-
@kkostask said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
@fanis75 said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
@realzeus said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Βασικά μόνον ο @fanis75 κράζει, επειδή είναι Alfa hater.
Το ΑΝΑΠΟΔΟ, κράζω γιατί ειμαι Alfa Romeo Lover - σε τέτοια μεγάλωσα. Αλλά θέλω την κανονική άλφα ρομέο, όχι την γιαλατζί!
Η Τονάλε είναι ένα αμάξι του 2015 (βλ. Compass) με ρετούς και μέτρια υλοποιήση σε όλα, που θα την δικαιολογούσα εαν κόστιζε και αντίστοιχα.
Και ποια εταιρεία δεν έχει γίνει σήμερα γιαλαντζί σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν της καθεμιάς?
Call me Mazda baby Περιμένοντας να βγάλουν και κανένα RX-9 βέβαια κάποια στιγμή.
Για να είμαι και στο θέμα, αν το Tonale (VGT με τα 160 άλογα) σε καλύψει οδηγικά πάρτο, είναι όμορφο και πλέον και σε καλύτερη τιμή.
-
@kkostask said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Και ποια εταιρεία δεν έχει γίνει σήμερα γιαλαντζί σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν της καθεμιάς?
Πολλές: BMW, Toyota, Mazda, Porsche, κλπ. Η Αλφα Ρομεο είναι από τις χειρότερες περιτπώσεις του βγάζω εξαιρετικά αυτοκίνητα στο έγινα glorified fiat.
-
Βασικά βρήκα μια αρκετά καλύτερη τιμή οπότε και λέω να προχωρήσω (παρεμπιπτόντως στα 3 που είχα καταλήξει ήταν και το CX5 αλλά τα υψηλά τέλη και ο φόρος πολυτελείας με έκαναν να σταματήσω)
-
@anapofasistos said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Βασικά βρήκα μια αρκετά καλύτερη τιμή οπότε και λέω να προχωρήσω (παρεμπιπτόντως στα 3 που είχα καταλήξει ήταν και το CX5 αλλά τα υψηλά τέλη και ο φόρος πολυτελείας με έκαναν να σταματήσω)
Με το καλό!! Σε ποιο θα προχωρήσεις, γιατι δεν κατάλαβα...χαχα!!
-
Υποθέτω Alfa Romeo Tonale...
Επειδή έγινε λόγος για την φίρμα στις τελευταίες αναρτήσεις...
-
Η Αλφα Ρομεο είναι από τις χειρότερες περιτπώσεις του βγάζω εξαιρετικά αυτοκίνητα στο έγινα glorified fiat.
H Giulia ακόμα και σήμερα κάνει κουδούνι την 3άρα... Και ξέρειε ότι έχω 3άρα (και ξαναβγαίνει στον δρόμο σύντομα, καλώς εχόντων). Οι μικρές Alfa δεν είναι της προκοπής, αλλά ούτε και οι μικρές BMW είναι τίποτα εξαιρετικό.
-
Ναι στο Tonale προχωράω
-
H Giulia ακόμα και σήμερα κάνει κουδούνι την 3άρα...
Μπα...πέρασε και δεν ακούμπησε! Εκεί που κατούρησε η 3αρα βγήκε η Τζούλια!!
-
H Giulia ακόμα και σήμερα κάνει κουδούνι την 3άρα...
Μπα...πέρασε και δεν ακούμπησε! Εκεί που κατούρησε η 3αρα βγήκε η Τζούλια!!
Έλα με μια 330 απέναντι σε μια Giulia και θα δεις πόσες κολώνες θα φας...
-
Γιατί να έρθω με 330? Θα έρθω με //Μ3 ή έστω με 335. Παρόμοιες επιδόσεις έχουν, αλλά η BMW ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο σε ΟΛΑ! Η τζούλια μόνο τις θύμησες του παρελθόντος έχει να λέει....αλλιώς βράστα! Έχει όμως καλό κιβώτιο, αφού ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!
-
Γιατί να έρθω με 330? Θα έρθω με //Μ3 ή έστω με 335. Παρόμοιες επιδόσεις έχουν, αλλά η BMW ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο σε ΟΛΑ! Η τζούλια μόνο τις θύμησες του παρελθόντος έχει να λέει....αλλιώς βράστα! Έχει όμως καλό κιβώτιο, αφού ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!
Αν έρθεις με Μ3 θα σε περιμένει η Giulia QV... θα σου κάνει καλό μνημόσυνο,.
-
Την κατουράει την φακλάν την κιου βι η //Μ3. Βασικά η bmw κατουράει όλα τα αμάξια, πλην Πόρσε. Τι να κλάσει η Άλφα μπροστά στην υπέρτατη Γερμανική υπεροχή τεχνολογίας, ομορφιάς και ζυγίσματος. Η τζούλια βγήκε έτσι να υπάρχει, εξάλλου ΚΑΝΕΙΣ δεν την αγοράζει, ούτε καν οι Ιταλοί!!
-
Εντωμεταξύ το 50:50 ζύγισμα δεν είναι ιδανικό για πισωκίνητο με κινητήρα μπροστά για λόγους πρόσφυσης
-
Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Alfa Romeo Tonale και BMW X1. Επέλεξα αυτά γιατί ήταν αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. Στην alfa romeo μετά την πτώση τιμής και μετά από μια καλή έκπτωση μου βγαίνει τουλάχιστον 6000 ευρώ φτηνότερη από την BMW. Πιστεύετε αξίζει αυτή η διαφορά για να κάνω την υπέρβαση;
απαλλαγη θα έχεις και από τις βλάβες στα συνεργεια για την Χ1 είναι μονο κατα την αγορα? προφανως αστειευομαι αν όμως η οικονομια και οι δαπανες ενος αμαξιου σε απασχολουν μακρια απο την bmw. Αν είσαι τυπος που δεν ζορίζεται να στηρίζει βλάβες παρτο σαν αμαξι θα το ευχαριστηθείς.
