-
Το νούμερο ενα λύθηκε από όσο διαβάζω εγώ από ιδιοκτήτες.
Επίσης έχουμε μέλος εδώ με το zs με το ίδιο σύστημα και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα σε ανάβαση.
Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι η egr. Αυτό ναι είναι σημαντικό θέμα
Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. Υπερβολική κριτική κατά την άποψη μου.
-
Εν τω μεταξύ και το yaris είχε θέματα με την egr και είχε γίνει ανάκληση
-
Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται υπερβολική η κριτική. Και οκ πες ότι λύθηκε το θεμα με την απώλεια ισχύος (που δεν είναι επιβεβαιωμενο 100%). Επιτρέπεται 8,2 l/100km κατανάλωση σε υβριδικό όταν ανοίγει η θέρμανση; Να μην μπορείς καν να το ανοίξεις να μπεις μέσα γιατί έχει αδειάσει μπαταρία από μόνη της; Να θέλεις μισή ώρα ψάξιμο στα μενού για να κάνεις πράγματα που γίνονται σε δευτερόλεπτα αλλού; Αν κάνεις μια επίσκεψη στα ξένα φόρα οι 2 στους 3 θέλουν να το γυρίσουν πίσω.
-
Προφανώς είναι κάτι τελείως ειδικό χωρίς να υπολογίζουμε συνθήκες μετακίνησης. Όπως ας πούμε ανηφόρες κτλ.
Τα ξένα φόρα όπως λες εάν δεις τους λογαριασμούς τους είναι κάτι παππούδες 65-75 ετών. Δεν μου κάνουν και πολύ σόι, να σου πω την αλήθεια. Άλλοι αναφέρουν ότι πρώτη φορά αγόρασαν (στα γεράματα) αυτόματο κιβώτιο κτλ
Γενικότερα είπαν κάποιοι μια κατανάλωση και κανένα άλλο στοιχείο για την μετακίνηση τους
Όπως εάν ανεβαίνουν ανηφόρες ή εάν δοκιμάζουν τα 200αλογα οπου βρεθούν κτλ.Ίσως παλι όπως περιγράφεις, ανάβουν τον κλιματισμό από την εφαρμογή του αυτοκινήτου, πριν μπουν. Τι αυτοκίνητο όπως είναι φυσικό δουλεύει στο ρελαντί με τον θερμικό για κάνα 5-8 λεπτό, αυτοί μπαίνουν μέσα κάνουν μια μικρή διαδρομή στην πόλη και ΠΡΟΦΑΝΏΣ ο μέσος όρος κατανάλωσης επηρεάζεται από το γεγονός οτι το αυτοκίνητο λειτουργούσε στο ρελαντί με μηδέν χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, διότι το όχημα δεν κουνιόταν.
Το γεγονός αυτό αλλάζει όλο το αποτέλεσμα του κλάσματος του μέσου όρου. Αριθμητική είναι.
Δες το βίντεο πιο πάνω. Μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό διότι το βλέπουμε σε πρώτο χρόνο. Με κλιματισμό στην πόλη γράφει 3,9. Μέση είναι στα 4,8λ-5,5λ/100χλμ.
Γενικότερα είναι σχεδόν ένα λίτρο πιο λαίμαργο από το yaris HYBRID. Αλλά έχει και 70 άλογα παραπάνω με επιδόσεις όπως 0-100 6,7-7,00" !. Αυτό πιστεύω είναι μια ρεαλιστική οπτική του συνδυασμού κατανάλωσης και επιδόσεων.
6,5λ/100 χλμ έχει το μέλος, εδώ σε εμάς, με το zs (βαρύτερο και με χειρότερη αεροδυναμική +17ιντσων τροχούς) και λιγότερα από 1500 χλμ. στο οδόμετρο.
Το ότι η μπαταρία τελείωνε είναι κοινό θέμα σε όλα τα HYBRID. Και στης TOYOTA.
Απαιτούν συχνή χρήση διότι δεν φορτίζονται επαρκώς μέσα στην πόλη.Αυτά τα 8,5 και 9 είναι τελείως υπερβολικά με όσα έχω δει εγώ.
-
Το μοναδικό θέμα,κατά την άποψη μου, που αξίζει να επισημαίνουμε, να αναλύουμε και να ψάχνουμε πέρα από την egr, είναι το πώς λειτουργεί το κιβώτιο σε βάθος χρόνου. Έχει τρεις συμπλέκτες
-
@lap
λίγη αριθμητική, δεν είναι γενικότερα 1 λίτρο πιο λαίμαργο, αν γράφει 3,9 στην πόλη, στην ίδια δοκιμή το yaris γράφει 2,9 η διαφορά τους είναι +35%και επειδή το yaris γράφει γύρω στα 4,0 πραγματικά το mg είναι στα 5,4 πραγματικά εντός πόλης.
