-
Tο αυτοκίνητο έχει παρουσιαστεί και πλέον ξέρουμε και τιμές και κινητήρες στην Ιταλία.
Νομίζω ότι είναι καλές οι τιμές για αυτοκίνητο στην άνω άκρη του Β σουβ με το μεγαλύτερο μεταξόνιο και δυνατότητα για 7 θέσεις.
-
Θα παραμείνει με mokka και Crossland? Ή το Crossland λογικά θα πάρει πόδι?
-
Το κροσλαντ τέλος όπως και το υπάρχον 3 αιρκρος.
Μόκκα σε μικρό μήκος και Φροντέρα σε μεγάλο τα Β σουβ της Οπελ.
-
Βγήκαν και επίσημα οι τιμές και ο τιμοκατάλογος του αυτοκινήτου.
Hybrid 1.2lt Turbo 100 hp EDCT6 23.400 € 24.700 € 28.400 €
Hybrid 1.2lt Turbo 136hp EDCT6 24.400 € 25.400 € 29.400 €Electric
Frontera Electric, 113hp 27.400 € 30.000 € 33.500 €Τιμές χωρίς επιδότηση, ή κάποια προωθητική.
Επίσης μπορεί να πάει στα μοντέλα της αγοράς πλέον από τα μελλοντικά.
https://www.opel.gr/aftokinita/frontera/frontera-bev/Pricelist.html
-
Η έκδοση που έφεραν στην έκθεση ήταν η Edition? Αυτή με το πλαστικό τιμόνι.
-
@babisstinson said in OPEL FRONTERA 2024:
Η έκδοση που έφεραν στην έκθεση ήταν η Edition? Αυτή με το πλαστικό τιμόνι.
Ναι η βασική.
Δεν έχει αρχίσει η παραγωγή των αυτοκινήτων ακόμη. Είναι προπαραγωγής αυτοκίνητα.
-
@criuser said in OPEL FRONTERA 2024:
Hybrid 1.2lt Turbo 136hp EDCT6 24.400 € 25.400 € 29.400 €Τρικυμία η τιμολόγηση αυτή, για ένα χιλιάρικο (700€ στη μεσαία έκδοση) διαφορά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο 100hp αυτόματο.
Ίδιες ακριβώς δεν είναι και οι τιμές του Aircross , ή περίπου εκεί;
Το Opel μου αρέσει περισσότερο λόγω των διαφορετικών φωτιστικών σωμάτων εμπρός - πίσω - μάσκας εμπρός, και έχει και διαφορετική σχεδίαση μέσα με πιο ωραίες οθόνες από το Citroen ( που αντί για οθόνη μπροστά από τον οδηγό έχει να TFT γραμμουλα) και φυσικά μετράει πολύ περισσότερο το όνομα - κλειδί της " Γερμανικής "Opel , βγάζει πιο premium εικόνα από το γαλλικό.
Δεν είναι κακή η τιμή της μεσαίας έκδοσης για τόσο ευρύχωρο και αυτόματο SUV , καλουτσικα θα πηγαίνει από επιδόσεις, μένει να δούμε οικονομία και φυσικά αξιοπιστία.
Δεν έχουν νομίζω τελικά αντίπαλο τα Aircross / Frontera στα 25-26 χιλιάδες ευρώ, ποιο άλλο μοντέλο της αγοράς δίνει στα χρήματα αυτά αυτόματο κιβώτιο, 136 άλογα, και μπαταριουλα για υποβοήθηση καλύτερη από mild hybrid ;
( Δεν βάζω το MG ZS γιατί μιεχ κινέζικο , ας δεχτούμε ως παραδοχή το επιχείρημα Criuser δηλαδή για να μην το μπλέξουμε περισσότερο)
Τα Jumbo πλαστικά τα αντιπαρερχομαι, ας πούμε πως επηρεάζουν μόνο την αρχική εντύπωση, στην συμβίωση δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Στα 29500 που έχει η τοπ έκδοση, είναι αστεία τα πράγματα, εκεί παίζουν καμία 20αρια καλύτερες επιλογές, από Puma αυτόματο ST line , μέχρι ηλεκτρικά CSUV , μέχρι XCEED, μέχρι νέο Άσσο κΟ δεν συμαζευεται το πραμα.
-
αναμνήσεις...
-
Το παλιό το είχε συγχωριανός. Το κυκλοφοράει καθημερινά ακόμα. Σκυλί του πολέμου.
-
Frontera Electric, 113hp 27.400 € 30.000 € 33.500 €Τιμές χωρίς επιδότηση, ή κάποια προωθητική.
