-
@cirus said in Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design:
Τεσπα το πιο διαχρονικο design είναι της Porsche 911.
όντως διαχρονική η 911, δεν το συζητώ! τα τζιπ της Πόρσε όμως ορισμός της κακογουστιάς...
όσο για τα Opel μαλλον υπερβολή το Corsa! Αφήνω στη λιστα Insignia k Astra GTC.
-
@atari70 said in Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design:
Νομίζω από την λίστα δεν πρέπει να λείπει το peugeot 206
Κατά την άποψη μου μόνο σε μαύρη λίστα θα έπρεπε να μπει το 206 και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς εκείνης της Peugeot.
Εμπορικές επιτυχίες αλλά αθλιοδεστατα αυτοκινητάκια σε σχέση με το παρελθόν της μάρκας.
Αν είχες οδηγήσει προηγούμενα μοντέλα της η μετάβαση ήταν σοκαριστική.
-
Το 206 ποτέ δε μου άρεσε, το 306 fl το θεωρώ ένα από τα ομορφότερα που βγήκαν ποτέ.
Κρίμα που οι κινητήρες του ήταν 2 σκαλιά κάτω από το υπόλοιπο σύνολο και δε φόρεσε ποτέ τον 1.6 120. -
Το εχουν αναφέρει και πριν αλλα αξίζει νεότερης αναφοράς γιατί εκτός των άλλων είναι στον όρχο του @realzeus
https://www.drive.gr/news/mazda-xedos-6-1992-1999-apotyhia-polyteleiasΔιαχρονικό σχήμα νομίζω το tesla model 3 του μοιάζει και όμορφο
«Ο αυτοκινητικός Τύπος επαίνεσε το σχήμα του και οι Βρετανοί συνάδελφοι (περισσότερο ενδιαφερόμενοι, γαρ) πλειοδότησαν στο σχεδιαστικό χαρτί του Mazda Xedos 6 και ισχυρίστηκαν αναπαράγοντας τα λόγια του προέδρου του Coventry ότι «έτσι θα έπρεπε να είναι η μικρή Jaguar». Και καπάκι ήρθε ο Giorgetto Giugiaro για να αποκαλέσει το εκλεπτυσμένο Mazda Xedos 6, «το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο».
Αυτό πρέπει να αποκαταστήσεις Αλέξανδρε ... αμαξάρα!
-
@monman2 Δεν είχα σκοπό να το αναφέρω, αλλά αφού με ξεμπρόστιασες, αγαπητέ φίλε, είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπώ και έχω περάσει πολύ όμορφες οδηγικές στιγμές μαζί του. Κάποτε που βιαζόμουν να πάω στην 33 Ταξ, που υπηρετούσαμε και οι δύο μας τότε*, είχε βάλει την 4η στον κόφτη των 7500 ΣΑΛ, στα 190 στην ευθεία της Σίνδου, ενώ είχε να δώσει κι άλλα 20 κοντερίσια όταν μπήκε και η 5η. Η δε πίσω ανάρτηση με παθητική τετραδιεύθυνση το έκανε να γυρίζει στις τιμονιές και να χρειάζεσαι ανάποδο. Δύσκολο, αν δεν έχεις πείρα, αλλά πήγαινε σαν ένα μεγάλο 106 Ραλλύ (με μια δόση υπερβολής). Όχι κι άσχημα για 1600άρι ατμοσφαιρικό σεντάν του 1993.
*Αστεία ιστορία στην ΚΠ του Υποστρατοπέδου Αλεστά Λουκά Β2 (την κάτω, των ΕΜΑ). Με βλέπουν να πλησιάζω με αυτό και λόγω χρώματος με μπέρδεψαν με τον Ταξχο Ψυκ...ο (δεν αναφέρω το πλήρες όνομα για ευνόητους λόγους, αλλά κατάλαβες εσύ φίλε monman2 για ποιον μιλάω!), ή κάποιο άλλο "Αυτοκίνητο Πολυτελείας Ανωτάτου", όπως ονομάζεται επισήμως. Μου άνοιξαν την πύλη και έδωσαν σήμα ότι μπήκε μέσα κάποιος "μεγάλος", καθώς είχε και φιμε τζάμια. Πάω στον όρχο της 33 ΕΜΑ και βλέπω όλους σε ένα πανικό. Γυρνάω και λέω, καλά ρε τι πάθατε; Κύριε Ίλαρχε, μπήκε μέσα κάποιος "μεγάλος", μου απάντησαν. Α καλά λέω... μην αγχώνεστε, μαζί του ήμουν, δεν θα έρθει από εδώ!
