-
Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω σε τι τιμές περίπου να επιμείνω σε ορισμένα οχήματα μεταχειρισμένα αγροτικά με πωλητές.Θελω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αγροτικό. Και βρίσκω navara, hilux χρονολογίας 89-96 στα 4-5 χιλιαδες ευρώ και χρονολογίας 98-2001 στα 6-8 χιλιαδες ευρω και μετά L200 και κάποια άλλα μοντέλα λίγο πιο κάτω σε τιμή αντιστοιχα με τις χρονολογίες τους τα χιλιομετρα και την κατάσταση τους. Απ οτι έχω ψάξει γενικά οι τιμές που τα δινουν για τις χρονολογιες και τα χιλιομετρα που έχουν συγκεκριμενα στο γνωστο σαιτ δεν αναφερω που πωλουνται πολλα μεταχειρισμενα δεν ειναι πολυ καλες και ρεαλιστικες.Και θα ήθελα να μου το επιβεβαιωσετε ή οχι και να με συμβουλεψετε αν οντως θα πρεπει να γινει χοντρο παζαρι και θελει κοψιμο τουλαχιστον 1-2 χιλιαρικα στι τιμες αυτες. Αυτο θα ήθελα να μου πειτε και δευτερον τι θα πρεπει να προσεξω να τσεκαρω στο καθε οχημα και απο κοντα. Ευχαριστω.
Είχατε ήδη δημιουργήσει σχετικό Θέμα και ως γνωστόν δεν ανοίγουμε νέα Θέματα για ίδια, ή παρεμφερή ερωτήματα/ζητήματα. Ως εκ τούτου το νέο κλειδώνεται και οι δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν στο παλιότερο, όπου μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή. {Admin}
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΙΜΕΣ