-
Γεια σας εχω ένα hundai i10 2015 εισαγωγης απο Γερμανία με μανίσιο αέριο και χρειάζεται αλλαγη δεξαμενης.
Επειδή δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα το μοντέλο και δεν παράγεται γενικά πια, η Hundai μου είπε ότι δεν υπάρχουν αυθεντικά ανταλλακτικά πρέπει να το πάω σε κάποιον που κάνει υγραέρια . Πήρα τηλέφωνο λοιπόν σε κάποιον και μου είπε 1100€ αλλαγή και με λίστα αναμονής!!! Θα πάρω σίγουρα να ρωτήσω και αλλού, όμως ήθελα να ρωτήσω πρώτα εδώ . Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε?? -
Ενδιαφέρον... μόλις πήρε γνωστός i10 εισαγωγής με μαμά αέριο.
Κι εγώ εκτός Hyundai θα κοιτούσα. Οι αλλαγές δεξαμενής είναι τυπική εργασία πλέον για τους εγκαταστάτες.
-
@hecate said in Εχω πρόβλημα με το Hyundai i10 μου! SoS:
Γεια σας εχω ένα hundai i10 2015 εισαγωγης απο Γερμανία με μανίσιο αέριο και χρειάζεται αλλαγη δεξαμενης.
Επειδή δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα το μοντέλο και δεν παράγεται γενικά πια, η Hundai μου είπε ότι δεν υπάρχουν αυθεντικά ανταλλακτικά πρέπει να το πάω σε κάποιον που κάνει υγραέρια . Πήρα τηλέφωνο λοιπόν σε κάποιον και μου είπε 1100€ αλλαγή και με λίστα αναμονής!!! Θα πάρω σίγουρα να ρωτήσω και αλλού, όμως ήθελα να ρωτήσω πρώτα εδώ . Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε??Με 1.100 βάζεις καινούριο σύστημα, ολόκληρο και σου μένουν και μπόλικα ρέστα.
Πάνω από 300€ δε κάνει η δεξαμενή.
Εχω πρόβλημα με το Hyundai i10 μου! SoS