-
Καλημέρα παιδιά!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο να είναι αυτόματο. Το budget μου είναι μέχρι 7.500€. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο; Η χρονολογία που κοιτάω είναι 2008-2010.
Σας ευχαριστώ πολύ! -
@pinklight said in Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου:
Καλημέρα παιδιά!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο να είναι αυτόματο. Το budget μου είναι μέχρι 7.500€. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο; Η χρονολογία που κοιτάω είναι 2008-2010.
Σας ευχαριστώ πολύ!Προφανώς οχι vag με dsg!!!
Συγκεκριμένα να σου πω δεν ξέρω γιατί εκείνη την εποχή τα αυτόματα δεν ήταν στα πάνω τους σε καθημερινά αυτοκίνητα (που πωλούνται στο budget που έχεις ορίσει). -
Καλημέρα παιδιά!!
Σας ευχαριστώ πολύ!Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλά αυτοματο αξιοπιστο σε αυτες τις χρονολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αρκετα αργοτερα γινανε καλύτερα τα αυτόματα και θες περισσότερα χρήματα
σε αυτα τα χρήματα και χρονολογίες μπορείς να βρεις αξιοπιστα manual οχι αυτοματα
Αν αγοράσεις με αυτα τα χρήματα αυτοματο αυτης της χρονολογίας θα το μετανιώσεις σε βλαβες και χρήματα αλλά και σε λειτουργια του αυτόματου καθώς ήταν τραχια και οχι καλά σε λειτουργια και εκαιγαν και πολύ παραπάνω
Η πάρε manual, ή ανεβασε κατα πολύ το budget σου για κάποιο αρκετα πιο συχρονο ή πάρε το ρίσκο να πετάξεις πολλά χρηματα και να πάρεις χρέπι που δεν θα μπορεις και να το μεταπουλήσεις αργότερα
-
Βλέπω πολλά smart σε αυτή την τιμή .
Άρα το budget / χρονολογία δεν ταιριάζουν. -
@nickthetrib said in Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου:
Καλημέρα παιδιά!!
Συγκεκριμένα να σου πω δεν ξέρω γιατί εκείνη την εποχή τα αυτόματα δεν ήταν στα πάνω τους σε καθημερινά αυτοκίνητα (που πωλούνται στο budget που έχεις ορίσει).Τι είναι το vag με dsg? Σορρυ απλά είμαι λίγο άσχετος
-
@cirus said in Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου:
Καλημέρα παιδιά!!
Σας ευχαριστώ πολύ!Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλά αυτοματο αξιοπιστο σε αυτες τις χρονολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αρκετα αργοτερα γινανε καλύτερα τα αυτόματα και θες περισσότερα χρήματα
σε αυτα τα χρήματα και χρονολογίες μπορείς να βρεις αξιοπιστα manual οχι αυτοματα
Αν αγοράσεις με αυτα τα χρήματα αυτοματο αυτης της χρονολογίας θα το μετανιώσεις σε βλαβες και χρήματα αλλά και σε λειτουργια του αυτόματου καθώς ήταν τραχια και οχι καλά σε λειτουργια και εκαιγαν και πολύ παραπάνω
Η πάρε manual, ή ανεβασε κατα πολύ το budget σου για κάποιο αρκετα πιο συχρονο ή πάρε το ρίσκο να πετάξεις πολλά χρηματα και να πάρεις χρέπι που δεν θα μπορεις και να το μεταπουλήσεις αργότερα
Δηλαδή από ποια τιμή και μετά ξεκινάνε τα αξιόπιστα ;
Οδηγώ χρόνια αυτόματο και «φοβάμαι» να ξανά γυρίσω σε manual. Αισθάνομαι ότι θα κάνω downgrade.. -
Καλημέρα παιδιά!!
Συγκεκριμένα να σου πω δεν ξέρω γιατί εκείνη την εποχή τα αυτόματα δεν ήταν στα πάνω τους σε καθημερινά αυτοκίνητα (που πωλούνται στο budget που έχεις ορίσει).Τι είναι το vag με dsg? Σορρυ απλά είμαι λίγο άσχετος
VolgsWagen Group και το DSG είναι το αυτόματο κιβώτιο που χρησιμοποιεί ο ομιλος στα αυτοκίνητα του.
