-
@iceman7 said in ECOCAR YUDO:
Μα ήδη η σχετική νομοθεσία το έχει κάνει σούπερ απλο να κανεις ότι εγκατάσταση θες για φορτιστή.
Πρακτικά μια ανακοινωση κανεις και μέσα σε 30 μέρες αν το 51% εχει αντίρρηση πρέπει να φέρει τεχνική έκθεση για επικινδυνότητα της εγκατάστασης.
Πρακτικά κανένα θέμα.Δεν λέω αυτά, αλλά υποχρεωτικό να περάσει στα κοινόχρηστα έξοδα. Γιατί αλλιως δεν συμφέρει ένας να πληρώσει για όλη την πολυκατοικία.
@criuser said in ECOCAR YUDO:
Αλλαγή καταστατικού σημαίνει 100 % συμφωνία, άρα ποτέ.
Γιατί? Το έκανα πανεύκολα το 2017 και το έκανα και στην πολυκατοικία του πεθερού μου το 2016. Δεν βλέπω κάποια δυσκολία.
-
@fanis75 said in ECOCAR YUDO:
@iceman7 said in ECOCAR YUDO:
Μα ήδη η σχετική νομοθεσία το έχει κάνει σούπερ απλο να κανεις ότι εγκατάσταση θες για φορτιστή.
Πρακτικά μια ανακοινωση κανεις και μέσα σε 30 μέρες αν το 51% εχει αντίρρηση πρέπει να φέρει τεχνική έκθεση για επικινδυνότητα της εγκατάστασης.
Πρακτικά κανένα θέμα.Δεν λέω αυτά, αλλά υποχρεωτικό να περάσει στα κοινόχρηστα έξοδα. Γιατί αλλιως δεν συμφέρει ένας να πληρώσει για όλη την πολυκατοικία.
γιατι να περασει στα κοινοχρηστα εξοδα; Η προσωπικη εγκατασταση αεριου, περναει στα κοινοχρηστα εξοδα; Ο καθενας πληρωνει και κανει οτι θελει (εντος πλαισιου)
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
γιατι να περασει στα κοινοχρηστα εξοδα; Η προσωπικη εγκατασταση αεριου, περναει στα κοινοχρηστα εξοδα; Ο καθενας πληρωνει και κανει οτι θελει (εντος πλαισιου)
Απαντάω στο ποστ του Χάρη που μίλησε ότι οι €3.000 καταμερίζονται στα 16 διαμερίσματα και όχι σε ένα.
Να περάσει στα κοινόχρηστα, ότι ειναι κοινό, όπως πέρασε το κόστος αερίου α) για να έρθει το αέριο στην πόρτα (δεν το πλήρωσε ένας το 5χίλιαρο, το πλήρωσε όλη η πολυκατοικία) και β) εαν ειναι κοινόχρηστο το σύστημα θέρμανσης.
Λέω λοιπόν, εαν απαιτείται κοινόχρηστη εγκατάσταση, να πληρωθεί από τα κοινόχρηστα (π.χ. να έρθει γραμμή από το ρολόι για όλη την πολυκατοικία). Εαν είναι κάτι που αφορά συγκεκριμένο διαμέρισμα, προφανώς να πληρωθεί από τον ιδιοκτήτη.
-
Εγώ μιλάω επί της πραγματικότητας και πάντα για πολυκατοικίες.
Σε αυτές οι χώροι του ισογείου, είναι κοινόχρηστοι, ως πιλοτές και ακάλυπτοι και όποιοι χώροι στάθμευσης υπάρχουν σε αυτές είναι παρακολουθήματα και αποκλειστικές χρήσεις.
Ακόμα και σε αυτές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις τίποτα από μόνος σου.
Στους υπόλοιπους χώρους η συναίνεση είναι στο 100 %.
Τι έρχεται και λέει ο νόμος λοιπόν, ότι μπορεί το 51 % να αποφασίσει, αλλά μπορεί και το 51 % να μπλοκάρει.
Οι χώροι λοιπόν σε αυτό το επίπεδο, είναι διαμορφωμένοι, συνήθως δεν υπάρχουν ελεύθερα κομμάτια και υπάρχουν και εγκαταστάσεις.
Ενας λοιπόν απλός τρόπος να γίνει χαμός, είναι να σκάσει μύτη ένας ιδιοκτήτης που έχει πάρκινγκ σε ακάλυπτο, ή σε πιλοτή, σχετικά μακριά από τα ρολόγια και όταν ο μάστορας του πει, ότι για να το κάνει όπως πρέπει αισθητικά σωστό, θέλει υλικά και εργασία 800 ευρώ, ενώ αν ισχύσει το ότι η ευθεία είναι η συντομοτέρα οδός και το κόστος 400 ευρώ, τι πιστεύετε ότι θα συμβεί ?
Εχοντας δει τι έχει συμβεί στις πολυκατοικίες στην κρίση με την θέρμανση και το ασανσέρ, όπου ακόμα υπάρχουν πολλά σε καλές περιοχές, που δεν λειτουργεί, ενώ σε πολλές περισσότερες παραμένει χωρίς τις υποχρεωτικές εσωτερικές πόρτες, επιτρέψτε μου να κρατάω υπερβολικά μικρό καλαθάκι...
Και επειδή στις πολυκατοικίες δεν είναι όλοι στο ίδιο εισοδηματικό επίπεδο και υπάρχουν και ψυχολογικά θέματα, μπορούν να υπάρξουν και ζήλιες.
Σε μία ξύστης που ήταν σε θέση του ευρύτερου δημόσιου τομέα με ετήσιο μισθό μικτό σχεδόν 6ψήφιο, στην κρίση έκλεισε η εταιρεία και βρέθηκε με μετάταξη στο 1200άρι καθαρά και ήταν κινούμενη βόμβα.
Επιτέθηκε χωρίς λόγο και χαστούκισε γυναίκα επειδή τσαμπουκά αποφάσισε ότι δεν ξαναπληρώνει κοινόχρηστα επειδή του μείωσαν τον μισθό.
Μπλοκάρισε η θέρμανση, το ασανσέρ και διαλύθηκε και μιλάμε για 8 ιδιοκτησίες μόνο.
για αλλη μια φορα λες ασχετα πραγματα. Μπλεκεις τον καταμερισμο οικονομικων υποχρεσεων (που εκει αν καποιος συστηματικα δεν πληρωνει, δημιουργει προβλημα) με την δυνατοτητα καποιου να κανει εργασιες που πληρωνει ο ιδιος.
Θα κάνει εργασίες ΣΕ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ.
Οπότε παρακαλάς καθαρά.
-
Εγώ μιλάω επί της πραγματικότητας και πάντα για πολυκατοικίες.
Σε αυτές οι χώροι του ισογείου, είναι κοινόχρηστοι, ως πιλοτές και ακάλυπτοι και όποιοι χώροι στάθμευσης υπάρχουν σε αυτές είναι παρακολουθήματα και αποκλειστικές χρήσεις.
Ακόμα και σε αυτές δεν μπορείς εύκολα να κάνεις τίποτα από μόνος σου.
Στους υπόλοιπους χώρους η συναίνεση είναι στο 100 %.
Τι έρχεται και λέει ο νόμος λοιπόν, ότι μπορεί το 51 % να αποφασίσει, αλλά μπορεί και το 51 % να μπλοκάρει.
Οι χώροι λοιπόν σε αυτό το επίπεδο, είναι διαμορφωμένοι, συνήθως δεν υπάρχουν ελεύθερα κομμάτια και υπάρχουν και εγκαταστάσεις.
Ενας λοιπόν απλός τρόπος να γίνει χαμός, είναι να σκάσει μύτη ένας ιδιοκτήτης που έχει πάρκινγκ σε ακάλυπτο, ή σε πιλοτή, σχετικά μακριά από τα ρολόγια και όταν ο μάστορας του πει, ότι για να το κάνει όπως πρέπει αισθητικά σωστό, θέλει υλικά και εργασία 800 ευρώ, ενώ αν ισχύσει το ότι η ευθεία είναι η συντομοτέρα οδός και το κόστος 400 ευρώ, τι πιστεύετε ότι θα συμβεί ?
Εχοντας δει τι έχει συμβεί στις πολυκατοικίες στην κρίση με την θέρμανση και το ασανσέρ, όπου ακόμα υπάρχουν πολλά σε καλές περιοχές, που δεν λειτουργεί, ενώ σε πολλές περισσότερες παραμένει χωρίς τις υποχρεωτικές εσωτερικές πόρτες, επιτρέψτε μου να κρατάω υπερβολικά μικρό καλαθάκι...
