-
Αααα το cyberpunk πήρες... τι punk που είσαι....
-
Πολύ πιο ωραίο το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό!
-
Μήπως είναι έτσι;
-
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
Μήπως είναι έτσι;
Οχι αυτο είναι άλλο χρώμα, εμένα είναι ασπρα ολα τα καθίσματα με μαυρο πανω, το ανάποδο από αυτο
αυτο που έβαλες είναι από το ασπρο YUDO εγω πήρα το γκρι (κάθε εξωτερικο χρώμα συνδιάζεται με άλλο εσωτερικο, δεν μπορεις να διαλέξεις πάνε πακέτο)
εκτος των χρωμάτων βεβαια είναι ακριβως τα ίδια σε εσωτερικο φυσικα
-
Να πω τις 2 ΚΑΚΕΣ εντυπώσεις μου μέχρι στιγμης από αντιπροσωπεία
Δινουν ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΔΙ (keyless entry) και ενα πλαστικο ψευτικο να ανοίγει την πόρτα!!!!!! Πριν προλαβω να πω κατι μου είπαν βεβαια ότι εχουν παραγγειλει δευτερο για ολους τους ιδιοκτητες αλλα θα έρθουν τελος σεπτεβρη με οκτωβρη και θα γίνει προγραμματισμός δωρεαν οπως και θα το πάρω το κλειδί δωρεαν
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΑΖΕΡΑ ειναι λέει εξτρα στους κινέζους χαχαχχαχαχαχαχ. Και για αυτό μου είπαν το ίδιο με το κλειδι. Θα παραλάβω τελος Σεπτεμβρη με οκτωβρη δωρεαν εταζέρα
Απλα δεν είναι φουλ προετοιμασμένοι και έχουν λάβει πολλες παραγγελίες τώρα με το KH3
-
Πάνε έλα στην δουλειά συν δωρεάν καύσιμο από το ήλιο....το λες και σούπερ επιλογη
-
Το κλειδί που παίρνεις είναι αυτό
το εβγαλα διπλα σε ζευγαρι γυαλια να καταλάβετε το μέγεθος που είναι μικρούλι και βολικό
-
Τα γυαλιά τα δίνουν για να το βλέπεις όμορφο;
-
Καλοταξιδο cirus!
-
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
το εβγαλα διπλα σε ζευγαρι γυαλια να καταλάβετε το μέγεθος που είναι μικρούλι και βολικό
Αυτό είναι το δεύτερο κλειδί ;
-
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Αυτό είναι το δεύτερο κλειδί ;
αντε ρε ζηλιαρη με την ηλεκτρικη τοστιερα σου με το ξενέρωτο κλειδί
-
δεν θυμαμαι αν το ειχαμε συζητησει. Φορτιση; μονο ac ή υπαρχει και η δυνατοτητα για dc; αν και φανταζομαι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των φορτισεων αυτων των αμαξιων θα ειναι σε ac, ειτε σπιτι ειτε σε δημοσιο φορτιστη. Ισχυς του OBC?
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
δεν θυμαμαι αν το ειχαμε συζητησει. Φορτιση; μονο ac ή υπαρχει και η δυνατοτητα για dc; αν και φανταζομαι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των φορτισεων αυτων των αμαξιων θα ειναι σε ac, ειτε σπιτι ειτε σε δημοσιο φορτιστη. Ισχυς του OBC?
φυσικα και DC
-
φυσικα και DC
βλεπω οτι η μπαταρια ειναι 42kwh (υπεραρκετη για τετοιο αμαξι), οποτε κανοντας την διαιρεση θα υποθεσω οτι ο obc ειναι 7.2kw (αφου μετραει τις 7 ωρες απο 10-100%).
Και μαλλον γυρω στα 40kw μεγιστη ισχυ dc φορτισης.
Μια χαρα! -
Καλορίζικο!