-
Εμπολύτισα την αρχική λίστα με:
-fiat 500
-mini cooper
-opel Astra GTC
-audi A6 2004-11 -
@monman2 said in Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design:
Το εχουν αναφέρει και πριν αλλα αξίζει νεότερης αναφοράς γιατί εκτός των άλλων είναι στον όρχο του @realzeus
https://www.drive.gr/news/mazda-xedos-6-1992-1999-apotyhia-polyteleiasΔιαχρονικό σχήμα νομίζω το tesla model 3 του μοιάζει και όμορφο
«Ο αυτοκινητικός Τύπος επαίνεσε το σχήμα του και οι Βρετανοί συνάδελφοι (περισσότερο ενδιαφερόμενοι, γαρ) πλειοδότησαν στο σχεδιαστικό χαρτί του Mazda Xedos 6 και ισχυρίστηκαν αναπαράγοντας τα λόγια του προέδρου του Coventry ότι «έτσι θα έπρεπε να είναι η μικρή Jaguar». Και καπάκι ήρθε ο Giorgetto Giugiaro για να αποκαλέσει το εκλεπτυσμένο Mazda Xedos 6, «το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο».
Αυτό πρέπει να αποκαταστήσεις Αλέξανδρε ... αμαξάρα!
ασχημο πολύ ρε παιδια. Το βρίσκετε αυτό ομορφο και διαχρονικό?????
καλό αμάξι μπορεί να ήταν. Αλλά χάλια μου φαινοταν και τότε και τωρα. Πολύ ασχημο.
Συγνωμη Δια. Δεν έχει σχέση που το έχεις απλά είμαι ειλικρινης και λέω πως το βλέπω εγώ.
Υγ Δεν είναι και multipla ok αλλά παρα πολύ απλές και αδιάφορες γραμμες με μικρα φωτα και πολύ μικρη γριλια σε οχι πολύ ωραιο σχεδιο. Κατω από την βάση για μενα.
-
Ψηφοφορία τώρα !
οσοι το βρίσκεται άσχημο ψηφίστε το ποστ του cirus
οι υπόλοιποι συνεχίστε να ψηφίζετε το δικό μου -
Ψηφίζω @cirus για δύο λόγους:
(α) για να μην νοιώθει μοναξά...
(β) γιατί πράγματι δεν είναι και κουκλί το συγκεκριμένο. -
Απο την Ουκρανία με αγάπη
ωραίο χρώμα
ΨΗΦΙΣΤΕ !
-
Ωραίο και το ασημένιο
-
κοιτα αν βάζεις ωραια γκομενάκια και γω το ψηφίζω. Δεν κάνει το αμάξι ομορφότερο ομως.
-
Και διαχρονικό design...και γκομενάκια για τον φίλο @cirus....
-
Διαχρονικό και σοσιαλιστικό...και γκομενοπαγίδα.
Ψηφίστε, είναι το δικό μου...μετά από πλύσιμο. -
-
fake
-
fake
ναι γιατι αν δεν ήταν fake θα εκανε το multipla ομορφο
-
To xedos ψιλοαδιάφορο, δε το βρίσκω άσχημο αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας.
Αυτό σε 2.5 v6 μου άρεσε, είχα και το τεύχος.
-
@georgemit said in Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design:
To xedos ψιλοαδιάφορο, δε το βρίσκω άσχημο αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας.
Αυτό σε 2.5 v6 μου άρεσε, είχα και το τεύχος.
1.8 V6 ήταν....2.5 τα έκαναν μετατροπή με αλλαγή μοτέρ.
-
Σωστός!
Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design