Οσο για αυτους που θα σου πουν τα bmw παλια εβγαζαν βλαβες τωρα δεν ψαξε να δεις το μοντελο και μετά το 2020 φουλ στις βλαβες ειναι ...οι γερμανοι το εχουν μελετησει το θεμα φτιαχνουν αμαξια που χαλανε ευκολα για ευνοητους λογους. Απλα πλεον τους εχει παρει χαμπαρι ολος ο πλανητης γι αυτό εχει ξεκινησει η συρρικνωση ( vw λεει οτι θα κλεισει 3 εργοαστασια στην γερμανια)... -
Την κατουράει την φακλάν την κιου βι η //Μ3. Βασικά η bmw κατουράει όλα τα αμάξια, πλην Πόρσε. Τι να κλάσει η Άλφα μπροστά στην υπέρτατη Γερμανική υπεροχή τεχνολογίας, ομορφιάς και ζυγίσματος. Η τζούλια βγήκε έτσι να υπάρχει, εξάλλου ΚΑΝΕΙΣ δεν την αγοράζει, ούτε καν οι Ιταλοί!!
Είναι μέχρι να σε περάσει σαν σταματημένο μια QV...
-
@lap said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Εντωμεταξύ το 50:50 ζύγισμα δεν είναι ιδανικό για πισωκίνητο με κινητήρα μπροστά για λόγους πρόσφυσης
Το ιδανικό είναι περίπου 60% πίσω. Αυτό έχουν τα supercars και τα αγωνιστικά της F1.
-
@tkin73 said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Alfa Romeo Tonale και BMW X1. Επέλεξα αυτά γιατί ήταν αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. Στην alfa romeo μετά την πτώση τιμής και μετά από μια καλή έκπτωση μου βγαίνει τουλάχιστον 6000 ευρώ φτηνότερη από την BMW. Πιστεύετε αξίζει αυτή η διαφορά για να κάνω την υπέρβαση;
απαλλαγη θα έχεις και από τις βλάβες στα συνεργεια για την Χ1 είναι μονο κατα την αγορα? προφανως αστειευομαι αν όμως η οικονομια και οι δαπανες ενος αμαξιου σε απασχολουν μακρια απο την bmw. Αν είσαι τυπος που δεν ζορίζεται να στηρίζει βλάβες παρτο σαν αμαξι θα το ευχαριστηθείς.
Οσο για αυτους που θα σου πουν τα bmw παλια εβγαζαν βλαβες τωρα δεν ψαξε να δεις το μοντελο και μετά το 2020 φουλ στις βλαβες ειναι ...οι γερμανοι το εχουν μελετησει το θεμα φτιαχνουν αμαξια που χαλανε ευκολα για ευνοητους λογους. Απλα πλεον τους εχει παρει χαμπαρι ολος ο πλανητης γι αυτό εχει ξεκινησει η συρρικνωση ( vw λεει οτι θα κλεισει 3 εργοαστασια στην γερμανια)...Μεταξύ μας και την Alfa Romeo με κρύο αίμα την παραγγέλνω (όσον αφορά πιθανές βλάβες) αλλά ελπίζω να συνεχίσει την παράδοση που έχω σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (δεν μου έχει βγάλει κανενα σοβαρή βλάβη opel, ford, VW, toyota)
-
@tkin73 said in SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή):
Οσο για αυτους που θα σου πουν τα bmw παλια εβγαζαν βλαβες τωρα δεν ψαξε να δεις το μοντελο και μετά το 2020 φουλ στις βλαβες ειναι ...οι γερμανοι το εχουν μελετησει το θεμα φτιαχνουν αμαξια που χαλανε ευκολα για ευνοητους λογους. Απλα πλεον τους εχει παρει χαμπαρι ολος ο πλανητης γι αυτό εχει ξεκινησει η συρρικνωση ( vw λεει οτι θα κλεισει 3 εργοαστασια στην γερμανια)...Μεταξύ μας και την Alfa Romeo με κρύο αίμα την παραγγέλνω (όσον αφορά πιθανές βλάβες) αλλά ελπίζω να συνεχίσει την παράδοση που έχω σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (δεν μου έχει βγάλει κανενα σοβαρή βλάβη opel, ford, VW, toyota)
Πάρτο άφοβα. Οι ιστορίες με τους "ζημιάριδες" Ιταλους, τους "αθανατους" Ιαπωνες κλπ ανήκουν στο μακρινό παρελθον. Σημερα με τους ποιοτικούς ελεγχους που απαιτουνται στην παραγωγη και με την παγκοσμιοποιημένη τεχνολογία (καποιος φτιάχνει σχεδον ολες τις οθόνες, αλλος τα κιβωτια, ιδιοι κινητήρες και πλαισια σε 10 διαφορετικες μαρκες κλπ), καθε καινουργιο αυτοκίνητο εχει τις ιδιες πιθανοτητες να εμφανισει βλαβη, και αναλογα με την χρηση. Μοναδική διαφορά η κατηγορία κόστους. Βασικά ο,τι πληρώνεις παιρνεις.
-
Δεν είναι όλα ίδια ..
SUV μέχρι 35.000 (με απαλλαγή)