-
φυσικα και DC
βλεπω οτι η μπαταρια ειναι 42kwh (υπεραρκετη για τετοιο αμαξι), οποτε κανοντας την διαιρεση θα υποθεσω οτι ο obc ειναι 7.2kw (αφου μετραει τις 7 ωρες απο 10-100%).
Και μαλλον γυρω στα 40kw μεγιστη ισχυ dc φορτισης.
Μια χαρα!ναι 40Kw πρέπει να είναι το maximum σε dc φορτιση
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Τα γυαλιά τα δίνουν για να το βλέπεις όμορφο;
-
@ntinaras said in ECOCAR YUDO:
Ανοιγω ενα τοπικ νεο για τους χιλιάδες χρήστες αυτού του πολύ δημοφιλούς αυτοκινήτου να τα λέμε
Αυριο παραλαμβάνω και θα εμπλουτιστει με φωτο
Δεν εχω δει κανενα στο δρομο παντως!
Πως και κατεληξες σε αυτο και οχι σε κατι αλλο πχ fiat 500e?TIMH ξεκάθαρα. Ηδη υπερεβιν το budget που είχα.
Το BYD atto ειναι το καλύτερο σε τιμή με το τι παίρνεις αλλα πρωτον ηταν αλλα 5 χιλιάρικα και 2ον παραείναι μακρύ για 2ο αμάξι
Οι ΜΟΝΕΣ επιλογες ήταν dacia spring και αυτό
Ε το Yudo είναι πολύ καλύτερο από το Spring σε όλα
ενα ΦΤΗΝΟ ηλέκτρικο μικρό ήθελα. Τα microcars τα απέριψα γιατι ειναι ελεεινα αργα και οτι αλλο σε καινουργιο ΘΑ ερθει στο μέλλον δεν είναι διαθεσιμο τώρα και εξηγησα ήδη ότι δεν θέλω να περιμένω με φοβο μηπως χάσω επιδότηση
επίσης ήθελα lfp μπαταρία και καλή αυτονομία. το yudo τα έχει αυτα
Χμ, ρωταω γιατι το 500e η πιο φτηνη με την επιδοτηση βγαινει 22.500 περιπου.
-
Ανοιγω ενα τοπικ νεο για τους χιλιάδες χρήστες αυτού του πολύ δημοφιλούς αυτοκινήτου να τα λέμε
Αυριο παραλαμβάνω και θα εμπλουτιστει με φωτο
Δεν εχω δει κανενα στο δρομο παντως!
Πως και κατεληξες σε αυτο και οχι σε κατι αλλο πχ fiat 500e?TIMH ξεκάθαρα. Ηδη υπερεβιν το budget που είχα.
Το BYD atto ειναι το καλύτερο σε τιμή με το τι παίρνεις αλλα πρωτον ηταν αλλα 5 χιλιάρικα και 2ον παραείναι μακρύ για 2ο αμάξι
Οι ΜΟΝΕΣ επιλογες ήταν dacia spring και αυτό
Ε το Yudo είναι πολύ καλύτερο από το Spring σε όλα
ενα ΦΤΗΝΟ ηλέκτρικο μικρό ήθελα. Τα microcars τα απέριψα γιατι ειναι ελεεινα αργα και οτι αλλο σε καινουργιο ΘΑ ερθει στο μέλλον δεν είναι διαθεσιμο τώρα και εξηγησα ήδη ότι δεν θέλω να περιμένω με φοβο μηπως χάσω επιδότηση
επίσης ήθελα lfp μπαταρία και καλή αυτονομία. το yudo τα έχει αυτα
Χμ, ρωταω γιατι το 500e η πιο φτηνη με την επιδοτηση βγαινει 22.500 περιπου.
ναι θα ήταν μια επιλογή αυτό αλλα το yudo είναι πιο αμάξι και έχει τα παντα σε μια εκδοση.
βεβαια ειχα την εντυπωση οτι το 500e ήταν με μικρή μπαταρία και δεν το εξετασα καν. δεν ξερω αν εχει lfp ουτε τι δινει στην basic
ECOCAR YUDO