-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Έχουν τρελαθεί οι toyotaioi!
Οσο και να μην το λένε τους πονάει πολύ που είναι οικονομικο, full hybrid, καλύτερα εξοπλισμένο, πολύ πιο γρηγορο ακομα και πιο φτηνο από το ξενερωτο αργο toyota τους!!!!
εχει πολύ πλάκα.
Καθε φορα που γραφουν για την ανηφορα και οτι θα σερνεται αν δεν εχει μπαταρια (που και δεν συμβαινει συχνα και μπορει να λύθηκε μετα την αναβάθμιση και στην χειρότερη θα πάει σαν τα toyota που έχουν οι ιδιοι), πεθαινω στα γελια (πραγματικα ομως)
και μετα πιανουν την αξιοπιστια και οτι δεν θα γίνει ποτε η κινεζια toyota και αλλα τετοια χαριτωμένα
ολα πολύ απλά γιατι το toyotoχρεπι είναι αργο σαραβαλο με βογκητο ετοιμογενης αγελαδας στο κιβωτιο και το κινεζοφτηνακι αμαξακι εχει 200 αλογα και πάει σφαιρα . Πραγματικα είναι πολύ αστειο που προσπαθουν να το μειώσουν
-
Καλά, ασ'τα αυτά! Εσυ θυμήθηκες να βάλεις στην πρίζα το γιαλαντζί Toyota σου; Ή θα μείνεις από ρεύμα αύριο και θα παρακαλάς κάνα Toyota να σε σώσει!
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλά, θυμήθηκες να βάλεις στην πρίζα το γιαλαντζί Toyota σου; Ή θα μείνεις από ρεύμα αύριο και θα παρακαλάς κάνα Toyotaνα σε σώσει!
Το δικο μου ηλεκτρικο χρέπι μια χαρα πάει προς το παρον , κραταει πολύ καλά η μπαταρία. Απλα το δικό μου γιαλαντζι χρεπι είναι χειρότερο από ολα τα υβριδικα που συζηταμε εδώ αφού ταξίδι δεν κάνει εκτος αν είναι κοντινο.
Ειναι μονο ειδικού σκοπού μεσα στην πολη, εκει τα σκίζει ολα τα υβριδικα, δεν πιανουν μια μπροστα του. Αλλα τι να το κάνεις, με το γιαλαντζι toyotaκι μου πρεπει να έχεις και ενα αλλο αμάξι που να κάνεις ταξίδια, ενω τα hybrid με ενα τα κάνεις όλα.
Τα παραπάνω για να κάνω και αυτοκριτική οχι μονο να κοροιδεύω τα ρημαδια τα toyota
-
Μπράβο cirus virus! Κάνε τον σταυρό σου τώρα και όνειρα γλυκά!
Υ.γ
Σε πειράζω!
MG3 Hybrid+ 2024