-
Καλησπέρα έχω το Renault Mégane του 2006 και τρέχει το ψυγείο της μηχανής.ηθελα να ρωτήσω αν του βάλω το σφραγιστικό ψυγείο της wurth θα έχω πρόβλημα άλλου στο κινητήρα? Το ψυγείο ο μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή όποτε και να βουλώσει δε θα με πείραζε γιατί αν δε κάνει δουλειά το σφραγιστικό θα το αλλάξω τελικά.το ερώτημα μου είναι αν θα μου βουλώσει και τίποτα άλλο και τελικά κάνω μεγαλύτερο κακό από ότι τώρα? ευχαριστώ πολύ
-
@nikosira said in Σφραγιστικό ψυγείου μηχανής της wurth:
Καλησπέρα έχω το Renault Mégane του 2006 και τρέχει το ψυγείο της μηχανής.ηθελα να ρωτήσω αν του βάλω το σφραγιστικό ψυγείο της wurth θα έχω πρόβλημα άλλου στο κινητήρα? Το ψυγείο ο μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή όποτε και να βουλώσει δε θα με πείραζε γιατί αν δε κάνει δουλειά το σφραγιστικό θα το αλλάξω τελικά.το ερώτημα μου είναι αν θα μου βουλώσει και τίποτα άλλο και τελικά κάνω μεγαλύτερο κακό από ότι τώρα? ευχαριστώ πολύ
Θα σου πρότεινα να βάλεις αυτό: https://www.liqui-moly.com/el/gr/radiator-stop-leak-p000198.html#8956
Ζημιά δεν κάνεις στο κύκλωμα ψύξης βαζοντας το. -
Σε πειράζει και σε παραπειράζει, αν βουλώσει, γιατί αν ανεβάσει θερμοκρασία, πας και για φλάντζα.
-
Πάντα το είχα απορία, αυτά τα πρόσθετα δεν προκαλούν πρόβλημα αν υπάρχει θέμα με φλάτζα και περάσουν στα λάδια ή το θάλαμο καύσης?
-
@antonakis said in Σφραγιστικό ψυγείου μηχανής της wurth:
Πάντα το είχα απορία, αυτά τα πρόσθετα δεν προκαλούν πρόβλημα αν υπάρχει θέμα με φλάτζα και περάσουν στα λάδια ή το θάλαμο καύσης?
Τη σφραγίζουν κι αυτή ... αν σώζεται έτσι.
Γενικά αυτά τα σφραγιστικά είναι η τελευταία ελπίδα πριν το άνοιγμα και την κανονική επισκευή του κινητήρα . Δηλαδή ελπίζεις να γλιτώσεις τα πολλά έξοδα με μια φτηνή και απλή μέθοδο.
Αναλογικά , το κόστος αντικατάστασης ψυγείου δεν είναι τόσο υψηλό για να ρισκάρεις να βουλώσει κάτι που ΔΕΝ θες όπως πχ το καλοριφέρ -
@nikosira said in Σφραγιστικό ψυγείου μηχανής της wurth:
Καλύτερα άλλαξε ενα ψυγείο και δες και το θερμοστάτη του.
Ημίμετρα είναι αυτές οι λύσεις . Σε εμπορίου δές .
Μπορεί και να προκληθεί περεταίρω ζημιά .
Σφραγιστικό ψυγείου μηχανής της wurth