-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Λες; Μετά πήγαμε να δούμε το yudo. Βρωμουσε μέσα σαν παλιό Toyota.
Άσε.
Ισχύει , πηγαινουμε κουναβίσιον γιαυτό
-
Νάιλον αλλά καλά τεντωμένο. Έβλεπες άνετα.
Το θυμάμαι!!!Δεν μπαίνω σε έκθεση πάλι γιατί λίγο θέλει η δικιά μου να πάρει το καινούριο.Της άρεσε λέει,οπότε της έκλεισα ραντεβού σε οφθαλμίατρο της ήρθε 40 χρόνια νωρίτερα ο καταρράκτης!
-
Α ρε Suzuki δεν έχεις που δεν έχεις προωθητικά, έχεις και τις παγίδες που στηνουν οι σύζυγοι και δεν αφήνουν τον κόσμο να σε γνωρίσει.
-
Α ρε Suzuki δεν έχεις που δεν έχεις προωθητικά, έχεις και τις παγίδες που στηνουν οι σύζυγοι και δεν αφήνουν τον κόσμο να σε γνωρίσει.
AΝ έχουν βελτιώσει έστω και 30% την ανάρτηση στην άνεση ,σε μπλε ειδικά το παίρνω αύριο!
-
Εμ τι λέμε. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ λένε. Είχα βάλει μια δοκιμή του του quattroruotte όπου το μετράνε με ειδικό όργανο. Αυτό μετρά τις ταλαντώσεις που περνούν μέσα στην καμπίνα . Η διαφορά σε χαμηλές ταχύτητες πόλης με την προηγούμενη έκδοση είναι χαώδης. Τεράστια
Επίσης το νέο για πρώτη φορά πέρα από συγκολλήσεις έχει και έξτρα ενισχυτικά μεταξύ των χαλύβδινων στοιχείων όπου σταματούν τους κραδασμούς. Ενώ έχει πλέον και συνεομλοκ από τεφλόν.
Ως ηχομόνωση είναι καλύτερο αλλά όχι τρελά πράγματα.
Το κουφό είναι η κατανάλωση του. Είναι 1 λίτρο κάτω από το παλιό. Τουλάχιστον. Πώς τ κατάφερνα δεν το ξέρω.
-
Έλα το βρήκα για να μην ψάχνεστε .
Είναι στο κατάλληλο στιγμιότυπο.
Ο @panormus772 θα μας πει τι λέει το γράφημα.
-
Αυτό οντως ειναι σοβαρό review και δινει ρεαλιστικη καταναλωση σε μικτή χρήση με κανονική οδηγηση που ειναι 5 l/100km , οχι κατι 3αρια που ελεγε το μαρκετινγκ της Σουζουκι. Βασικά ειναι τρομερο αμαξακι. Αν δεν του ειχαν χαλασει την μουρη και απλα το αφηναν οπως ηταν θα ηταν η πρωτη επιλογη μου σε μικρο πολης.
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Σιγα την ελλειψη. Αναβεις αλάρμ, σταματας στην ακρη, και βγαινεις με ενα πανι και το σκουπιζεις. Επαναληψη καθε μισο χιλιομετρο μεχρι να σταματήσει η βρόχη. Οι γονείς/παππουδες μας εζησαν κατοχη και πεινα. Μην τα θελετε ολα δικα σας.
Σοβαρα ομως τωρα, αν επιβεβαιωθεί οτι λύθηκε με τα updates η απωλεια ισχυος στις ανηφορες οταν ειναι χαμηλη η φορτιση της μπαταριας, εγω βαζω παραγγελία. Αλλά οσο κι αν εχω ψαξει, δεν το εχω επιβεβαιωσει 100%. Καποιοι λενε οτι λυθηκε με την αναβαθμιση, αλλοι δεν το ειχαν ποτέ.
Επίσης συχνο θεμα που αναφερεται ειναι οτι αδειαζει αμεσως η 12V μπαταρια οταν χρησιμοποιουν την εφαρμογη ismart app με αποτελεσμα να μην μπορουν καν να εκκινησουν το αμαξι.
Οποιος ξερει αν λυθηκαν αυτα τα θεματα παρακαλώ να το πει.
Αν διαβάσεις κανένα γκρουπ στο Facebook θα δεις ότι υπάρχουν και άλλα θέματα...όπως βαλβίδα EGR χαλασμένα κλιματιστικά σε 3 μήνες αυτοκίνητα κ.α.
Και από Έλληνες κατόχους θα ακούσεις επίσης για τη χάλια υποστήριξη του δικτύου.Δεν ξέρω δεν με έχουν πείσει ακόμη
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αυτό οντως ειναι σοβαρό review και δινει ρεαλιστικη καταναλωση σε μικτή χρήση με κανονική οδηγηση που ειναι 5 l/100km , οχι κατι 3αρια που ελεγε το μαρκετινγκ της Σουζουκι. Βασικά ειναι τρομερο αμαξακι. Αν δεν του ειχαν χαλασει την μουρη και απλα το αφηναν οπως ηταν θα ηταν η πρωτη επιλογη μου σε μικρο πολης.