-
Στο τεστ πιο πάνω, στην ίδια πόλη, από τον ίδιο οδηγό νομίζω και ίδια διαδρομή το yaris 130 έγραψε 2,9 και το mg 3,9
Η διαφορά τους +70 άλογα για το δεύτερο.
+85 άλογα διαφοράς για το απλό yaris
-
Το να συγκρίνεις το υβριδικό MG με το Toyota είναι αστείο. Μακριά από τα MG. Είναι ότι πιο χυδαίο ετοιμοπαράδοτο υπάρχει.
-
Γιατί είναι ότι πιο χυδαίο;
-
Μια κλασική εγγλέζικη εταιρεία που έκανε μπιμπελό την έχουν πάρει οι κινέζοι που είναι άσχετοι.
-
Αααα από αυτήν την άποψη. Οκ.
Εγώ θα ήθελα τo rover 75. Μεγάλος έρωτας. Πραγματικη βρετανική αισθητική.
-
Και για να το κλείσω. Προσφέρουν ετοιμοπαράδοτα υβριδικά έναντι της Toyota που καθυστερεί να παραδώσει. Οι μεγάλες ιπποδυνάμεις σε υβριδικά και ηλεκτρικά είναι δόλωμα πωλήσεων ενάντια στην αυτονομία που θα έπρεπε να είναι το πραγματικό αγαθό.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αααα από αυτήν την άποψη. Οκ.
Εγώ θα ήθελα τo rover 75. Μεγάλος έρωτας. Πραγματική βρετανική αισθητική.
Πολύ ωραίες και ιδιαίτερες γραμμές και σαφώς καλύτερη υλοποίηση από το αντίστοιχο αδελφό MG. Από εκεί και πέρα, 620 ti... Ακόμη βλέπω αραιά και που ένα στην ευρύτερη περιοχή που μένω και το χαζεύω...
Ο πραγματικός έρωτας όμως, ήταν το Rover 200 Coupe... -
Ωωω ναι.
Γενικά τα rover αμαξάρες.
Είχε συγγενής μου! Είχαν και υπέροχη μυρωδιά μέσα! Σίγουρα προσεγμένη
-
Ωωω ναι.
Πολυτελεστατο για την εποχη του, το 1600 με κινητηρα και σαζμαν χοντα ηταν καλο, το 1400 με ροβερ ειχε παρα πολλα θεματα.
-
@ilias-a said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ωωω ναι.
Πολυτελεστατο για την εποχη του, το 1600 με κινητηρα και σαζμαν χοντα ηταν καλο, το 1400 με ροβερ ειχε παρα πολλα θεματα.
Ειχα κάνει δώρο στον πατέρα μου το αντίστοιχο της Honda,το Concerto!Σπανιο μοντέλο δεν ξέρω αν υπήρχαν πάνω από 5 στην Ελλάδα.Ωραιο αυτοκίνητο και καλό εξοπλισμένο τότε.
-
Είχα βρει ένα και απο φίλο! Με ελάχιστα ψικιομετρα! Αρκετά κάτω από 100.000!
Μου το έδινε στην κρίση 1000 ευρω!Φουλ έξτρα! Και πεντακάθαρο σαν να ήταν του παγωμένου! Σε γκαράζ όλη τη ζωή του!
Είχα και του συγγενή μου στο μυαλό και το γούσταρα πολύ!
Χαμός έγινε να μην το παρω! Με έπρηξαν! Μου φώναζαν στην ουσία! Το ήθελα όμως πολυ!
Ωραία αυτοκίνητα! Αντρικά!
-
@antonmone said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ειχα κάνει δώρο στον πατέρα μου το αντίστοιχο της Honda,το Concerto!Σπανιο μοντέλο δεν ξέρω αν υπήρχαν πάνω από 5 στην Ελλάδα.Ωραιο αυτοκίνητο και καλό εξοπλισμένο τότε.
Ειλικρινα σε χοντα δεν το ειχα δει.
-
@ilias-a said in MG3 Hybrid+ 2024:
@antonmone said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ειλικρινα σε χοντα δεν το ειχα δει.
Ενα το δικό μας σε σκούρο γκρι και επειδή είσαι Νικαωτης υπήρχε για χρόνια ένα σε κόκκινο δυστυχώς παρατημένο από τον ιδιοκτήτη του στην Βόσπορου στο ύψος της πλατείας του Αγίου Γεωργίου.Δεν θυμάμαι απλά αν είχε και την ηλιοροφή ,το δικό μας είχε.
-
Ωραίες κλασικές γραμμές!
MG3 Hybrid+ 2024