-
@zt13 said in Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου:
Καλημέρα παιδιά!!
VolgsWagen Group και το DSG είναι το αυτόματο κιβώτιο που χρησιμοποιεί ο ομιλος στα αυτοκίνητα του.
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση!
-
Volkswagen *
-
Τόσο παλιό μονο ένα αμαξι αυτόματο της προκοπής υπάρχει: Honda Jazz 1ης γενιας. Εξαιρετικό αυτοκινητο, αξιοπιστο μοτερ και κιβώτιο. Το ειχε παρει και ο Εμπερορ που δεν γραφει πια και ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Κάτι αλλο σε αυτά τα χρήματα δεν μπορω να σκεφτώ αυτή τη στιγμη. Εκτος εαν βρεις καμια bmw που εχει το εξαιρετικο ZF, αλλα τα κόστη συντήρησης ειναι υψηλά.
-
Είδα και αρκετά megane diesel, αλλά φαντάζομαι εισαγωγής με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Η μητέρα μου έχει Civic IMA Hybrid του 2008 και το σασμάν δουλεύει σούπερ. Όπως κι ολόκληρο το αυτοκίνητο.
-
@dimsabas said in Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου:
Η μητέρα μου έχει Civic IMA Hybrid του 2008 και το σασμάν δουλεύει σούπερ. Όπως κι ολόκληρο το αυτοκίνητο.
Και έχει αρκετά στο car στα λεφτά που ψάχνει ο φίλος
-
Επίσης εξαιρετική πρόταση.
-
Το μόνο που φοβάμαι για το civic hybrid είναι η κατάσταση της υβριδικής μπαταρίας!!!
-
Το μόνο που φοβάμαι για το civic hybrid είναι η κατάσταση της υβριδικής μπαταρίας!!!
Αλλάχθηκε εντός εγγύησης στα 6,5 χρόνια, με αστεία χιλιόμετρα (κάτω από 70Κ). Έκτοτε, έχει φτάσει τα 16 χρόνια απροβλημάτιστα. Πάντως, δεν έχει και καμία σπουδαία χαμηλή κατανάλωση. Πάνω από 7 λίτρα, αν κι η μάδερ δεν ξέρει να οδηγεί σωστά υβριδικό. Μόνο like ξέρει να κάνει στη σελίδα του CarTalk.gr στο ΦουΜπού.
-
Αλλάχθηκε εντός εγγύησης στα 6,5 χρόνια, με αστεία χιλιόμετρα (κάτω από 70Κ). Έκτοτε, έχει φτάσει τα 16 χρόνια απροβλημάτιστα. Πάντως, δεν έχει και καμία σπουδαία χαμηλή κατανάλωση. Πάνω από 7 λίτρα, αν κι η μάδερ δεν ξέρει να οδηγεί σωστά υβριδικό. Μόνο like ξέρει να κάνει στη σελίδα του CarTalk.gr στο ΦουΜπού.
Μια χαρά καίει αφού το οδηγάει η μαμά.
Το Γιαρις 1.3 86 αλογα μοντέλο 2003 που είχα από φοιτητής στα χέρια μου και στα πόδια μου έκαιγε 7 λίτρα. Εδώ και 2.5 χρόνια που το έδωσα στον μπαμπά μου είναι 13 λίτρα!!
Δε νιώθει, γκάζι φρένο χωρίς αύριο το πάει.. -
Kαι το mkii 6.5lt έδειχνε το τερμπιούκο, αλλά ήταν τάφος.
Με 13lt κατανάλωση, μάλλον κάνει κόντρες συνέχεια! -
Έχω εμπειρία από Accent. Δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά ήταν αξιόπιστο συνολικά. Λίγο αργότερα είχα και Punto evo πολύ πιο ποιοτικό, νεότερο γενικά πιο ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο.
Πάντως στο budget που γράφεις πωλείται και το C4 πετρέλαιο αυτόματο σειριακό που κεντάει στο δρόμο και σαν ποιότητα.
Αγορά αυτόματου μεταχειρισμενου