Και επειδή στις πολυκατοικίες δεν είναι όλοι στο ίδιο εισοδηματικό επίπεδο και υπάρχουν και ψυχολογικά θέματα, μπορούν να υπάρξουν και ζήλιες.
Σε μία ξύστης που ήταν σε θέση του ευρύτερου δημόσιου τομέα με ετήσιο μισθό μικτό σχεδόν 6ψήφιο, στην κρίση έκλεισε η εταιρεία και βρέθηκε με μετάταξη στο 1200άρι καθαρά και ήταν κινούμενη βόμβα.
Επιτέθηκε χωρίς λόγο και χαστούκισε γυναίκα επειδή τσαμπουκά αποφάσισε ότι δεν ξαναπληρώνει κοινόχρηστα επειδή του μείωσαν τον μισθό.
Μπλοκάρισε η θέρμανση, το ασανσέρ και διαλύθηκε και μιλάμε για 8 ιδιοκτησίες μόνο.
για αλλη μια φορα λες ασχετα πραγματα. Μπλεκεις τον καταμερισμο οικονομικων υποχρεσεων (που εκει αν καποιος συστηματικα δεν πληρωνει, δημιουργει προβλημα) με την δυνατοτητα καποιου να κανει εργασιες που πληρωνει ο ιδιος.
Θα κάνει εργασίες ΣΕ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ.
Οπότε παρακαλάς καθαρά.
εχει ηδη απαντησει ο iceman
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
16 πάρκινγκ είναι. Τα σπίτια είναι 12.
Το θέμα δεν μας έχει απασχολήσει ακόμα αλλά είναι προφανές ότι δεν θα πάρουμε όλοι μαζί ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Άρα λοιπόν αυτό το κόστος κάποιοι θα το θέλουν κάποιοι δεν θα το θέλουν.
Έτσι αναφέρω περιπτώσεις που θα υπάρχουν δυσκολίες ενώ κανονικά θα πρέπει να μελετηθεί συνολικά η λύση.
Γενικά όταν στις πολυκατοικίες πρέπει να γίνουν αλλαγές υπάρχουν πολλά θέματα που δεν είναι αποκλειστικά τεχνικού ενδιαφέροντος αλλά μπορεί να είναι και ψυχολογικά και προσωπικά τα αίτια.
Εδώ ανέλκυσαν το ΚΟΥΡΣΚ και ακόμα συζητάμε για το πως θα περάσουμε παροχές στα πάρκινγκ πολυκατοικιών ;
Έκαναν συνέλευση πολυκατοικίας για το Κουρσκ;
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
16 πάρκινγκ είναι. Τα σπίτια είναι 12.
Το θέμα δεν μας έχει απασχολήσει ακόμα αλλά είναι προφανές ότι δεν θα πάρουμε όλοι μαζί ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Άρα λοιπόν αυτό το κόστος κάποιοι θα το θέλουν κάποιοι δεν θα το θέλουν.
Έτσι αναφέρω περιπτώσεις που θα υπάρχουν δυσκολίες ενώ κανονικά θα πρέπει να μελετηθεί συνολικά η λύση.
Γενικά όταν στις πολυκατοικίες πρέπει να γίνουν αλλαγές υπάρχουν πολλά θέματα που δεν είναι αποκλειστικά τεχνικού ενδιαφέροντος αλλά μπορεί να είναι και ψυχολογικά και προσωπικά τα αίτια.
Εδώ ανέλκυσαν το ΚΟΥΡΣΚ και ακόμα συζητάμε για το πως θα περάσουμε παροχές στα πάρκινγκ πολυκατοικιών ;
Έκαναν συνέλευση πολυκατοικίας για το Κουρσκ;
Ακόμα χειρότερα
-
Σημερα το πρωι μιας και το YUDO εφτασε τα 1700χλμ το πήγα στην αντιπροσωπεία για τον προληπτικο δωρεαν έλεγχο καλής λειτουργίας στα 1500χλμ
το κρατησαν 40 λεπτα!!!!
Δεν ξερω γιατι το κράτησαν τοσο πολυ!! Θα του εκαναν διαγνωστικα τεστ φανταζομαι
Τεσπα, ολα καλά μιας και το αμάξι δεν είχε καποιο πρόβλημα
ρωτησα για ενα μικρο Bug που εχει το infortainment και αν έχει βγει κάποιο software update να το κανουμε Update. Μου απάντησαν οτι δεν έχει βγει κάτι (οχι οτι περιμενα να ακούσω και κατι διαφορετικο) και οτι το αυτοκινητο φαίνεται μια χαρα
το πήρα και εφυγα λοιπον μιας και το αμάξι δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι τώρα και συμπεριφερεται τέλεια.
Πραγματα που με εχουν ενοχλησει ελαχιστα ως τώρα αφού καποιο προβλημα δεν υπάρχει:
Οπως είπα και πριν όταν χρησιμοποιεις ενα συγκεκριμένο app mirroring που εχει για να βλεπεις στην οθονη χαρτες ή αλλα app σταματαει να λειτουργει η αυξομειωση εντασης ήχου και θελει να πατησεις reset για να φτιαξει. Αυτο συμβαινει σπανια αλλα συμβαινει και φανταζομαι είναι κάποιο bug του infortainment. Επισης μειον είναι οτι δεν έχει android auto ή aple car play που έχουν ολα τα συχρονα αμαξια και είναι κρίμα γιατι το hardware του infortainment είναι πολύ καλό και θα το σήκωνε ανετα!!!!! (snapdragon και 3 GB ram)
Δεν εχει πίσω υαλοκαθαριστήρα για την βροχη οποτε σημερα που έβρεχε δεν μπορούσα να καθαρίσω το τζαμι πίσω απο τις πιτσιλιες με χωμα. Εβλεπα αλλα οχι καθαρα. Πρεπει να βγεις να το καθαρίσεις με πανι. Οκ το ηξερα από οταν το αγορασα, ειναι ενα φτηνο αμαξακι και τετοιες περικοπες κόστους τις έχει.
Δεν έχει ενδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας. Το έλυσα με το να εγκαταστησω από ali express οθονακι με καλώδιο και sensora εξωτερικο και δουλευει πολύ ωραία
Για οποιον ενδιαφέρεται: https://www.aliexpress.com/item/1005002565492276.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.72.63151802DWRgn6Δεν εχει frunk. Το ελυσα και αυτό αφού εφτιαξα και εγκατέστησα ένα μονος μου (εχω βαλει photos σε προηγουμενες σελιδες για οποιον θελει να ανατρέξει πισω). Ειναι παρα πολύ ωραίο να έχεις χώρο μπροστα που βαζεις ολα τα καλώδια και όχι μονο και δεν πιανουν χώρο στον χώρο αποσκευών
Δεν εχει δευτερο κλειδι και εταζέρα!!!! (Μου εχουν υποσχεθει οτι θα τα έχω τον Οκτώβρη αφου έχουν παραγγελθει). Δωρεαν φυσικα θα τα πάρω. Απλα στα πρωτα αμαξια που ήρθαν δεν το ειχαν καταλάβει οτι ερχονταν με ενα κλειδι και χωρις εταζέρα και εγινε μαζικη παραγγελια. Νομιζω ότι στα αυτοκίνητα που δινουν τώρα τα δίνουν από την αρχή
Αυτα προς το παρόν.
Γενικα να πω ότι είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος από το αμαξάκι και ξεπερασε τις προσδοκίες μου για το ποσο καλό μπορεί να ήταν ενα μικρό φτηνο κινεζικο ηλεκτρικο αμαξακι
Το εσωτερικο του και η οδηγηση του είναι ενα παρα πολύ ανετο και ομορφο περιβαλλον να βρισκεσαι. Υσυχο, ανετο (καλη αναρτηση με καλη αποσβεση κραδασμών), με ολες τις ανεσεις που θελει καποιος και εχει φυσιολογικες απαιτησεις!!! Γρηγορο infotainment με ωραία γραφικα που δεν κολλαει οπως σε αλλα οικονομικα αμάξια
επισης μπήκε καμερα/καταγραφικο και μεβρανες προστασιας ηλιου της XPEL
-
Μικρο ναι φτηνο οχι. Θα ηταν φτηνο αν εκανε 15κ.
-
@wantone said in ECOCAR YUDO:
Μικρο ναι φτηνο οχι. Θα ηταν φτηνο αν εκανε 15κ.
