-
Σε astra k , παρατήρησα έναν θόρυβο από τον μπροστά τροχό (μεριά οδηγού) ο οποίος ακούγεται όταν κινείται το αυτοκίνητο (δεν αυξάνεται κατά το φρενάρισμα, σε λακούβες ή στρίβοντας το τιμόνι). Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Στο αυτοκίνητο είχε γίνει service τον Απρίλιο, είχαν ελεγχθεί τα φρένα και ήταν οκ. (Από τότε έχω κάνει 900χλμ) . Ο ήχος είναι σαν να χτυπάνε δύο κλειδιά μαζί, ή σαν να ακουμπάω ένα σινεμά σε σίδερο. Γενικά το φρενάρισμα του αυτοκινήτου μου φαίνεται οκ
-
-
@bassstarlet said in Θορυβος από τον μπροστά τροχό:
@george1703 said in Θορυβος από τον μπροστά τροχό:
σαν να ακουμπάω ένα σινεμά σε σίδερο
Woot?
Σύρμα ήθελα να γράψω
-
Θα το ξαναπάς στο συνεργείο, προφανώς, να δουν τι είναι.
Καμιά φορά μετά από επισκευές στα άκρα, βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιοι ήχοι.
Συνήθως είναι κάτι απλό, πέφτουν από κάτω και το φτιάχνουν επι τόπου. -
@george1703 said in Θορυβος από τον μπροστά τροχό:
Σε astra k , παρατήρησα έναν θόρυβο από τον μπροστά τροχό (μεριά οδηγού) ο οποίος ακούγεται όταν κινείται το αυτοκίνητο (δεν αυξάνεται κατά το φρενάρισμα, σε λακούβες ή στρίβοντας το τιμόνι). Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Στο αυτοκίνητο είχε γίνει service τον Απρίλιο, είχαν ελεγχθεί τα φρένα και ήταν οκ. (Από τότε έχω κάνει 900χλμ) . Ο ήχος είναι σαν να χτυπάνε δύο κλειδιά μαζί, ή σαν να ακουμπάω ένα σινεμά σε σίδερο. Γενικά το φρενάρισμα του αυτοκινήτου μου φαίνεται οκ
Επανέλεγχος στα φρένα. Ο ήχος θα μπορούσε να προέρχεται από τακάκι που εφάπτεται συνεχώς στο δισκόφρενο.
Θορυβος από τον μπροστά τροχό