Οχι στο λέω, η κατανάλωση ειναι όντως απο 3,5-4 λίτρα. Πραγματικά. Έχουμε μαρτυρίες από ιδιοκτήτες που δεν τα λένε δημοσίως.
Σε εμένα είναι 4,8-5 με έναν έξτρα κύλινδρο, μικρότερη μπαταρία και χαμηλότερη συμπίεση
-
@antonmone said in MG3 Hybrid+ 2024:
AΝ έχουν βελτιώσει έστω και 30% την ανάρτηση στην άνεση ,σε μπλε ειδικά το παίρνω αύριο!
Πονηρε! Αν δεν σου αρεσει μπλουμ στην θαλλασα ε;
-
-
Σε εμένα είναι 4,8-5 με έναν έξτρα κύλινδρο, μικρότερη μπαταρία και χαμηλότερη συμπίεση
https://www.spritmonitor.de/en/overview/48-Suzuki/430-Swift.html?constyear_s=2023&powerunit=2
5,4
-
Άμπαλοι. Για να το πας 5,4 πρέπει να κάνεις επιθετική οδήγηση και όπου βρεις ευθεία να επιταγχυνεις επιθετικά
-
Βάλε περιορισμό στο engine power max, π.χ. 85 PS γιατί αλλιώς πιάνει και τα Swift Sport. Με τον περιορισμό πέφτει στο 4,91-5,01.
Αν και πάλι είναι μίξη καινούργιου και παλιού μοντέλου. -
@super-t said in MG3 Hybrid+ 2024:
Βάλε περιορισμό στο engine power max, π.χ. 85 PS γιατί αλλιώς πιάνει και τα Swift Sport. Με τον περιορισμό πέφτει στο 4,91-5,01.
Αν και πάλι είναι μίξη καινούργιου και παλιού μοντέλου.σωστός, και εδώ το mg3: https://www.spritmonitor.de/en/overview/29-MG/2194-MG3.html?constyear_s=2022&power_s=180&powerunit=2
5,2 λίγο χειρότερα από το swift.
-
Το προηγούμενο swift
-
Αυτό το σαιτ ειναι λιγο περιεργο γιατί καποιοι κανουν κόντρες καταναλωσης οδηγώντας σαν παραπληγικές γριες 100 χρονών. Στο γιαρις βλεπω κατι αποτελεσματα 2,9 λιτρα που ενας θεος ξερει πως τα εβγαλαν, ενω η πραγματικη του καταναλωση αν πηγαινεις κανονικα και οχι σαν να εχει αβγο κατω απο πενταλι ειναι ειναι 4,5
-
Δείχνει την άνεση των εμπροσθιων και πίσω αναρτήσεων σε διαφόρων τύπου οδοστρώματα, από απλό στυλ λείου πεζοδρομίου,οδοντωτό σαν σκαλάκια,σε φρεάτια και ράγες τρένου ως πλακόστρωτο).
Βασικά, η χειρότερη απόκριση είναι της πίσω ανάρτησης στο 2ο είδος,το οδοντωτό. -
Αααααα!!! Οπότε τελειως λανθασμένη ανάγνωση έκανα.
Και αυτοί δεν βάζουν μετάφραση!
Μπράβο γιατρέ! Αν συναντήσω ποτέ την Μπελούτσι σε θέλω οπωσδήποτε μαζί μου!
-
Για οποιον σκέφτεται την αγορά του (εγω οχι πια. Ισως στο μελλον) συνοψίζω τα προβληματα που εχουν αναφέρει ιδιοκτήτες σε διάφορα ελληνικά και ξένα φόρουμς:
-
Σημαντική απώλεια ισχύος στις ανηφορικές διαδρομές οταν η φορτιση της μπαταρίας είναι χαμηλή.
-
Αδειάζει η μπαταρία πολύ γρήγορα οταν ειναι συνδεδεμένη η εφαρμογή απομακρυσμενου ελέγχου Ismart App και πέφτει τόσο χαμήλα που δεν ειναι δυνατο το ξεκλειδωμα και η εκκινηση του αυτοκινήτου
-
Υπερβολική κατανάλωση (μεχρι και 8,5 l/100km) οταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή και λείτουργεί το συστημα θερμανσής, και διάφορα αλλα προβληματα με την ρυθμιση της θερμοκρασίας και γενικα την λειτουργία του κλιματισμου.
-
Ελατωμματική βαλβίδα EGR.
-
Εξαιρετικά δύσχρηστο interface στην οθόνη multimedia που απαιτεί πολύ ψαξιμο και διαβασμα του manual για την παραμετροποίηση του αυτοκινήτου.
-
MG3 Hybrid+ 2024