τωρα που αλλαξε η τιμη του είναι ακριβο στα 26Κ. Οταν το πήρα 21Κ ήταν το δευτερο πιο φτηνο μετα το spring
Μιλαω για ηλεκτρικα που είναι ετσι και αλλιως ακριβοτερα!!!
Αν συγκρινεις με συμβατικα προφανώς και ΔΕΝ ειναι φτηνο. Εγω μιλησα για μικρο φτηνο ηλεκτρικο. Οχι για μικρο φτηνο αυτοκινητο γενικα
15 εντωμεταξυ δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ συμβατικα. Μεχρι και το φτηνο sandero εχει 16Κ οποτε μη λεμε 15 κανουν τα φτηνα. αυτο ΠΑΛΙΑ. Τωρα τα φτηνα μικρα εχουν γυρω στα 18-19 (suzuki swift πχ). Τα μικρα φτηνα Bsuv οπως το YUDO σε κατηγορία αλλα συμβατικα εχουν 20-21 (πχ Stonic ή Bayon). Οποτε αυτο που γράφω ειναι αληθες και δεν διαστρεβλωνω την αληθεια
ΥΓ Με αυτη την τιμη που εχει σημερα ΔΕΝ το προτείνω το αμαξι μου, υπάρχουν καλύτερα. Με την προηγούμενη τιμη ΝΑΙ θα το πρότεινα σε ολους σαν εναλλακτικη του Dolfin καθως το YUDO είναι μικροτερο σε διαστασεις σε μηκος και ψηλότερο οπότε θα είχε νοημα να το προτιμησει κάποιος
-
Το οτι καποιοι βρηκαν ευκαρια και ανεβασαν τιμες δεν σημαινει οτι πρεπει να τις αποδεχτουμε. Δες τι παθαινει η Φαου Βε τωρα.
Εξαλλου οι Κινεζοι στην Κινα στις χαμηλες τιμες βασιζονται, δηλ τα περισσοτερα αμαξια τους ειναι μεταξυ 10-20κ. -
Το οτι καποιοι βρηκαν ευκαρια και ανεβασαν τιμες δεν σημαινει οτι πρεπει να τις αποδεχτουμε. Δες τι παθαινει η Φαου Βε τωρα.
Εξαλλου οι Κινεζοι στην Κινα στις χαμηλες τιμες βασιζονται, δηλ τα περισσοτερα αμαξια τους ειναι μεταξυ 10-20κ.Αυτο που λες τωρα είναι ΑΛΛΗ συζητηση εντελως
Αν δεν θες δεν τις αποδεχεσαι και δεν αγοράζεις τιποτα
Αν θες φτηνο αμαξι οι κατηγορίες στα φτηνα ωστε να χαρακτηριζονται ετσι με βαση τις τιμες καταλόγου είναι αυτες που έβαλα
Δεν είναι αυτες που θα ήθελες εσυ ή εγώ να είναι. Και γω θα ήθελα να υπαρχουν φτηνοτερες επιλογες αλλα δεν υπήρχαν οταν εψαχνα. Αν υπηρχαν να το συζηταγαμε αλλα αυτες είναι μας αρεσουν δεν μας αρεσουν. Και γω ηθελα να αγορασω αμάξι οχι να κανω statement τι θα επρεπε να είναι οι τιμές
ξαναλεω αν δεν σαρεσουν δεν αγοραζεις τιποτα και τελιωνει η συζητηση εκεί
ΥΓ Στην κινα και τα αυτοκινητα των ευρωπαιων κατασκευαστω και ολα είναι φτηνοτερα και εχουν και άλλες προδιαγραφες ασφαλείας
Επισης στην κίνα επιδοτούνται γεναια ολα τα κινεζικα ηλεκτρικα. Εμεις μιλαμε για εδώ Ελλαδα, Οποιος θελει πάει και ζει στην Κινα μονιμα και παίρνει εκει αμάξι που είναι φτηνα
-
Αυτο λεμε με τις τωρινες επιλογες δεν αγοραζω τιποτα ή θα παω πχ σε Τεσλα που η τιμη για αυτο που σου δινει ειναι οντως φθηνο γιατι μιλαμε για ενα πολυ προσεγμενο προιον αλουμίνιο ανεξαρτητη αναρτηση πισωκινητο πολυτελη εσωτερικο εξοπλισμο κοκ
Αλλα να παω να δωσω 30κ για 500 ηλεκτρικο ποτε.
Επιχειρηματα εδω ειναι Ελλαδα και τοσο κανουν δεν συμφωνω γιατι τοτε θα ανεβασουν ακομα περισσοτερο τιμες οπως εκαναν με το δικο σου.
Εγω δεν θα αγορασω σε αυτες τις τιμες και αν τις κατεβασουν το συζηταμε τοτε.
-
Αυτο λεμε με τις τωρινες επιλογες δεν αγοραζω τιποτα ή θα παω πχ σε Τεσλα που η τιμη για αυτο που σου δινει ειναι οντως φθηνο γιατι μιλαμε για ενα πολυ προσεγμενο προιον αλουμίνιο ανεξαρτητη αναρτηση πισωκινητο πολυτελη εσωτερικο εξοπλισμο κοκ
Αλλα να παω να δωσω 30κ για 500 ηλεκτρικο ποτε.
Μην δωσεις, εχεις επιλογη να μην πάρεις τίποτα
αλλα και γω δεν εδωσα 30Κ για 500 ηλεκτρικο, 21 για κινεζικο SUV μικρο εδωσα και το θεωρω πολύ καλή τιμη για το τι πήρα. Αν το θεωρεις ακριβο εσυ ή άλλος δικαιωμα σου και σεβαστο
αλλα και παλι φτηνο θεωρειται με βαση τις τιμες που έχουν σημερα στην ΕΛΛΑΔΑ και οχι στην κίνα τα αυτοκίνητα
οποτε μεταφραζω συμφωνα με τα γραφώμενα σου:
To ΤΙΠΟΤΑ ειναι φτηνο, ολα τα άλλα ακριβαοποτε σε ολα τα νηματα οταν κρινεις ενα αμάξι γραφε οτι ειναι ακριβο αφου φτηνο δεν θεωρεις τίποτα
-
Εγω δεν το θεωρω φτηνο παντως. ακομα και στα 21 νομιζω ομως δεν εχεις παρει ακομα την επιδοτηση οποτε δεν ειναι 21.
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
επισης μπήκε καμερα/καταγραφικο
Για πες περισσοτερα , νομιζω ειναι η δουλεια σου ;
-
Εγω δεν το θεωρω φτηνο παντως. ακομα και στα 21 νομιζω ομως δεν εχεις παρει ακομα την επιδοτηση οποτε δεν ειναι 21.
Σου βαζω την αιτηση μου αφού φυσικα εβγαλα τα στοιχεια μου:
το να καταβληθει το ποσο στην τράπεζα και να τα πάρω είναι απλά θεμα χρόνου -
@otso said in ECOCAR YUDO:
επισης μπήκε καμερα/καταγραφικο
Για πες περισσοτερα , νομιζω ειναι η δουλεια σου ;
οχι δεν είναι η δουλεια μου, καμια σχεση, απλα είχα βαλει και στο puma και έβαλα και σε αυτό
ειναι πολυ χρησιμο αποδεικτικο σε ενδεχομενο τρακάρισμα που ολοι ξαφνικα λενε δεν εφταιγα και ισχυρίζονται οτι θελουν. Το δικαστηριο δεν την δέχεται αλλα την δεχεται η ασφαλιστικη και δεν φτανεις στο δικαστηριο. Για μενα πλεον ειναι must
70Mai A500S Pro Plus εχω νομιζω στο puma
και 70mai Dash Cam Omni 64g εβαλα στο yudo -
Δεν εχει πίσω υαλοκαθαριστήρα για την βροχη οποτε σημερα που έβρεχε δεν μπορούσα να καθαρίσω το τζαμι πίσω απο τις πιτσιλιες με χωμα. Εβλεπα αλλα οχι καθαρα. Πρεπει να βγεις να το καθαρίσεις με πανι. Οκ το ηξερα από οταν το αγορασα, ειναι ενα φτηνο αμαξακι και τετοιες περικοπες κόστους τις έχει.
πισω υαλοκαθαριστηρα παντως δεν εχουν ουτε τα τεσλα, το λεω για να νιωσεις καλυτερα
-
πισω υαλοκαθαριστηρα παντως δεν εχουν ουτε τα τεσλα, το λεω για να νιωσεις καλυτερα
Εχουν τα ΒΥΔ, ποιος αγοραζει πια Τεσλα;
ECOCAR YUDO