-
@fanis75 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
@criuser said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
Δες το όλο το εσωτερικό, ήταν πολύ όμορφο και άνετο αυτοκίνητο.
Επιμένω, ΑΘΛΙΟ εσωτερικό, σαν Χαιλουξ του 1988. Το κιβώτιο μια χαρά ήταν, αλεξίσφαιρα τα 4αρια αυτόματα και με τόση ροπή δεν ήθελες παραπάνω σχέσεις.
πάνω κάτω όλα τα αμερικάνικα αυτής της γενιάς, έτσι ήταν
-
Δεν μπορώ να βγάζω τα γούστα μου, δυστυχώς, παρά μόνο με θερμικά.
Οπότε... -
Έχω δύο θερμικά, περίπου της ίδιας ηλικίας. Λογικά σε 10 χρόνια δεν θα έχω κανένα. Το ένα είναι πολύ μεγάλο και δεν θα έχει νόημα (τα παιδιά θα έχουν φύγει από το σπίτι νωρίτερα) και το άλλο είναι πολύ μικρό και θα έχει φάει τα ψωμιά του (καθώς θα το δώσω στα παιδιά να μάθουν).
-
Μ αυτά και μ αυτά, μετανοιωσα σχεδόν που πούλησα (σε εξευτελιστική τιμή με 50Κ χλμ) το 1.6 4x4 SX4 όταν είχα φύγει για εξωτερικό... ESP το χα πληρώσει έξτρα, σύμφωνα με τις τάσεις που διαβάζω στο φόρουμ, θα του χα βάλει τώρα Υγραέριο, θα το χα στείλει στο γάτο για ψήλωμα, θα βάζα και μια σούπερ ντουπερ μονάδα android 2DIΝ και θα χα εργαλείο μέχρι να λήξει το δίπλωμα οδήγησης, κι ας μην ήταν αυτόματο, δεν πειράζει...
Και χωρίς πλάκα τώρα, αν και ήταν μαγιαρικης συναρμολογησης, φαινόταν ασπαστο όντως, δεν είχε σχέση με τα σημερινα γαλλόχρεπα και ήταν κι ο πρώτος διδάξας των suv στην Ελλάδα... -
@monman2 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
Ίσως φανεί παράξενο αλλα το Yaris Cross θα πουληθεί οχι γιατί δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλα γιατί η πώληση του (€€€€€) θα χρηματοδοτήσει την αγορά tesla .
Οπότε για ρεζέρβα του Tesla σε περίπτωση black out θα αγόραζα το παγκόσμιο φαινόμενο
έχασα ενα την Δευτέρα για μερικές ώρες , ξέρω θα στεναχωρήσω τον @miata_4ever αλλα το πήρε ο πρώτος που πήρε τηλ εγω ήμουν ο δεύτερος
Κρίμα καλό τιμιο αυτοκίνητο... Να ψάξουμε....
-
Ε ναι αξίζει η πρόταση
η υδροπνευματική εχει αυτό το κατι ιδιαίτερο ... -
Πολύ σωστά. Αλλά όχι με βενζίνη μοτέρ.
-
@dimsabas said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
Πολύ σωστά. Αλλά όχι με βενζίνη μοτέρ.
Σωστά...
Εχει ένα 2,2 με 204 αλόγατα και 440 ροπή...
https://www.auto-data.net/gr/citroen-c5-ii-phase-ii-2012-2.2-hdi-204hp-automatic-21109
Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...