Καδένα και οι 2 κινητήρες;
-
Χαίρετε. Για εμας ειδικά που αναζητούμε σύγχρονο (και) 7θεσιας διάταξης, καθώς τα πολυμορφικά έσβησαν αλλα και τα dieselata δύουν, πολλή καλη περίπτωση για ευρωπαϊκή μάρκα και με άλογα που θα τραβούν άνετα, λογικά και με σχετική οικονομία. Μονο αρνητικό ότι στην επταθέσια διάταξη μένουν 40λ και μετα απαραίτητη η μπαγκαζιερα οροφής! Το θεμα ειναι τα υπόλοιπα 7θ ξεκινούν απο 38κ+. 27393 η 136 hp στην καλύτερη έκδοση μου βγαίνει σαν τριτεκνος!
-
Εμένα δε μου αρέσει που στο βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων που θα δαπανηθούν για ένα διαφορετικό σχέδιο, να βγαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα οπτικά, με διαφορετικό σήμα.
Άσε την Opel να βγάλει το δικό της σχέδιο.
Όπως επίσης κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και η Renault με τη Mitsubishi, η Toyota με τις Suzuki και Mazda και διάφοροι κατά καιρούς. -
@a-d-p said in OPEL FRONTERA 2024:
Καδένα και οι 2 κινητήρες;
Ναι
-
@katafractos17 said in OPEL FRONTERA 2024:
Εμένα δε μου αρέσει που στο βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων που θα δαπανηθούν για ένα διαφορετικό σχέδιο, να βγαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα οπτικά, με διαφορετικό σήμα.
Όπως επίσης κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και η Renault με τη Mitsubishi, η Toyota με τις Suzuki και Mazda και διάφοροι κατά καιρούς.Προς το παρόν μόνο Peugeot και Alfa Romeo έχουν σημαντική διαφοροποίηση- ελευθερία
-
Προς το παρόν μόνο Peugeot και Alfa Romeo έχουν σημαντική διαφοροποίηση- ελευθερία
Δεν θα το έλεγα. Πεζώ ειναι ίδια με Σιτροέν και Όπελ και τα μικρά Ιταλικά. Θα έλεγα η πιο διαφοροποιημένη από αυτές ειναι η Σιτροέν, που έχει μια ελευθερία στις αναρτήσεις.
Η Άλφα, διαφοροποιείται μόνο στα μεγάλα, που είναι δικά της προς το παρόν.
-
@fanis75 said in OPEL FRONTERA 2024:
Προς το παρόν μόνο Peugeot και Alfa Romeo έχουν σημαντική διαφοροποίηση- ελευθερία
Δεν θα το έλεγα. Πεζώ ειναι ίδια με Σιτροέν και Όπελ και τα μικρά Ιταλικά. Θα έλεγα η πιο διαφοροποιημένη από αυτές ειναι η Σιτροέν, που έχει μια ελευθερία στις αναρτήσεις.
Η Άλφα, διαφοροποιείται μόνο στα μεγάλα, που είναι δικά της προς το παρόν.
Για σχεδίαση μίλησε ο @katafractos17 , πάτωμα όλα ίδια έγιναν/θα γίνουν
πχ. 3008 δεν έχει σχέση με grandland, θα δούμε τα υπόλοιπα όταν βγουν. (Σχεδιαστικά πάντα)
2008 δεν έχει σχέση με τα νέα c3 air, frontera, το FIAT δεν ξέρω πως το ονόμασαν , όπως διαφορετική είναι και η junior.
Εκτός κι αν είναι απλώς θέμα γενιάς, δλδ το 208 ίδιο με corsa kai lancia Y επειδή είναι παλαιότερα....
Άσε έχω μπερδευτεί.... φαντάζομαι και οι Στελανταιοι -
Για σχεδίαση μίλησε ο @katafractos17 , πάτωμα όλα ίδια έγιναν/θα γίνουν
Ααα ΟΚ, δικό μου λάθος - παρανόηση.
-
-
@georgekn said in OPEL FRONTERA 2024:
@antonakis said in OPEL FRONTERA 2024:
αναμνήσεις...
Isuzu...κατά βάθος...
όχι και πολύ βάθος!
-
@katafractos17 said in OPEL FRONTERA 2024:
Όπως επίσης κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και η Renault με τη Mitsubishi, η Toyota με τις Suzuki και Mazda και διάφοροι κατά καιρούς.Η Τογιότα με Σουζούκι και Μάζντα το έχουν κάνει κυρίως για τους ρυπους...
OPEL FRONTERA 2024