!!
-
Από φρένα τρώει την σκόνη του νέου Swift
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Από φρένα τρώει την σκόνη του νέου Swift
48 μέτρα απόσταση το swift!!!!
αν το πας με τις ανακoινόμενες από το εργοστάσιο πάλι το yudo είναι καλύτερο
οποτε δεν τρώει σκόνη. Μάλλον ο οδηγος του swift θα εχει πέσει στον γκρεμο μόλις καθαρίσει η σκόνη
το yudo χάλια είναι σε φρεναρισμα αλλα να το πει κανας άλλος όχι να μιλάνε και αυτοι που έχουν μπαλονια αντί για δισκόφρενα
-
Εσύ το πήρες σε λογική τιμή. Τα 24 (μετά την επιδότηση είναι εκτός πραγματικοτητας.
-
Πρέπει να του έχουν βάλει τίποτα οικολογικούς δίσκους με τακάκια!
-
Πρέπει να του έχουν βάλει τίποτα οικολογικούς δίσκους με τακάκια!
οριστε και από αυτόν που εκανε τωρα και το yudo. Αντι 48, το εκανε 45!!! παλι χάνει από το yudo που λεω και παλι σε φρενα ειναι κακο
Youtube VideoΑστο Lap το swift είναι τραγικοτατο στα φρένα. και το δικό μου είναι μια φτηνη κινεζια. Ολοκληρη Ιαπωνεζικη Suzuki να εχει αμαξι με τοσο χάλια φρένα είναι απαράδεκτο αντικειμενικά
-
Πρέπει κάτι να παίζει με τα τακάκια!
-
Πρέπει κάτι να παίζει με τα τακάκια!
ναι οντως
τα έβαλαν σε αμάξι που δεν έχει φρένα και πάνε άχρηστα
-
Είδα ένα YUDO στην γειτονιά μου!!
Πολύ ψαρωτικο, προσπαθούσα να καταλάβω τι εγραφε πίσω, μου θύμιζε BMW X1, μετά λέω KUGA ειναι;
Όταν το έφτασα, είδα να λέει Y U D O
Πολύ φρέσκο πάντως, οι φωτο ίσως το αδικούν!
-
Για να μη νιώθει ο @cirus μόνος...
-
@antonakis said in ECOCAR YUDO:
τρέμε BYD
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
πλέον έχουμε 11δα ΚΑΙ αναπληρωματικούς
-
@antonakis said in ECOCAR YUDO: